Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
VictorHUN
aktív tag
mocskos hackerek ott dögöljenek meg mind
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
BemAnyó
senior tag
LoL önmagában elég bugos ahhoz hogy ez fel se tűnjön
-
BlackSoft
addikt
-
alevan
őstag
válasz BlackSoft #10 üzenetére
Idézem Gilberto-t:Addig ütném az ilyeneket, amíg mozognak. Nevetséges kis idióták, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel.. Egyet értek vele.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
halkow
őstag
jól tették csak így tovább
Alcatel onetouch idol2s the king
-
mongoose123
aktív tag
Battle.net Desktop App-ról folytonos ledobálások voltak a chat részről, WoW-ban is írta miszerint szétkapcsolt azzal a chat résszel, a játék ment tovább.
-
Szabtom
senior tag
legends-dzel
-
-
Marci.32
csendes tag
válasz ígyvanferi #14 üzenetére
Amúgy ha "-szel", akkor már inkább -cel, nem?
-
etohun
aktív tag
Tudom, hogy külső oldal de kicsit részletesebb:
[link] -
BlackSoft
addikt
Hát igen, csak hol szedik össze ezt a hálózatot az a kérdés... Én már lőttem le szervert, de nehéz volt, és azért tudtam megtenni, mint több szolgáltatós, gigabites hálózaton 300 gépen indítottam el a támadást. Ezzel egy RIOT-nak, vagy Blizzard-nak még magas pinget sem tudnék okozni
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
WestCoast92
tag
Én azt nem értem, mire jó ez? Lehet csak egy nagy kocka volt az aki nagyon berágott mert mindenhol megölték, de hackelni tud és ezzel állt bosszút.
-
Csapoati
nagyúr
válasz ígyvanferi #4 üzenetére
Legends-zel is lehet, mondjuk abban igazad van, hogy a -sel semmikepp sem jo.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Lomha 8V
addikt
válasz ígyvanferi #4 üzenetére
Így van, Feri!
-
BlackSoft
addikt
Én csak azt nem tudom, hogy ezek, akik ilyen támadásokat intéznek, hogy a francba képesek ekkora szerverparkokat megbénítani, mikor nekik ehhez biztos nincs több milliós technikájuk, hiszen senki sem költ el egy millió dollárt, hogy cseszegessen nagy cégeket...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
fiberhost
csendes tag
Megnézem, hogy a "hibát" hogy javítják ki
anulu: eltereléssel és sávnöveléssel tudják csökkenteni a jelenséget gyorsan. Így elérhető marad a szolgáltatás, de az elérés mindenképp lassulni fog. C
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
elég sokat játszottam szombaton WoW-val, de nem emlékszem, h gond lett volna. lehet csak mázlim volt. bár picit lagosnak tűnt.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gilberto
aktív tag
Addig ütném az ilyeneket, amíg mozognak. Nevetséges kis idióták, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest