Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Keeperv85 #12 üzenetére
Nyilván szubjektív a dolog, nekem a SA (hiába abban volt a legtöbb történeten kívüli lehetőség) nem tetszett. Nem tetszettek a karakterek (szinte egyik sem.) A város(ok) hangulattalanok voltak a kis Vice City-hez képest.
Az IV azonnal magával ragadott, a mai napig előveszem néha, akár csak vezetgetni vagy ilyesmi. Nagyon erős története van, és ami elhangzott, lenyűgöző fizikája, stb. A karakterekkel egyetértek (bár aki idegesítő, az azért az, mert annak is szánták vélhetően), viszont Niko óriási húzóerő, a legjobb karakter a GTA-k történetében, és nekem az elég, lévén őt játsszuk meg. Nekem ezek fontosabbak, minthogy elmenjek gyúrni, meg összehívjam a bandát egy mészárlásra, és hasonlók...
Ezeken a lehetőségeken kívül a GTA IV mindenben brutális előrelépés volt szvsz. -
laceeeboy
tag
válasz
Keeperv85 #12 üzenetére
Abban egyetértek a "kollégával", hogy a sztori befejezése után, nem sok mindent lehet csinálni. Mész, lősz, vezetsz, törsz, ölsz. Egy fél óra után általában meguntam. Próbálgattam a stuntokat, azok hajtottak egy ideig. De a GTA család nagy problémája ez a sztorivég utáni unalom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szokásos pletykaforrás, vagyis egy fejlesztői önéletrajz tartalmazta, hogy októberben várható a GTA V.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest