Új hozzászólás Aktív témák
-
lehetséges, nem tudom
Emlékszem a pályára, meg a romokba dőlt öreg börtönre, világítást kellett benne kapcsolni, meg egy ilyen üveges őrszobába bejutni. Mintha ilyen emlékképek is lettek volna benne, hogy nézett ki ép állapotban vagy talán át is lehetett lépni az időben és az ép börtönben is meg a romos kihalt börtönben is kellett csinálni feladatokat, hogy tovább juss.Nem tudom, de most szeretnék azzal játszani, bármi is volt az
-
Hmm Én azért teszek vele a egy próbát, mert szeretem a stílust. Felkészülök a legrosszabbra, hátha kellemesen csalódok.
Egyébként nem ugrik be, melyik horror szerű akció játékban volt egy pálya ilyen, Diliház vagy börtön volt benne, de csak egy-két pálya erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest