Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
tegnap (csak úgy próbából) bementem Árkádban levő MM-ba. nem tudom, mennyit hoztak nekik, de erősen úgy tűnt, hogy az utolsó XO változatot sikerült elhoznom. szóval 576-nál vissza fogom mondani az előrendelésem. így jártak.
amúgy nagyon bejön, szerintem pont ott nyúltak bele pl a gameplay-be QB szempontból (leginkább azon a poszton játszom), ahol jót tett neki.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
az érdekesség, hogy kb 1 hónapja, amikor leadtam a pre-ordert még 25-e volt, konzolokszervize-nél meg még múlt héten is, most már 27 náluk is. na mindegy, amúgyis jobb a péntek, hétközben van jópár dolgom, úgyhogy csak a kefét rágnám, hogy nem tudom tolni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
XO-ra már előrendelve csak azt nem értem, h 576-nál miért 28-i a megjelenés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- ASUS ROG Ally
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest