Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Na gyönyörű, ez aztán sok jót ígér. A két talán legtöbbet vitatott cég reklamáció, garancia, panaszkezelés szempontjából. Nekem mondjuk eMAG-al szerencsére pozitív a tapasztalatom, most év elején volt egy ügy velük, decemberben vásárolt TV törött volt (ami gondolom inkább a futár cég sara), és szó nélkül ki is cserélték, csak épp ez több mint egy hónapig tartott. De a karácsonyi hajrá után ez még érthető is talán.
Az Edigital viszont egy iszonyat nagy kókler, csőcselék bagázs lett. Velük van negatív tapasztalatom, de sok negatívat hallottam már akkor is, amikor épp ott voltam a boltban és valaki (jogosan) vitázott velük. A kis paraszt edigitalos gyerek meg rágót csámcsogva hallgatja a vevőt. Ez aztán a kulturált kiszolgálás!
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalatok már aláírták a megállapodást, melyet pénteken mutatnak be a Gazdasági Versenyhivatalnak engedélyezésre.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest