Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz #87082240 #30 üzenetére
Á, előkerült az ultimét érv, az agymosottozás
Akarsz beszélni róla?Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
30z.Samu
félisten
válasz #87082240 #32 üzenetére
No offense, de imádom amikor megy a másik tábor b@szogatása. Nem mindegy ki mivel játszik? Mindenki a saját belátása szerint vásárol konzolt, a PS 4-nek is megvan az előnye, az Xbox-nak is, sőt a Switch-nek is (nem röhög, tényleg ). Sose értettem miért kell a másikat azért cseszegetni, mert a konkurens gyártó termékét választja.
Nem feltétlen Neked szántam személyesen meg senkit nem akarok bántani, csak a Te hsz-ed "váltotta ki" a reakciót, azért böktem rá a válaszra.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
válasz frankdelgado #31 üzenetére
Jogos, hagy legyen egy jó napjuk.
-
törölt tag
ProEvo és Carlos a két agymosott Sony fanboi is tiszteletét teszi itt. Ugye az összes Sony exkuzívot kijátszottátok már?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Azt hogy egy kalap kaki, és ingyen osztogatjàk hírtelen. Egyébként hogy X-en sem töltött be rendesen a textúra meg falba akadàs volt... PS4-re majd Minecraft Edition-ben jön?
Egyébként XO18-at vissza lehet majd nézni Mixeren? Pont munka lesz.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #23 üzenetére
XO18 alkalmából vasárnapig freeben kipróbálható.
Mit vontál le ebből? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz frankdelgado #21 üzenetére
El is adom a fos ps4emet.Leszarom a sok minőségi exluzív címeket, hiszen nem a játékokért van nekem konzolom.A lényeg a hatvanfps', meg a négyká'.Több mint húsz éve leszartam a 60fpst, na de majd most!!
Találkozunk az xbox topikban.Ott majd elmesélem milyen szépen ég a ps4 benzinnel locsolva. -
Carlos Padre
veterán
Dübörög a biznisz mióta kijött a COD látom.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz frankdelgado #21 üzenetére
Dehogynem számít, pont annyira mint előtte és pont ugyanannak a rétegnek.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
frankdelgado
őstag
válasz ProEvoFan #17 üzenetére
Lassan hozzá kell szoknotok a képregényszerű látványhoz, erre a pubg pont megfelelő. Már az RDR2 nél is gyengusz még a pro is, s ha jól olvastam az anthem lesz a következő, ahol x-en lesz 60 fps mod és ez a tendencia így fog alakulni. Persze az exeket stabil 30 fps-el fogjátok élvezni, no para. Persze mint tudjuk, a x mgejelenése óta a grafika és az fps szám nem számít.
-
hombre[EU]
veterán
-
Dave567
addikt
válasz GegeWarrior #3 üzenetére
Tényleg??
És melyik játék a neked megfelelő?
-
tuki2200
senior tag
Az Unireal Engine 4-et ami a PUBG alapja, az az Epic Games csinalta aki a Fortnite-ot. A PUBG-sek azt nyilatkoztak, hogy az Epic Games direkt szetcseszte az egesz UE4-et, es nem tudnak mit kezdeni a jatekkal ezert tavaly elkezdtek ujra irni az egesz PUBG-t az alapoktol, mert a jelenlegi helyzeten az engine miatt, mar nem lehet javitani
Nemtudom mennyi igazsag van benne, de ha ez igaz, erdemi javitasokat az uj verzioig nem kell varni...
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #9 üzenetére
Többet adtak el belőle Xboxra mint egyik-másik Sony exkluzívból PS4re.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #1 üzenetére
Ellenben kontrollerrel játszhatsz majd bill+egér kombó ellen.
hombre[EU]
A BF1 a megjelenés utáni első három hónapban tudott felmutatni olyan 530-560k játékost 3 platformon.
A black ops most pontosan hol tart?A PUBG ma steam-n 630k-s csúcsot hozott, jelenleg 580k játékos online.
Nem játszom PUBG-vel, de na...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
30z.Samu
félisten
Érdekelne a játék, de ha nem lesz fix 30 fps legalább, akkor megette az egészet a fene.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
Mit kell ilyenkor mondani? Sok sikert?
A CoD és BF mellett nem sok babér terem majd a kóreaiaknakLife, Uh, Finds A Way
-
DaveHutt
őstag
A kérdés inkább az, hogy ez is olyan fostalicska port lesz, mint az Xbox One verzió?
-
Scholes9
nagyúr
Én, ha fizetnének érte sem játszanék vele, de hát nem vagyunk egyformák hála égnek
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
HELLAFLUSH
őstag
nagyon bánom, hogy megvettem PC-re.... ha ezt tudom inkább a PS4-re vettem volna meg...pc-n borzasztóan sok a csaló
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest