Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
tegnap (csak úgy próbából) bementem Árkádban levő MM-ba. nem tudom, mennyit hoztak nekik, de erősen úgy tűnt, hogy az utolsó XO változatot sikerült elhoznom. szóval 576-nál vissza fogom mondani az előrendelésem. így jártak.
amúgy nagyon bejön, szerintem pont ott nyúltak bele pl a gameplay-be QB szempontból (leginkább azon a poszton játszom), ahol jót tett neki.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tibaimp
nagyúr
válasz vegitossj7 #17 üzenetére
naaa...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
deakpeti
tag
Ez igen
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
anulu
félisten
az érdekesség, hogy kb 1 hónapja, amikor leadtam a pre-ordert még 25-e volt, konzolokszervize-nél meg még múlt héten is, most már 27 náluk is. na mindegy, amúgyis jobb a péntek, hétközben van jópár dolgom, úgyhogy csak a kefét rágnám, hogy nem tudom tolni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
XO-ra már előrendelve csak azt nem értem, h 576-nál miért 28-i a megjelenés...
-
Glenda
addikt
válasz electrodoki #6 üzenetére
A játékot akkor is megveszik, ha nincs reklám. Most kezdődött az előszezon, ki vagyunk (lennénk, ha lenne PC-re) éhezve a focira is meg a játékra is.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
westlake
félisten
Szerintetek ez jó volt? Engem rettentően irritált.
Play nice!
-
Nem semmi.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
electrodoki
aktív tag
Legyünk őszinték. Pont ezzel lehet eladni a sok sz@rt a barom amcsiknak. Ez egy NFL játék... Mondjuk marketing 5-ös.. De én nevettem ezen a videón... Nem jó értelemben..
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
Glenda
addikt
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
DR01DMAN
aktív tag
Ebből még egy mozifilm változatot is megnéznék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elmebetegek!
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest