- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Ezt a marketingcsapatot (és a vezetőséget aki ilyeneket engedélyezett) azonnal kirúgnám Ballmer helyében... ja várjunk, nem, neki ezekhez semmi köze.
(#322) ManUnited: A Windows Phone-ok bejelentései teljesen jók voltak szerintem. Kivétel a Nokia fassága, hogy ki merte adni a Lumia 900-at 7.5-el...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Nekem is... PS-nél az új InFamous és a KillZone enyhén begyere, a Blacklight meg hatalmas pirospont, PC-n az egyik legjobb free-to-play FPS szerintem.
De Xboxnál meg az összes tetszik...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #240 üzenetére
IllumiRoom + Kinect (fejfigyelés miatt), az mekkora ász lenne...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz freelanced #22 üzenetére
120k + 27% ÁFA
-
tDr1v3r
veterán
Nehéz döntés... Mindkettő remek gép lesz, de az MS amit csinál a játékokat illetően az enyhén szólva is sikítófrász. 3 hete volt az első konferencia ahol ezek elhangzottak, azóta a sok negatív kritika alapján nyugodtan változtathattak volna. Dehát nem tették meg... pedig nagyon jó címeik vannak szerintem, no nem sokkal jobbak mint a PS indulói, de nekem sokkal jobban begyere mind.
Viszont a PS4 olcsóbb lesz launch-kor... most már nem kell félnem a multiplayer minőségétől sem hála az előfizetési díjnak, "csak" néhány játék meg a kontroller fog az One-hoz kötni.
Franc tudja hogy melyiket veszem meg... de valószínüleg mindkettőt, idővel. De esélyes a PS4 launchkor, már csak az ára miatt is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest