Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobillgates
tag
válasz
hevizms #4747 üzenetére
Szia! Szerintem az updater-t azért találták ki, hogy frissítéseket lehessen különöseb hókuszpókusz nélkül telepíteni, de ezek szerint nem mindig és mindenkinek sima ügy ez. Én mindenesetre onnan szoktam frissíteni, eddig nem volt vele gondom verzióváltásnál sem, és nem kellett gyalulni sem. Tehát a teljesség igénye nélkül: letöltés után (mindjárt az elején egy felugró ablakban megkérdezte, hogy van-e TWRP) elindítottam, hogy telepítsen, elindult a TWRP, majd kérte a zárképernyő feloldó kódot(csak számokat lehet beírni):
Utána lefuttat magának valamit, majd megjelenik a szokásos képernyő:
Innen a szokásos módon telepíted a letöltött romot. Ha lefut a telepítő, lehet, hogy lesznek piros sorok is, de nem foglalkoztam vele, újra indítottam a rendszert, majd mégegyszer telepítettem a romot, eltűntek a piros sorok, és a fenti TWRP-re frissült. Van, aki újraindítás nélkül, már a TWRP-ben újra telepít. Rendszer újraindításkor megjelenő képernyőn nem kell A vagy B slotot választani, csak a felső sorban a Rendszer-re nyomni. -
nobillgates
tag
Autó (Toyota yaris) Miracast funkcióval próbált már valaki csatlakozni F3-hoz? Látszólag látják egymást, de mégsem csatlakoznak.
-
nobillgates
tag
Néhány frissítés óta frissítés után is marad a DIGI VoWiFi, VoLTE
-
nobillgates
tag
Én úgy látom a heti eu frissítés nem fastboot rom. Akkor most mi van? Van jól működő TWRP?
-
nobillgates
tag
válasz
nobillgates #3928 üzenetére
Heti EU rom frissítés.
-
nobillgates
tag
Vajon miért nem lehet a fb-on videót megosztani. Ha innen indítom a kamerát, videózni nem is lehet. Gifet sem lehet megosztani, a Chrome, böngésző itt nem támogatja vagy valami hasonló buborék jön elő. Az fb-rol a videók lejátszása is random. Vagy csak a karika forog észnek világnak, vagy csak egy szétesett képet tölt be.
-
nobillgates
tag
válasz
Perillustris #3437 üzenetére
-
nobillgates
tag
válasz
Zsoleszhun #3125 üzenetére
Kipróbáltam, valóban működik, köszi. A pdc toolssal ez a konfig nem is talalható. Nem tudom, hogy root nélkül működne-e?
-
nobillgates
tag
válasz
Zsoleszhun #3117 üzenetére
A legjobb eu béta. Az EU stabil ezzel a konfiggal sima ügy volt, bár egyenlőre ez is műkszik.
-
nobillgates
tag
válasz
Zsoleszhun #3112 üzenetére
Az csak a MI8-ban van. Én a Telia_Swedent állítottam be, de nem teljesen okés. Volt,hogy újraindítás után kellett, volt hogy wifi kibe kapcs után kellett a PDC Tools. Most működik rendesen de nem akarok most tovább kísérletezni. Alapból két konfig aktív amiket hiába töröltem, az egyik mindig visszaállt, a másik helyett pedig egy másik aktíválódott.
-
nobillgates
tag
válasz
niklebi #3086 üzenetére
Igazán köszönöm, hogy ennyi ídőt rám szántál, de közben megoldottam, ahogy Te is leírtad, csak én még a fájl nevet lerövídítettem, így kisseb a tévesztés lehetősége a parancssor beírásnál. Sikerült működésre bírnom a DIGI volte-t és a wowifit is ,csak annyi gondom van, hogy újra indítás után a PDC tools-al újra aktíválni kell. EU stabilon nem volt ilyen gondom, de ezen még lehet, hogy sportolni kell. A bankkártyás fizetéseket eddig nem használtam, de majd azt is ki akarom próbálni. Így útólag tényleg egyszerű. (max 1 nap
) Mára ennyi elég!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest