Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz
laceeeboy #53 üzenetére
Egy három hete lejátszódott egy hasonló eset mikor üldöztek a rendőrök(nem sokáig) egy harmadik sávos záróvonalas előzés miatt...feljelentés meg hasonló. Mikor visszaültem a kocsiba és megkérdeztem tőlük, hogy milyen volt....hááát nem tetszett nekik. Na...ilyen az életben egy kis GTA!
-
viktor82
őstag
itt szeptember 2 dátum van viszont lehet nem egyszerre jön konzolra és pc-re!
-
laceeeboy
tag
Addig nincs probléma amíg, csak viccből mondogatják. Majd ha már ottjárnak, hogy megvan a feltöréshez a cucc, na akkor lehet félni
Viccet félretéve, szerintem úgy is "kinőnek" ebből a gondolkodásmódból, esetleg rájönnek, hogy teljesen hülyeség, és csak a játékokban élvezetes ez. Nézess meg velük egy kemény börtönfilmet, a NatGEO-n szokott menni, biztos elmegy a kedvük! -
laceeeboy
tag
Az első benyomás nekem is rohadt sokat számít.
lovag05:
Maradjunk csak a GRiD-nél. Mikor még megvolt a G25-öm, az elsők közt töltöttem le a GRiD-et is, mondván ********jó lesz. Nem. Egy nagy sz@r az egész, irányítani szinte nem is lehetett...
Lényeg a lényeg, tényleg válogatós vagyok én is, az első benyomás mint írtam sokat számít, nem árt, ha az első pillanattól leköt a sztori/játékélmény/ esetleg grafika.
Reméljük a GTAV is ilyen lesz!
-
teratti
senior tag
-
laceeeboy
tag
Ilyen ez a dzsenerésön sajnos. Félreértés ne essék én is még kölyök vagyok, de részben ezért is adtam el a gépem, mert januárban megvettem a BF3-at, és annyira ráfüggtem, hogy azóta egyszer sem ültem le tanulni (érettségi 3 hét múlva), itthon sem csináltam mást az evésen és a gépezésen kívül. Na persze elég lett volna csak a játékot eladni, de előrébb gondolkodtam (ha egyetem sikerül), kell egy lapos is.
Azért remélem tél előtt sikerül megint összeszednem egy jó kis játékos PC-t -
teratti
senior tag
Én sem várom különösképpen mert a gyerekeim megint nem a tanulással fognak elsősorban foglalkozni....mikor hazajövünk én még a cipőmet veszem, de Ők már bekapcsolták a gépet....
-
laceeeboy
tag
Bár én elég kevés játékkal játszom. Válogatok
Egyébként meg ízlések és pofonok -
laceeeboy
tag
Bár fikázni nem akarom a GTA-kat, mert szeretem, csak vannak szépséghibák dögivel..
-
Keeperv85
nagyúr
Az nincs, mivel nem használ élsimítást. Más eljárásokat használ a grafikai tuningra. FullHD-ben nincs a javítás után recés árnyék, meg villogó textúra. Egy 1 GB-os VGA-n elfutott anno 28-32 FPS között nálam. Egyetlen bökkenő van: mikor megjelent nem létezett 1 GB-os VGA végfelhasználói kézben...
-
laceeeboy
tag
válasz
djculture #23 üzenetére
lovag05:
Az RC helis, házrobbantós témával órákat szívtam elsődjére én is
djculture:
Ez a villogás, hol eltűnik valami hol nem, pedig tényleg brutál zavaró. Akinek van egy i7 2600k +GTX590 kombós gépe, azok felrakják a módokat
De egy sima "mezei" felhasználónak, mint nekem (is) rohadt zavaró volt. Akár low-on tesóm gépén, akár high-on a sajátomon mindig szenvedett.. -
djculture
félisten
négyesnél úgyse lesz nyomorékabb
Gépigénye az egekbe közbe meg a háttérbe bárhogy állitod a textúrák villognak meg akkora recék vannak mint a fejem. Egyszerűen 10 percnél tovább nem bírok vele játszani annyira zavar a kókány grafika. Tudom vannak módok rá de már az eredeti kókány grafika is megeszi a gépet. Akkor ilyen rnb series modoknak mikell?
-
lovag05
aktív tag
válasz
Keeperv85 #18 üzenetére
Fegyvert én sztem még egyszer sem vettem a GTA-s pályafutásaim alatt,sőt, még kocsit is max 1-szer tuningoltam, amikor muszáj volt. Nekem a küldetések is javarészt tetszettek, amikor toltam, bár már egyet se tudnék felidézni, nem úgy, mint pl a GTA 3-ból, vagy a VC-ből... Repülős részek... atya ég mennyit szívtam velük, főleg az RC-s kis repcsikkel, de legalább volt valami kihívás is.
-
laceeeboy
tag
válasz
South Velen #16 üzenetére
Régen egyébként nekem az egész jobban tetszett. Lehet mert kisebb voltam
Imádtam órákat tölteni a SEGA-ban (ugye gépem a fasorban nem volt még) és PS2-n tolni a GTA3-at, majd egy PC-s játszóházban a Vice Cityt. Nem hittem, hogy ki tudok ezekből nőni, mert vonz még mindig de úgy látszik. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
laceeeboy #13 üzenetére
Elsődleges gondom -hogy a személyes meglátásomban is megerősítsem a véleményem-, hogy egyszerűen nincs egyensúlyban az egész sztori mód a lehetőségekkel. Utálom, hogy egyetlen egy esetben sem kellett repülnöm vagy csónakot vezetni, mert nem ad rá lehetőséget történeti szinten. (Csónak egyszer lett volna, mikor a táskáért megyünk, de ott is inkább öngyilkosság arra menni...)
Nincs szerepe a pénznek sem már. Mert minek?! Fegyvert nem kell venni, tele van vele a város, kocsikból mind kint mászkál arra sem kell költeni... Betették az idióta barátkozós fost helyette, ami nem kicsit idegesítő viszont. Területenként olyan kevés idő telik el a küldetések alatt, hogy megszokhatatlan az egész. Utólag visszagondolva nincs is olyan feladat, amit szívesen fel tudnék idézni, kivéve talán az utolsó küldetést...
-
South Velen
addikt
válasz
Keeperv85 #12 üzenetére
Nyilván szubjektív a dolog, nekem a SA (hiába abban volt a legtöbb történeten kívüli lehetőség) nem tetszett. Nem tetszettek a karakterek (szinte egyik sem.) A város(ok) hangulattalanok voltak a kis Vice City-hez képest.
Az IV azonnal magával ragadott, a mai napig előveszem néha, akár csak vezetgetni vagy ilyesmi. Nagyon erős története van, és ami elhangzott, lenyűgöző fizikája, stb. A karakterekkel egyetértek (bár aki idegesítő, az azért az, mert annak is szánták vélhetően), viszont Niko óriási húzóerő, a legjobb karakter a GTA-k történetében, és nekem az elég, lévén őt játsszuk meg. Nekem ezek fontosabbak, minthogy elmenjek gyúrni, meg összehívjam a bandát egy mészárlásra, és hasonlók...
Ezeken a lehetőségeken kívül a GTA IV mindenben brutális előrelépés volt szvsz. -
Én novemberről tudok, de ha hamarabb jön az csak jó.
-
Ilsyde
őstag
Bezzeg a Red Dead Redemption nem jon PC-re, mi?
-
laceeeboy
tag
válasz
Keeperv85 #12 üzenetére
Abban egyetértek a "kollégával", hogy a sztori befejezése után, nem sok mindent lehet csinálni. Mész, lősz, vezetsz, törsz, ölsz. Egy fél óra után általában meguntam. Próbálgattam a stuntokat, azok hajtottak egy ideig. De a GTA család nagy problémája ez a sztorivég utáni unalom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
South Velen #10 üzenetére
Szerintem pedig nem. Messze túl lett értékelve. De hogy idézzem egy olyan ember véleményét, akinek a munkája is a játéktesztelés, mivel tökéletesen összefoglalta mit gondolok a GTA IV-ről, álljon itt ez a megközelítés is:
A város brutálisan szép, a fizika észvesztő, a vezetési- és törésmodell kitűnő (bár az érdekes, hogy a motorháztetők nem gyűrődnek), a fegyveres harc pár kisebb fedezékes bugtól eltekintve jó, ezeket leszámítva azonban a játék fájdalmasan üres, nagyon kevés dolgot lehet csinálni a főszál kivégzése után.
A karakterek többsége szintén nem jött be (Niko és LJ messze a legjobbak), inkább idegesítőek mint komikusak, a rádióból és TV-ből ömlő szatirikus humor pedig szerintem egyáltalán nem passzol a komolyra hangszerelt sztorival.
-
HaZsolt
őstag
Egy időben lesz a PC megjelenés is? Én úgy tudtam azt csúsztatják.
-
feka001
csendes tag
-
Patrick76496
őstag
Sok idő. :| Addig majd wotozok. Várom!
-
Keeperv85
nagyúr
Jajaj... mint a SA-ban az a szöveg, hogy: "minden járókelőnek egyedi A.I. fogunk írni, legalább egy óra saját szinkronnal..."
Nem kell a GTA V. A szívem szakad meg a sorozat miatt, de olyan mélyrepülésben van, hogy semmit sem várok ettől a résztől... sőt... nem várom ezt a részt!
-
KisTopi95
aktív tag
Ezt én is olvastam csak egy másik fórumon, de többek közt szó votl arról hogy milyen új fejlesztések lesznek benne. Például 4as körözöttség után 24órán keresztül keresnek majd(játékbeli 24h), 5ösnél 48h, 6osnál 72óra, és a hozzád hasonló embereket is szemügyre veszik mint gyanúsított...
-
laceeeboy
tag
Ki tudja..lényeg, hogy akármilyen későn is jön, biztos hamarabb mint a HL3
Remélem normálisabban optimalizálják majd mint a 4-et, mert a trailerből nézve, olyan 'húdenagy' változás nem lesz semmiben. Na de, mint az eddigi összes részt, ezt is várom már
-
bpx
őstag
bár így lenne, de ezt nem tartom valószínűnek
-
james001
veterán
Én azt olvastam valahol (talán www.konzol.eu...) hogy egy nemrég elbocsátott Rockstar munkatárs kitálalt,és ő azt mondta hogy a GTA 5 2013 májusában jön. Bár ezt sehol máshol nem láttam,szóval lehet ez is csak kamu.
-
Ryder62
őstag
Az ilyen "innen onnan kiszivárgott" hírekre sosem adok.
+ a dátum mellett ott szerepel minden platform. (pc, xbox, ps)
Mikor volt olyan hogy a Rockstar egy nagy címet egyszerre jelentetett meg minden platformon? Na ugye. A Max Payne 3 később jön pécére, ahogy a GTA IV is késöbb jött, meg a Sani is stb. Egy pár cím meg meg sem jelent PC-re: Midnight Club LA, Red Dead Redemption stb.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szokásos pletykaforrás, vagyis egy fejlesztői önéletrajz tartalmazta, hogy októberben várható a GTA V.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest