Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Cyber Sub-Zero-t kicsit átdolgozzák és kész is lesz a predator. Jöhet nyugodtan, de azt hittem hogy valami Injustice-os hős/antihős jön ha már az Injustice-ban Scorpion volt, de kitűnő választás lesz ő is. A hírben említett humán nem vágom hirtelen ki, de nagy pazarlásnak tűnik.
szerk. Xerxes bakker Ed Boon nem gyengén megfogadta a tanácsodat. Még a képen se nagyon variált, csak odadobta Scorpion-t a képességek helyére. Respect.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem tesóm ekkora predator fan, mint te vagy, én inkább az alient nyomtam mindig. Persze, amikor láttam, hogy jön a pred az MKX-ben, én is nagyon megörültem.
Viszont Spawn az igazi nagy kedvencem a képregényhősök közül, úgyhogy ez a második bejelentés még inkább megmozgatott. Lehet nekem is össze kéne dobni egy ilyen tervezetet Spawn-ról és elküldeni Boon-nak
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Igen.
Imádom a Predatort, a kedvenc karakterem. Itt is ez lett volna az avatarom, de sajnos már foglalt volt és a moderátorok nem engedtek még egy Predator arcképet.Úgy gondoltam, adok javaslatot Boonnak a variációkra és a kivégzésekre. A megnyúzás nem maradhat ki, mint ahogy a becsületes küzdelem sem a gerinckitépéssel. Na és persze a kedvenc fegyverem, a plazmaágyú sem.
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
Scorpion és Sub zero örökké....
[ Szerkesztve ]
-
-
wikings2
őstag
Nekem freddy/kratos és az egyéb bónuszkarakterek nem feküdtek annyira a 9-ben. Jade hiányozni fog
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
WÁÁÁÁÁ BASZKI!!!!!!!!
MEGVAN A KARAKTEREM! Ó, FUCK, A KEDVENCEM!! PREDATOR ÉS SPAWN EGYÜTT, BRUTÁLKIRÁLY LENNE!!!!!!
(Bocs a caps-ért, de szinte elmentem xD )
-
AndrewBR
senior tag
Nem rossz!
A.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Kurva jó lesz, már nagyon várom. Csuklópenge, lándzsa, háló, lesz remélem minden. Tuti lesz olyan kivégzése, hogy leveszi a maszkot. Gerinckitépés koponyástul egy alap pred fatality kell, hogy legyen. Ja, és remélem odafigyelnek arra, hogy neonzöld vére legyen! Get to the choppa!!!
-
Zirowe
nagyúr
A fatality meg az önmegsemmisítő lesz?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sicilian
addikt
Végre egy jó karakter.
nothing is true everything is permitted..
-
exec79
tag
ez tetszik!
-
atike
nagyúr
....érdekes lesz, hogy hogyan fog verekedni egy predator....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest