Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
Vicces hogy egyes fejlesztök mennyire bíznak a cím hatalmában!
-
Lomha 8V
addikt
Micsoda? Ki védte ezt a moslékot? Az előző cikkben is látszott, hogy egy hányadék.
-
Laszmen
aktív tag
válasz antikomcsi #42 üzenetére
Annyiért adják, vagy annyit fizetnek ha megveszed?
-
antikomcsi
veterán
Tecskoba lesz EVM sorozatba, kezdetben 990.- majd később korrigálják 590.-re.
-
nagyúr
-
kispecek
aktív tag
Mivel a korábbi hírnél többek szerint is túl negatívan nyilatkoztunk a játékról, így ezúttal nem foglalunk állást a látottakkal kapcsolatban
Mert nincs mit írni erről a szemétről.....
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
VictorHUN
aktív tag
Ez meg mi?
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Dickinson
tag
És mikor jön az igazi gameplay videó? Mert gondolom ezt csak poénból adták ki.... bár nincs április 1je, szóval elég gyanús..
-
Tom5
addikt
Steamen 1 euróért jó lesz majd.
-
GeryFlash
veterán
Hogy lehet valami ennyire együgyű és RANDA? De tényleg, ez 2007-ben is randa lett volna, ez mi te jó ég, kár hogy Freddy D már nem csinál videókat.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
prolad
addikt
Ez annyira ZS kategóriás,hogy muszáj lesz kipróbálni.
-
pdev1811
tag
Az irányítás tényleg kicsit "telefonos".
-
gyáliSanyi
őstag
Arra nagyon jó lesz, hogy megint elővegyem az xbox kontrollert és ismerkedjek vele.
Live poor, die rich.
-
FZsolt15
aktív tag
Jön Androidra is vagy ez is csak iOS exkluzív?
-
tixem
addikt
jajmá mostmá a sok AAA címen nevelkedett gamer. 1:12-nél bf4-et megszégyenítő levolúsön
behalok
(#19) Laszmen close enough
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
II.Démonlord
tag
Szerintem ez a játék már kész van legalább 10 éve, ha nem több. Most, hogy megtalálták gondolták ki is adják, de kinek -
Laszmen
aktív tag
-
M3Ny3'T
senior tag
Ez valami döbbenetesen szarul néz ki.
Semmi szabad mozgás, de legalább a fix mozgásoknál is vannak olyan pontok, hogy úgy kell lőnöd, hogy a fegyver kitakarja az egész képet...elég hitvány.
Ezt látva én megbocsátok a szerkesztőségnek a korábbi negatív kritikáért.[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
ASTON117
tag
Úgy néz ki a Witcher 3-nak várnia kell....
-
->Raizen<-
veterán
Vaze! Ez egy house of the dead klón!
-
pmheros
őstag
szerintem TECHDEMOOOOOO
és csak Mantle alatt fogja így megmutatni magát, directX -el a lenti grafikát nyújtja majd
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Archer
őstag
Egyáltalán nem lehet szabadon mozogni? Még a Virtua Cop-ban találkoztam utoljára ilyennel de már ott is gáz volt. Amúgy vannak benne egészen normálisan kivitelezett részek grafikailag, máshol meg kb. 15 éves színvonal...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
LackoMester
addikt
megint besirtam...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
nanorambo
őstag
De most ezmiez?
-
nagyúr
És ez milyen platform? Sárga kazettás játék, vagy 2 magos procival szerelt mikrón fog futni? Esetleg nokia 6310i telefonon?! Oh, my god!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Heroes fan
őstag
Ez lesz 2014 ride to hell utódja?, a világ második legszarabbja
-
imi123
őstag
Hát ezt 2000-ben is kiröhögtem volna!
Így 2014-ben inkább sírok.Szegény Sly jobbat érdemelt volna!
Ehhez már biztos kell a Mante,mert megfekteti ez a csilli villi graFIKA a direct x-etTévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Axel100
tag
Én várom,kíváncsi leszek mit alkotnak!
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
hommeros
őstag
A grafika itt ott elég részletes, máshol meg mintha másik játékból ollózták volna be.
De gondolom a milliárdos részvényeseknek ez már biztos valami fantasztikum volt, mikor meglátták.[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
floatr
veterán
Hát a sztorit erősen újrarajzolták ahogy kibelezi a sheriff helyettest, az nagyon hiányzott -- a filmből legalábbis mindenképpen.
-
olbaidhun
őstag
Élnek a negatív kritikával. Régi, beta duke nukem forever is jobban érdekelne..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
mcwolf79
veterán
OMG! És ezt így ki merik majd adni???Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
McClane
aktív tag
Pedig erről az akármiről semmi pozitívat nem lehet elmondani...
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Atya Úr ég
Szerk.e kár,hogy vége a rossz pc játékok sorozatnak..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ADATA XPG 500 Gb M.2 SSD
- Lenovo loq új 0 km es rtx 4060 ryzen 5 7640hs
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest