Új hozzászólás Aktív témák
-
lehetséges, nem tudom
Emlékszem a pályára, meg a romokba dőlt öreg börtönre, világítást kellett benne kapcsolni, meg egy ilyen üveges őrszobába bejutni. Mintha ilyen emlékképek is lettek volna benne, hogy nézett ki ép állapotban vagy talán át is lehetett lépni az időben és az ép börtönben is meg a romos kihalt börtönben is kellett csinálni feladatokat, hogy tovább juss.Nem tudom, de most szeretnék azzal játszani, bármi is volt az
-
Hmm Én azért teszek vele a egy próbát, mert szeretem a stílust. Felkészülök a legrosszabbra, hátha kellemesen csalódok.
Egyébként nem ugrik be, melyik horror szerű akció játékban volt egy pálya ilyen, Diliház vagy börtön volt benne, de csak egy-két pálya erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay
- Rap, Hip-hop 90'
- Projektor topic
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Gumi és felni topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged