- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Erős gyanúm van, hogy a CKM-ben az eddig híresztelt $300-os árat átváltották forintba. Képet meg nem nehéz róla találni, már prototípus példányok vannak belőle, valamin kellett tartsák a prezentációkat. Pontos árat és stb. majd a hivatalos megjelenéskor fogunk tudni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nrgia
őstag
Nos a CKM legújabb számában konkrét képet és árat is találhattok róla. Ha jól emlékszem 70.000 ft-t írnak benne.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Xaels
félisten
Szerintem ez elég konkrét.
Hát ja, mindenkinek leadom a drótot, hogy dobják össze amijük van, mert nem tudják feltalálni magukat és nincs kedvem idén is 5 üveg bort kapni, pláne figyelembe véve azt, hogy nagyon ritkán iszom és akkor sem bort, mert ki nem állhatom...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gude
senior tag
A fa alá be lehet tenni
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
keIdor
titán
Még pont beleférnénk egy 12/12/12-be, ha netán Európa mégis le lenne tojva. 9 napig élvezhetnénk is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
james001
veterán
én már olvastam nyarat is megjelenésnek sőt húsvétot is...
a Sony remélem lassan bejelenti hivatalosan mikor jön a csodagép
bár ez reális megjelenés hisz az új Uncharted is ekkor jön novemberben.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Xaels
félisten
Ha igaz megvan mit kérek szülinapomra. Anyámék, párom meg mindenki gyűjtögethet akinek eszébe akartam jutni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest