Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
Az első benyomás nekem is rohadt sokat számít.
lovag05:
Maradjunk csak a GRiD-nél. Mikor még megvolt a G25-öm, az elsők közt töltöttem le a GRiD-et is, mondván ********jó lesz. Nem. Egy nagy sz@r az egész, irányítani szinte nem is lehetett...
Lényeg a lényeg, tényleg válogatós vagyok én is, az első benyomás mint írtam sokat számít, nem árt, ha az első pillanattól leköt a sztori/játékélmény/ esetleg grafika.
Reméljük a GTAV is ilyen lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
gp A szokásos pletykaforrás, vagyis egy fejlesztői önéletrajz tartalmazta, hogy októberben várható a GTA V.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
Új ingyenes hirdetések
- Led Zeppelin Studio Recordings Box set CD eladó Mobil: +36 30 999 6609
- CHIEFTEC iARENA 500W 80 PLUS Bronze tápegység,1x8pin Pcie csatival,hibátlan állapotban!
- Eladó HP 6710b laptop
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 Pro 3500 / 16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / 15.6" Full HD IPS / Win 11
- Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz memória,hibátlan állapotban!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest