Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Ha igaz félek far cry 2 lesz belőle.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
nrgia
őstag
-
LeslieG Jr.
őstag
A hírrel ellentétben nem lesz semmiféle könnyítés a játékon belül, sőt annyira meg lesz bonyolítva mind a játékmenet mind az irányítás hogy mikor feltelepitjük a játékot a gépünk egy portált fog megnyitni és azon belépve a játékos már ott is érzi magát teljes valójában a játékban.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
_Scythe_
aktív tag
Akkor te bizony nagykirály vagy. Nem értem, az miért jó, végigrohanni 5 perc alatt valamin. Te filmet is úgy nézel, hogy minden 10 percbe beletekersz, hogy a végén elmondhasd, én 15 perc alatt megnéztem egy másfél órás filmet?
Dragon Age 2-t szidták, hogy "csak" 40 óra a végig játszása. Én most tartok 32 óránál, és a fő történetben az act 2 elején. Persze biztos azon is 10 óra alatt végig lehet rohanni, de minek?!
Ó és az aláírásod. Nincs facebook-od. Nem is lesz. Nem is volt. Mark Zuckerbergnek van. Neked max profilod lehetne. Jól gondolom, hogy olyan 15-16 éves... vagy? -
gantum
tag
ez fantasztikus, pedig ez tetszett benne kiváltképpen. ahogy elforog körülöttem a helyszín, az nagyon tetszett, szerencsétlenek.
elolvastam mégegyszer, ez azért maradna ki, mert bonyolult? nemár.
-
gantum
tag
eztkéremtörölnihoppá
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Egy jó ötletekkel és történettel megalkotott játéknak megint sikerül egy leegyszerűsített, lecsupaszított, bele..art folytatást készíteniük! Remélem már története se lesz viszont az egészet sikerül orbitális gépigénnyel tálalniuk! Már a főszereplő is más lett. Ez bejött valamilyen folytatás elkészítésekor???
Én egyáltalán nem várom ez a jelenleg joggal nevezhető nagy r.kás sz.rt!
Ha csak Ápr. 1 akkor visszaszívom, bár a főszereplő váltás így se tetszik.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
sti10p
senior tag
Az első részben pont ezek voltak a lényeg, ha egy rohangászós piff-puff játék lessz, eléggé melléfognak.
XY
-
Kanczy
veterán
Nagyon remélem, hogy április elsejei vicc... pont ez a két elem tette egyedivé a játékot
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Findzs
addikt
ez csak a nevében lesz prey semmi köze sem lesz sajnos az előző részhez
"ahol pont a gravitációs mezők és a portálok adták a játék savát-borsát" na meg a testből kilépés
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
GegeWarrior
senior tag
Remélem ez csak április 1nek szól!Ez volt a védjegye!? Nem is értem
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
tabu3x
tag
Az első prey-ben is viszonylag hamar meg lehetett unni a változó grav. tereket és portálokat. Egyébként is, erre játékot építeni a Portal 2 melettt nem lenne szerencsés, ugyanakkor pár helyen, kis mennyiségben szerepeltetve biztosan változatosabb játékmenetet lehetne összehozni.
-
Gergosz2
veterán
Dátumtól függetlenül az első Prey sem volt nagyon jó.
kb 5 óra alatt végigjátszottam....
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
félisten
Remélem áprilisi tréfa. OMFG
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
imibogyo
veterán
Az a baj, hogy tényleg pont a Prey hangulatot veszítené el, ha ezt meglépnék.
Reméljük, hogy tényleg csak áprilisi tréfa.
-
GoldenJ
tag
Na bmeg! Még egy lebutított konzolos ratyi.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Crytek
nagyúr
Szerintem kamu (ápr 1) nem rég írtak róla hogy lesznek benne portálok csak kevesebb!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Jofi81
őstag
Ennek semmi köze nem lesz a Preyhez a néven kívül.
-
Mártógyurma
tag
Az infók alapján lehet (ha nagyon sokat dolgoznak rajta), hogy sikerűl nekik egy érdekes cimből egy teljesen átlagos tucat FPS-t csinálni. Már látom, hogy szinte már-már megszakadnak abban,hogy ezt a szent célt elérjék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Külpolitika
- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DIGI Mobil
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest