Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Van már valami hír a steames verzióról? Én csak erre várok a vásárlással...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Gergosz2
veterán
-
zseko
veterán
A stílus bejön. Mindig is az fps-eket szerettem. Csak a mostani tálalások nem tetszenek, amikkel 'újítják' a játékokat. 'Nyomd meg az [E] billentyűt', 'nyomd meg a [SPACE] billentyűt', stb... 'Nézd a videót, most nyomj le egy gombot, 'legyél részese Te is a történetnek", mekkora interaktívak vagyunk', ehh.. egy hülye elkezdte, a többi másolja, az elhülyült/hülyített játékosok meg istenítik. Vagy hogy nincs az az izgalom (vagy inkább ideg ) hogy csak egy életcsomagom van, úgy kell megoldani. Meg a többi, ami a régi játékokban volt. Másról sem szólnak már mint a pörgésről a játékok, csak épp egy dolog hal ki belőlük: a játékélmény. Mert ez nem az, amit a mostaniak nyújtanak..
HR24.hu
-
Gergosz2
veterán
válasz TazLeacher #29 üzenetére
hát szerintem a bf3 túl jóra sikerült hogy emiatt ki hagyjátok.(persze ha egyáltalán bejönnek nektek a bf stílusú játékok)
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
zseko
veterán
válasz TazLeacher #29 üzenetére
Immáron magyarul, ugye Azzal a játékkal csak az a bajom, hogy célozni egérrel a legjobb, de egyébként használni meg gamepaddal esik kézre minden.
Azért ahogy próbálkozom a BF3-al azt kell mondjam, nekem a BFBC2 jobban tetszett. Szigorúan a single része, multizni nem szeretek.. abban cod2 óta nem játszottam még jót. De vicc, hogy azt még mindig 20€-ért árulják..
HR24.hu
-
TazLeacher
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #23 üzenetére
Neked nagyon bejöhet a játék mert foggal körömmel véded még a széltől is ami jelen esetben a működésére tett gúnyos megjegyzés
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
Én steam alól indítom a a BF3-at.Beraktam non steam-be
Mi ebben az érdekes?(#27) Sirandrish
Védi a fene.
Én csak nem értem hogy miért ilyen érdekes ez a helyzet.Steamen veszed meg a játékod, ezért persze hogy kell hozzá a steam.Origin meg azért kell, mert a Bf3 követeli(?).
Games for Windows Live és megy egy időben a steam alatt indított Games for Windows Live-ot igénylő játékoknál....[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
Inkább a dobozos
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
SzlobiG
félisten
Én örülnék neki mer ez az origin messze van a steamtől.
-
po1son
addikt
Hát ezek nem vmi meggyőző bizonyítékok
Origire jelent meg és ezen már szerintem nem is szeretnének változtatni, mert jelenleg a BF3 tartja életbe az origit, mivel a felhasználók 75% csak evvel játszik...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Syrano
tag
Arról gondolom ne is álmodjak, hogy Origin-en megvásárolt Battlefield 3-am megjelenjen a Steam játéklistámban is...
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
jöjjön-jöjjön, de szerintem sokan dobozosan fogják megvenni
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Találtgyerek
veterán
Hát már az elejétől fogva lehetett volna a Steamen.Valahogy jobban szeretem,mint az Origint.
06-3o/9759I39
-
Mukorka
addikt
Meg is őrűlök ha lesz steamen. Ránk erőltetik az origin nevű csodát ami semmire sem jó azon kívül hogy egyel több szemét fusson a háttérben...erre kiadják steamen ahol gondolom nem kell origin is a futtatáshoz. Tudom hogy mindenképp fut majd valamelyik de akkor a kiforrott és a játékaim 70%-át birtokló steamet választanám inkább.
puma.k: teljesen jó a fizika, oké hogy a HL-nek kiváló de azóta se lett sokkal szebb. Vagy kinézet vagy fizika. Képzeld el BF3-t azzal a fizikàval és kezdj el gyüjteni fél millás gépre.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Puma K
nagyúr
Konzol portos fizikára gondolsz? Amúgy próbáltam igen az eredetit is De oly mindegy mert a játék az ugyan az...
Amúgy egy ilyen Battlefield név mögött komoly játékok sejtettem legalábbis az eddig megjelent játékaik alapján... legjobb tőlük még mindig a Vietnam.HL2 verhetetlen a mai napig.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
KisTopi95
aktív tag
Már csak hely kéne hogy tudjam tolni... -.-
Biztos hogy lesz steamen, manapság az már nem is játék ami onnan nem vehető meg.
Mit is kéne ide írni?
-
Puma K
nagyúr
Persze, hogy elérhető lesz... sokan használják a Steam-et.
Amúgy a BF3 játszása közben a röhögés fogott el a script-elt metró szerelvény ajtók láttán... a HL2 2006-os játék, de olyan fizikája van amit egyik mai napig megjelenő játék sem tudott tökéletesen utánozni...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest