Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Én marhára NEM személyesen rólad beszéltem Hanem úgy a nagy átlagról..
Keress rá a Pokemonos topicocra és nézz bele 1-1be..aztán rájössz hogy miről beszélek..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz Sirandrish #30 üzenetére
Mint említettem, nem ismerem a játékot, ennél fogva a sorozatból indultam ki és ezért elnézést is kértem, de csak a te kedvedért megismétlem: BOCSÁNAT!
Remélem ezzel sikerül legalább így harmadjára eljuttatni a bucidig azon információt, hogy a karakterek nem érdekelnek.[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Sirandrish
legenda
Igen.
Csak az az érdekes hogy ha pl összehasonlitassz egy Pokemon játékot és egy egyszerübb ( nem agyonbonyolított RPG-t) akkor kb ugyan azt a játékot kapod csak más Storyval és karakterekkel..
Miért van az hogy a Pokemonos játékok még minden a gyerekes kategóriába tartoznak holott ugyan az mint számos pár rpg annyi külömbséggel (mint már mondottam) hogy nem csöcsös csajokat írányitunk..
Nah már most ha a játék maga szinte tényleg ugyanaz, akkor csak a karakterekben rejlik a csáberő nemde??Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz Sirandrish #28 üzenetére
"Miért kellene pikácsura msztiznom ahhoz hogy tudjak élvezni egy olyan játékot amit én ismerek..."
Ez majdnem hogy szóról szóra felmerülhetne ez a kérdés a te kommenteddel kapcsolatosan és pont ez volt vele a problémám.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Miért kellene pikácsura msztiznom ahhoz hogy tudjak élvezni egy olyan játékot amit én ismerek is nem a rajzfilm alapján alkotok véleményt róla...
a rajzfilmet konkrétan sose néztem és emelett is belátom hogy a játék egy marha jó rpg (itt) nem túl népszerü karakterekkel..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Hatvan9
senior tag
LoL
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Gratulálok az intellektuális vélemény nyilvánításhoz. Én speciel a rajzfilmsorozat előtt soha nem hallottam a játékról, azért feltételeztem, hogy az az alap (ami egyébként szerintem rém gyenge), nem a játék, és szerintem még egy jó páran így vagyunk. Elnézést érte!
Ja és szerintem nagy baj van, ha te pikácsúra masztizol, de ez egy szabad ország...[ Szerkesztve ]
-
Thodeus
aktív tag
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Hol megy itt a fika?
-
Sirandrish
legenda
Már megint megy a fika észnélkül holott sokan azt se tudják miről beszélnek..
A Pokemon játékok legtöbbje egy nagyon király kis rpg..
Attól hogy nem 180as mellbőséggel és falatnyi bikinivel rendelkező csaje zuzza az ellenfelet hanem egy Pokemon, még nem szar a játék...Bár hiába magyarázom olyanoknak akik addig látnak hogy Pokemon...mert hogy Poke-s játékot gondolom nem sokan láttak még a fikamesterek közül..
Mondjuk tény hogy nehezebb errre masztizni mint a JRPG-k szereplőire...
hm...lehet tényleg ez a baj[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pantal
senior tag
És mi a különbség a White és a Black között?
-
skajwa
senior tag
Én naív azt hittem már rég kihaltak...
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Pickle Rick
senior tag
Hát ezt nem gondoltam volna.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Kumite
aktív tag
Megpl. arról nem is beszélve, hogy a Mario platformerek bármelyik részével játszani egytől egyig tömény élvezet, pedig külső szemlélőként az sem tűnik felnőtt játéknak.
Bár nem játszottam még sosem Pokemon játékkal, de el tudom képzelni, hogy mint brand, kinőtte magát a vasárnap reggeli meseműsorokból és olyan franchise született, születik belőle, mint a már említett Mario vagy Sonic, Zelda, Final Fantasy, Metroid stbstb.
-
megint én
őstag
Te jó ég. Lehet ezt fokozni?
-
Daczy
aktív tag
Én is imádom a Pokemon sorozatot. Anno a blue verzió meg is volt nekem GameBoy Color-ra. Van benne egészen pontosan 160 óra. Számcsin már nem olyan élvezetes, de azért még a mai napig tisztelem, és szeretem a sorozatot. Igen, lehet kicsit gyerekesnek tűnik egy külső szemlélő szerint, erre azt tudom mondani, akinek nincsen vele szemben előítélete, és kipróbálja, általában megszereti. Tényleg nagyon jó.
-
Razuel
aktív tag
Amúgy nem gondolnátok, de nagyon addiktívak a pokemon játékok. A telómon még itthon is befüggök néha gba-s pokemonokkal játszani..
Egy DS emu kéne telóra biztos fellendítené a telefonos üzletet..ui: Nem, nem 12 éves vagyok..
[ Szerkesztve ]
-
-
anulu
félisten
ezeket sajnálom, h nem jönnek PS-re
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Zigur
senior tag
válasz Black Dragon #1 üzenetére
A Pokemon játékok meglehetősen sikeresek, az egyik húzócímei a DS-nek.
Egyébként tényleg jók
-
M3Ny3'T
senior tag
Idézvén egyik kedvenc rajzfilmemből: "A britek eszelősök..."
-
aDM|RaL^
őstag
válasz phanzetomox #2 üzenetére
wtf 2011 pokémon?!?!
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k