Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Én viszont örülök hogy nem hentelés felé megy a film. Maradandót nem lehet vérfürdővel összehozni és nem lenne rossz, ha valami épkézláb története lenne. Az emlegetett doom elég trágyára sikeredett, de hentelésre vágyókat kielégítette. Pénzügyileg pedig alig hoz valamit és egy lehetséges sorozatot nyírnának ki egy rossz kezdéssel.
[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
válasz Slayer Valor #20 üzenetére
Ott még nekem is tetszett. Pár napja végigszenvedtem a watchmen című filmet és annyira idegesített, hogy minden visszaemlékezés (a film 70%-a) lassítva ment... a rossz filmnél csak az idegesítő film rosszabb.
De ez jó lesz. Fight, love, fight, love, fight, fight, love. Tiszta sor.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
-
tdd587
őstag
Igen, hogyne. Az elején egy fight. Aztán megismerjük a nőt. Aztán elfogják a herceget. Aztán bonyodalom és love. Aztán fight és love. És vége.
Remélem teli lesz lassított jelenetekkel is, mert azt kifejezeteten utálom.
A csaj viszont legyen szép...
-
twollah
nagyúr
Remelem normalis kerek tortenete lesz a filmnek.
-
kaik21
tag
Már alig várom
Feel me, Lick me, Love me....
-
BannHUN
csendes tag
Én bizakodó vagyok.
-
teeem
aktív tag
Na erre kíváncsi leszek...
-
Xaels
félisten
Persze a játékmenet erre alapoz nem arra, hogy ki tud hosszabb csók combo-t csinálni Viszont a Sands Of Time-ban volt olyan rész amikor erőteljesen meg kellett óvni Farah-t a zombivá vált katonáktól. Azért a filmvászon és a virtuális világ kicsit más, valószínűleg itt máshogy kell majd a néző tudtára adni mi a szituáció a főhősök között.
Azért abban egyetértek veled, hogy nem kell olyan mélységekbe repülni mint az 1. Pókember filmben, de a PoP-hoz a romantika erőteljesen fűződik még ha a játékmenetben nem ez volt a középpontban, de a történet mindig a nő körül forgott így vagy úgy.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gomez86
őstag
Nyilván lesz benne love, de ha a játékot megnézed az összesen fél órás átvezetéseken kívül a 10 óra játékidő (mind2 csak tipp volt) a kaszabolásról meg ugrándozásról szólt szép díszletek között. Ilyen arányban szeretném én viszontlátni a filmben is
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
plus44
veterán
Remélem inkább a kalandos/kaszabolós rész felé megyünk el, nem egy Twilight felé.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
P00By
nagyúr
Azért reménykedek
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Márpedig a Sands Of Time triológiában a szerelem is elég szerepet kapott az akció mellett. Sőt igazából ha megnézed a legtöbb PoP játék a nő körül forgott már a kezdetektől. Az, hogy hogy jutottál el odáig abban volt mindig változás. Én reménykedem, hogy visznek bele egy kis hátteret is a féktelen akción kívűl és sokat foglalkoznak a díszletekkel. Nekem eddig tetszenek a képek és Bruckheimer bácsi filmjeivel is meg voltam eddig elégedve.
divrapier megelőzött
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
jamal king
csendes tag
Hülye barom maradtál volna a buborékban
M4A785TD-V EVO, Athlon II 620, Scythe Ninja 2, OCZ Platinum 1333 , Sapphire 4850, CobaNitrox750W, 250GB Maxtor, 320Gb Samu, 9-Bay Acrylic...
-
HyP3b0y
senior tag
Végig kéne játszani a játékot a forgatókönyv íróval és a rendezővel...és nem egy összefoglaló történet alapján készíteni a filmet, mert olyan elemeket visznek bele amitől semmi köze nem lesz a PoP-hoz
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
tdd587
őstag
Én is remélem, hogy olyan jó feldolgozás lesz, mint pl. a doom. Kőkemény akció, kőkemény színészekkel, kidolgozott karakterekkel, zéró sablon, csupa látvány, vér, erőszak, unalom majd megvetés a moziból hazafelé menet.
Ne legyünk pesszimisták, de el fogják szúrni ezt is.
-
Gomez86
őstag
GRRrrr!!!
Ha ez is olyan film lesz aminek akciófilmnek kellene lennie és helyette több mint 20 perc arról fog szólni hogy ki kibe szerelmes, akkor nagyon dühös leszek!
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
nrgia
őstag
Love story...jaj de szép...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autóhifi
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest