Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
válasz
BalaNce87 #82 üzenetére
Konzolon teljesen egyben volt a játék, nem igazán kellett neki support (hallomásból tudom, hogy PC-n ez nem így van, khm számomra nem meglepő). Viszont a 15 eurót ne hazai szemmel nézd, itthon ha 1000-en megvesznek egy játékot már platinalemez. 15 dollár egy átlagos amcsinak tücsökpöcs, és egy normális európai országban, ahol számítanak az eladási adatok, szintén nem nagy összeg a 15 euró. Gondolj csak bele, a wow-ért (inkább le se írom a jelzőket amivel illetném) hány millió ember fizet 15 dollárt/eurót/fontot havonta hosszú évek óta, és még a kiegészítőt is képesek megvenni borsós áron. Ilyen világba hülyék is lennének, ha nem adnának ki pénzért kis map pack dlc-ket. Én speciel nem vettem ilyet, mert már rég áttértem BC2-re, ahol szerencsére VIP kóddal eddig megúsztam minden "dlc"-nek mondott frissítést ingyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest