Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
-
bigadam94
tag
Látom nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy az első rész egy csöppet unalmas volt.. Azt is sajnáltam, hogy a lopakodás a játék felétől gyakorlatilag használhatatlan volt, sokkal egyszerűbb volt lerombolni a fél várost.. Ha ezeket valahogy orvosolják a második részre, akkor minden rendben lesz.
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
Xaels
félisten
válasz BalaNce87 #10 üzenetére
Én nem bírtam a 0 kihívást. Volt amikor elökörködtem azzal, hogy a 200 sárga taxit a klóntömegbe vágom, de unalmas volt ugyanazokat az arcokat bámulni folyamatosan, a járművek között sem volt semmi változatosság és a történetet meg sem említem ami olyan "Ezt már tucatszor láttam" effektus volt. Hamar megunható volt szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BalaNce87
addikt
Igazából én végigvittem mert bemutatók meg az hogy képességeid vannak tetszettek, aztán a játék tényleg unalmassá vált egy idő után, csak a zúzás semmi más. Suhintasz egyet a karoddal és meghal fél new york, kicsit túlzás volt.
Lehetett volna kicsit összetetteb és visszafogottabb, így nem tűnik valami kidolgozottnak amivel sokat tőrödtek volna. -
Xaels
félisten
+1
Az előzetes videók meg a játék eleje hangulatos volt, de 1-2 óra játék után annyira repetitív lett az egész, hogy soha többet nem nyúltam hozzá. Ez a videó is megpróbál hatásvadász lenni, de nem győzött meg.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tituka
senior tag
sajnos én az elsőt is nagyon uncsinak találtam
Skizofrén vagyok, és én is...
-
wikings2
őstag
Az első része nagyon bejött, ez is várós.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
BalaNce87
addikt
Szépen lenyúlták az inception (eredet) film zenéjét.
Az 1 végülis nem volt annyira rossz, de a budget kategória határán tántorgott. -
toldy
őstag
Én annak rülnék a legjobban ha 2 szálon futna a story, vagy legalábis lehetne választani hogy alexxel vagy az új sráccal vagy.
Az élet nem habostorta.
-
Ryuu
tag
Hát, így elsőre nem fogott meg. Most így bizonytalan vagyok, az első rész tetszett is meg nem is, lehet később megváltozik a véleményem. Majd meglássuk mi lesz ebből.
-
fasirTTT
őstag
áááhh csak jöjjön pc
-
- = Zk = -
félisten
nekem tetszett az első is. remélem ezzel is elleszek majd valahogy (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest