Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
-
doncortio
senior tag
Na, ez tök jó!
Szeretnék majd venni egy Xperia Playt, nagyon jó dolog. Rengeteg olyan játék van ami egyszerűen élvezhetetlen tapicskolással. Most az Onlive-val pedig sok mindent játszhat az ember, nekem kiváltaná a kézikonzolokat úgy-ahogy.Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
ADAM1337
nagyúr
Érdekes.
Azt hittem pixelesebb lesz sokkal.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
láttam egyszer egy videót hogy a tag valami mozgásérzékelős nkia-n tolta a quake 3-at. a mozgás úgy volt megoldva hogy amerre billentette a telefont ara fordult. ha meg pl előre akkor futott előre. ez eddig szép is volt mert úgy mozgott mint gépen. a gond a célzással volt ugyanis billegetéssel célozni egy öröm volt a mellékelt kommentárok alapján.. plusz próbáld ki egyszer hogy a monitor alár raksz egy nagy rugót megmozgatod had hajlongjon minden irányba aztán próbálj meg játszani..
szal már közel volt de csak majdnem jó lett belőle.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
Kvelstadt
veterán
gőzöm nincs mi az az onlive abból az okból hogy nem érdekel semmilyen formában aq mobilon való játék. nemtom mit eröltetik. egy play árából már veszek kézikonzolt de még nagykonzolt is aminek a színvonalát sose fogja elérni a mobil játék akárhogy lehet forgatni meg touch-olni. egy nagykonzolos játék fejlesztése melett szerintem csak ilyen plusz zsebpénz színvonalon foglalkoznak a mobiljáték fejlesztéssel.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MorphBCS
tag
Újraértelmezted a mondanivalóm, mert Te az Xperia Play-re értetted, viszont én az OnLive-ra gondoltam
Viszont az értelmezésed ez oldalról is helytálló, mert a Play-ról is pont ez a véleményem sajnos, az is kuka.
Max PSP-seknek lenne érdekes, de szvsz egy PSP-t sem helyettesíthet...(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Kvelstadt
veterán
-
MorphBCS
tag
Érdekes dolog, szerintem fölöslegesen bővítik a palettát, más irányítási felülettel vagy akármilyen lehetőséggel.
Részemről amikor először hallottam róla, akkor is az első gondolatom is az volt, hogy ez halva született ötlet.
( ja megy egy csajt se láttam még NFS féle autós játékot vigyorogva játszani )[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest