Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dBLOOD
tag
Nem értek hozzá, de gyanakszom, hogy annak hogy a játékok nagy részét dx-re írják, lehet némi köze ahhoz, hogy a linux alatt mennek az opengl-es játékok.
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
dBLOOD
tag
error
[ Szerkesztve ]
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
Silenzio
addikt
Ha ez a férgek nekem szólt: 1. köszönöm. 2. nem tudom, többen vagyunk/voltunk-e. 3. a játékmenetről alkotott nézeteid nem teljesen állták meg a helyüket. Gyakorlatilag leszartam, mit mondasz a grafikára, mivel egy trailerből nem teljesen lehet megitélni.
A karakterek igenis jól néznek ki. A környezet viszont tényleg ronda. Nagyon ronda. Azaz nem, egy GTA-nézetes sandbox tps-nek elmenne, az autós részeknél kifejezetten pofás. Csak sajnos ez egy fps, így közel is kerülsz a tárgyakhoz. A 2004-es(!) Half-Life 2, eredeti állapotában jobb, élesebb, látványosabb textúrákat és mapping effektusokat használ, mint ez a... Rage.
Másik. A 2 éve kiadott 5850-esemen a játékot képtelenség leterhelni, minden szart bekapcsoltam, de marad a 60 fps és a remegő kép. Miért nincsenek manuális beállítások?! A Rage fórumban lévő rageconfig.cfg beállításokkal a "tüttüdüpptüpp" videóban tapasztalható ki-be pakolt textúra probléma megszűnik a bugok 95%-ával együtt, de ettől a játék még ronda. És az új amd peccs nélkül még ez sincs. Persze ebben az id-nek igaza van. Elhanyagolták az OpenGL-t a gyártók. Más kérdés, hogy minek rá drivert írni, mikor évente két játék támogatja?
Végül: mi a szarnak vesztek, mi a szarnak vegyünk korszerű gépeket (i7-esek, Fermi, 5xxx vagy 6xxx radeon széria), amikor le vagyunk tojva? Idén kb. két játék bizonyult korszerűnek, a Witcher 2, meg talán most a BF3. A Crysis 2-t csak a dx11 után vehetnénk ide, de az meg egy csapásra el is cseszte a játék teljesítményét.
A fentebbi felvetésre, miszerint majd ehhez is jön ilyesfajta patch: nem jön, mert a játékot eleve nem dx-re írták.
Post Scriptum: emlékeztek még a 2000-es évek első felére? Pl. az egyik utolsó fecskére, a Riddickre? Ahol lehetett választani OpenGL és DX közt, és furcsa mód fasza volt mindkettő. Mi történt?! Megy lefelé a színvonal, nem stagnál, lefelé megy! Miért nem lehet megütni a 2007-es Crysist végre?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
félisten
-
Butcher-HUN
senior tag
Itt van a megoldás nVIDIA kártyásoknak! 285.38 beta driver leszed. Utána
Hozz létre egy "Rageconfig.cfg" a \rage\base\ könyvtárban, majd a következőket írd bele:
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"Ezek után nem lesz lassú textúrabetöltés.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
hack69
aktív tag
Csoda ha ezután nem lesz bukó. Mondjuk még mindig jobb szemetelni a rage-ben, mint ugyanezt látni a D4-ben, amit amúgy előbbre ígértek, mint ezt a borzalmat még egy éve, szóval lehet hogy ők is így gondolkodtak. Viszont akkor a D4-nek naggggyon ütősnek kell lennie, mert az id nevét erősen gyalázta ez a kiadás. Teher alatt nő a pálma. Remélem.
-
dBLOOD
tag
HAHA Rage graphic options: img204.imageshack.us/img204/7582/2011100400001.jpg
Forrás: NoMutantsAllowedSok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
ddekany
veterán
Sok minden van, de azért vannak helyek, ahol kb 75% alá nehéz menni. Ezek után egymás mellé tenni két pontozást, az adott hely ismeret nélkül megtévesztő lehet. Meg halottam én ám olyat, hogy ha nagyon odamondogatsz, lehet hogy egy idő után nem nagyon fogsz sajtópéldányokat (tehát bolti megjelenés előttit) kapni tesztelésre... Akkor meg gondolom a többi oldal elviszi a forgalom java részét, mert hisz felhajtásos játékoknál már mindenki tűkön ül a megjelenés előtt. Az ID-s játékok meg bizonyosan "felhajtásosak".
-
ddekany
veterán
Hivatalos tesztelő oldalak értékelésének mennyi értelme van egyáltalán? Ugye sok helyen csak katasztrofális esetben mennek 75% alá, és neves cégnél lehet hogy akkor sem. A játékos vélemények és a független tesztelők számítanak...
-
romero28
senior tag
válasz Mártógyurma #98 üzenetére
dehogy , csak amd karin fut épp a játék , de már hegesztettek hozzá valami gyors elsősegélycsomagot
-
Mártógyurma
tag
válasz cserewarrior #40 üzenetére
Ez kritikán aluli..
-
Archer
őstag
Az, hogy az Johnyék a játékmenet terén enyhe kihívásokkal küzdöttek az egy dolog (Doom 1-től Doom 3-ig az összes játékuk egy cső lövölde volt, RtCW mondjuk jó volt de az meg nem id) de a technika részükre eddig legalább odafigyeltek viszont amiket itt linkeltetek videókat, elég lesújtó. Rendben, biztos adnak ki hozzá egy valag patch-et de itt nem voltak tesztelők? Ilyen szarvas bakikat bent hagyni, ráadásul egy id-től, hát elég gáz. Dumálhatnak itt a fejlesztők meg a nagy programozó atyaúristen Carmack is de a tények nem őket igazolják. Érdekes, hogy a "nevesincs" lengyel Techland mindenféle hírverést kerülve, szép csendben összerittyentett egy élvezetes, szép, jól optimalizált játékot amiben ráadásul eddig még egy buggal nem találkoztam, pedig már jó pár órát "beleöltem".
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
UnSkilleD
senior tag
-
Ilsyde
őstag
válasz UnSkilleD #87 üzenetére
Ha az elso linkemre mesz ra akkor a magyar regiot teszi be a cache-be, ha a masodikra akkor az europait. Tehat ha meg akarod venni, akkor vissza kell allitanod a regiot magyarra, de akkor meg nem fogod megtalalni mert nincs ott.
Ugyanigy be tudod hozni az amerikai meg angol regios Steamet is, ha ossze akarod hasonlitani az arakat stb. Csak a /?cc= utan (country code) us-t vagy gb-t kell beirnod. Utana ne felejtsd el visszatenni magyarra /?cc=hu-val mert a Valve bannolhat ha mas regiobol vasarolsz.
-
robogo81
senior tag
Tetszik a videó. D:
Utoljára az U3 grafikás játékoknál találkoztam ezzel az effekttel,de ott legalább max pár mp alatt betöltötte texturákat,és annyi.
Ha kiadják a beígért HD pakkot,akkor meddig tart a texturákat kirakni?Most se tudja rendesen kirakni.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
mcwolf79
veterán
És engem meg köpködtek,mikor azt mertem mondani,hogy Carmack egy túlhype-olt majom,aki felett eljárt az idő, és a Doom3 óta semmi maradandót nem csinált(ak)
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
UnSkilleD
senior tag
lol rányomtam valameik linkedre utána betoltam a keresést ott megtalálta, aztán visszamentem az eredeti steam oldalra ami meg volt nyitva, újra rákerestem és most már kidobja ki érti ezt?
[ Szerkesztve ]
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Petya597
tag
http://wolfkatirajongok.wordpress.com/ http://katiwolf.gportal.hu/
-
Ilsyde
őstag
Magyar regios Steamen nincs fent: http://store.steampowered.com/?cc=hu
De peldaul az europain igen: http://store.steampowered.com/?cc=eu
Makes sense?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.Csizmás #36 üzenetére
hát én azért rálesek
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
UnSkilleD
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #79 üzenetére
más játékokat hónapokkal előre meg lehet venni ez meg még csak ki sincs listázva
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz UnSkilleD #77 üzenetére
Európában csak 7-én jelenik meg.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
UnSkilleD
senior tag
steamen miért nem találom a rage-et?
-
eL Geri
őstag
Ezalatt arra gondolsz, hogy csak mész előre egy folyosónyi helyen és a szembejövő ellenségeket le kell ölni, és ennyi?
Mert ha erre gondolsz, akkor
1. momentán nem ezzel van a tömegnek a baja, hanem hogy elvártnál rosszabb minőségű, grafikájú lett (pc-n kifejezett megjelenítési hibák vannak).
2. pont a Rage próbált szabadabb világban játszódni, legalábbis ezt reklámozták magukról. Az más kérdés, hogy én jobban szeretem a kötöttebb játékmenetet -
Mikiller
aktív tag
Az a baj, hogy Carmack le van ragadva a saját 10 évvel ezelőtti ötleténél és ezt a "csőlabirintus" technikáját próbálja finomítani.Eközben meg már egész más lett a hardware a gépekben és más eljárások kellenek. Szerintem...
-
Findzs
addikt
most akkor miért sírtok ?
nem jó a grafika ? kit érdekel, csak a játékmenet jó legyen meg a hangulat, az meg egyéni kinek mi jön bele kell ülni ki kell próbálni és meglátjuk
az, hogy vannak benne bugok az sem újdonság mert melyik játékban nincsenek megjelenéskor ?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Mukorka
addikt
Ebben igazad lehet de tekintve hogy még options sincs a játékban így ez nagyon port... Jópofa ez a most vagy fut a gépemen vagy nem dolog, bàr ezt a grafot mèg egy 8800gt is simàn viszi
Findzs: ez most konkrétan játszhatattlan. Vagy te játszanál Batman Archam city-t quake1 graffal ami még bugos is?
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Asmoday
csendes tag
Azért ha csak ennyi hibája van a játéknak azért az nem olyan nagy tragédia, felesleges ennyire kiakadni... (Feltéve persze, hogyha gyorsan orvosolják egy pathc-el az ilyen grafikai bugokat )
Szerintem nem kéne rögtön elásni a játékot, hiszen ettől még a játékmenet, történet és a hangulat lehet jó. Sőt, lehet mire hozzánk elér, ez meg is történik és akkor lehet egészében tekinteni a játékra -
törölt tag
Sok ember rossz oldalról közelíti meg a témát,örüljön a pc-s tábor,hogy egyáltalán elindul a gépén a játék,az pedig,hogy ehhez emulátor se kell külön örvendetes tény
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezek után ki az a Jon Carmack
Csak lesz egy patch a játékhoz.De azért durva hogy így engednek megjelenni egy kész terméket...Na közben jött is egy AMD driver a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
csöppet elkeseredtem a képi és a szöveges értékelések láttán, többet várt mindenki, pc-n legalábbis, amennyire örültem a képregényes preordernek, annyira bizonytalan vagyok a cancelt illetően, na, alszom rá egyet.
Az Arkham city-t illetően vhogy biztosabb vagyok az előrendelésben
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
eXodus
őstag
válasz Plazmacucci #62 üzenetére
Nem lesz ezzel semmi baj, ill nagy valószínűséggel elterjedt technológia lesz.
Konzolon már most is működik, de amíg PC erősebb és nincsen annyi megkötés, addig felesleges ilyennel bajlódni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
asszem a 10 éves keresztfiam jól elszórakozik majd ezzel a játékkal...
nekem meg ott a heroes 6 és a dio3 -
félisten
-
eXodus
őstag
válasz Butcher-HUN #60 üzenetére
[link]
Még tegnap, ill megatextúráról már nagyon régen is írtam véleményt. (sok sok hónappal ezelőtt, ezt már meg nem keresem) -
-
Sirandrish
legenda
válasz Plazmacucci #55 üzenetére
Akkor a CRT monitorosok sz*pnak..azt nehéz mozgatni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Butcher-HUN
senior tag
Én csak azt nem értem ha az előzetesekben minden frankó volt grafika helyén stb... Akkor most mi a rák van? Ja és nem csak konzolos gameplay videók voltak hanem PC-sek is. Ráadásul jóval régebbi driverek voltak kint. Valaki adjon rá már valami ésszerű magyarázatot please Ez se rossz [link] de itt a grafika legalább a helyén van...
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz Plazmacucci #51 üzenetére
Johny-t, az ID-t vagy a konzolokat..
Ha kemény vagy akkor a 3at egyszerreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz Butcher-HUN #46 üzenetére
Ez kegyetlen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Löncsi
őstag
-
válasz GeneraL_XTX #43 üzenetére
NV-n csúnya, ATI-n meg nem rajzolja ki a részleteket csak késve. Egyéb grafikai bugok tömkelege. Szerintem érdemesebb konzolon bepróbálni, bár ezek után én lehet rá sem nézek...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nofi
addikt
Hasonlót már egyszer átéltem mikor elindítottam a friss "gémer PC"-men a GTA IV-et. El is adtam az egészet a francba.
Xbox GT: nozsolt
-
Hát ezért sem megyek el a boltba az tuti... Ennél azért többet vártam volna Carmack-éktól.
Az utóbbi időben valami miatt nagyon elfogott a videók láttán a kétség a játékot illetően, kicsit sajnálom, hogy beigazolódott a rossz érzésem. Mert lehet, hogy nem rossz a játék, de ekkora bugokat bent hagyni rémes. Nem tesztelték le vagy mi?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sirandrish
legenda
Mondjuk ahhoz még mindig túl jó hogy Magicka féle 86 patches játék legyen de azért előkelő helyet tud kiharcolni magának 6-8patchel is
-
GeneraL_XTX
veterán
Látom balhé van, valaki összefoglalná, hogy végül is mi a baj a PC-s verzióval? Érdemes lenne inkább konzolra venni?
-
mephi666
nagyúr
válasz Sirandrish #39 üzenetére
7: "mindennapi rage-peccsünket add meg nekünk ma"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
eXodus
őstag
válasz Sirandrish #39 üzenetére
1 hét? ugyanmár veniccdán...
-
cserewarrior
csendes tag
[link]
Újabb gyöngyszem -
Sirandrish
legenda
Hány patch jön majd a játékhoz 1 hét alatt?
Tegyék meg voksaikat!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Butcher-HUN
senior tag
Kemény ahhoz képest hogy ezt a grafikát ígérték és a fejlesztők hogy magyaráznak pedig ők már akkor is tudták hogy hazudnak [link]
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
Anyám borogass! Mi ez a sz@r!? Ennyi erővel megcsinálhatták volna a játékot a Quake vagy a Quake 2 motorjával is. Ennél még a Quake 3 Arena is szebb.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
De az exkluzív cím, elvileg ki is kell néznie valahogy. Itt az a gáz hogy ID5 agyonhypolt motorja lenne ez, ehhez képest meg inkább egy javított ut3
Atin bugos? Nem arról volt szó hogy pont azon fog jobban menni?
[ Szerkesztve ]
-
eXodus
őstag
Ati-n bugzik, nv-n viszont ilyen "gyönyörű"
Annyira de annyira megmondtam.... (és még a férgek beszóltak)[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
Annyira vártam ezt a játékot aztán ne tessék fogd meg sz@r. Azt hiszem mostanáig szerettem csak az id software és Carmack munkásságát. Azt hiszem fogom magam és megyek Quake Live-ozni aloha!
-
Mr.Csizmás
titán
érdemes megnézni a videó alatt a legjobban értékelt hozzászólást a kapzsi konzollobbi elintézett egy újabb várományos címet.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
eL Geri
őstag
Sajnos ez nagyon gázul néz ki:
http://www.youtube.com/watch?v=mLuOtGwLnzQ&feature=player_embedded -
félisten
válasz cserewarrior #13 üzenetére
Pedig a külső terek textúráira jobb szó nincs annál, hogy low. Elég gáz egy id-től... Nem sokkal szebbek a karakterek a doom3-ban látottaknál. Nem kell itt pofázni, ez is egy konzolport, semmi több.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Youri
veterán
-
mephi666
nagyúr
lehet, hogy kaptak egy láda vodkát a tesztverzió mellé?
...na, de nálam tényleg a puding próbája az evés majd valahol megvizsgálom először a pc-verziót, leszűröm a tanulságot... aztán jó lenne látni egy demo-t boxon (apropó lesz ebből demo?), majd maximum megveszem később akciósan, ha annyira átlagos
ui: azért ránéztem steam-fórumra és ha igazak az ott látottak, akkor durva: nincs cf/sli támogatás, csomó grafikai bug viszont van... lassú textúratöltődés, csomó crash meg minden
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hack69
aktív tag
IGN:
10 Graphics
One of the best looking games ever made.Id játékról régen hazudtak ilyet.
Amúgy nem rossz, de semmi extra a játékmenetben. Várom a D4-et.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Na akkor most lehet rám kígyót-békát kiáltani, mert nagyon úgy tűnik hogy bejött az amiről nemrég itt a fórumon írtam és akkor gyorsan nekemestek páran hogy mit képzelek, meg milyen alapon???!!!!
Sajnos itt tartunk! PC-sek megint ütik az asztalt a konzol miatt! Eehhhh...John Carmack ezt sem teszi ki a dicsőségfalára! Kár volt ideje korán pofázni......
Ezekután mindenképpen megpislantom és majd írok én is értékelést! Persze nem csak a grafikát illetően....egyenlőre a véleményem azonban maradt: vízfesték grafika a többit meg hozzáképzelem 2011 vége feléA MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
cserewarrior
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=pjYIC618NMY
Szerintem ezen a videón elég jól néz ki
-
Sirandrish
legenda
Nekem ez a grafika bőven elég.
Bár el tudom képzelni hogy aki súlyos 100K-kat költ a gépére az szeretné ha ki is használhatná de én örülök még ennek isYouri vagy csak szimplán 3szor annyit ér a géped mint az enyém
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem ugyanazt avideót láttuk... Vagy nem ugyanarról a gameről beszélünk
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Sonja
nagyúr
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Azt azért nem mondanám. A textúra bugokat nem számítva is eléggé alacsony a textúra, szóval összességébe nem egy szépség. Technikailag!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sirandrish
legenda
Szerintem az Objektív tesztelő már kihaló félben lévő faj
Youri Ez is jól néz ki
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
úgy vagyok ezzel, mint a dnf-el: megosztotta a népet, de nekem bejött... majd kiderül, mi lesz a rage-el én azért bízok benne, mert anno a doom3 is bejött a sok fikázás ellenére
-
Mukorka
addikt
Pc-n nem kis balhé van... a játék lehet jó de semmi extrát nem ad amit elvárnánk, mégcsak nem is szép
-
Dany007
veterán
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Érdekes. Azért ezekből kitűnik, hogy az értékelés elég erősen a tesztelő szubjektív szempontjai alapján megy. Ami nem is gond. De ha 10 külön ember teszteli le és az eredmények ennyire ellentétesek egymással, akkor az kb azt jelenti, hogy semmit nem jelentenek a pontszámok.
Mert ha mindenki szerint szar, akkor okés. Abban biztos van valami, vagy ha mindenki szerint jó... De ha egyik csak 60%-ot ad a másik meg 90-et azért az már nem mind1.
[ Szerkesztve ]
-
Jarlaxle
senior tag
Atlagon feluli fikatenger van STEAM forumon, en inkabb ott nezelodnek azok helyebe akik vasarolni akarnak mint tesztoldalakon.
Sonja: Igaz, konzolon ugy nez ki, hogy vallalhato a jatek, kar hogy PC-n nem lett az, Carmacktol szerintem tobbet vart mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
6.5/10 és 9.5/10
Nah most már egyre kíváncsibb vagyok.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Blizz
őstag
Hmm érdekes én nagy reményeket fűzök/tem hozzá, meg is rendeltem xboxra. De eléggé megoszlanak a vélemények
No mistakes, just happy little accidents
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest