Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Én azon se lepődnék meg, ha a Ghost idővel egy SCII modként látna napvilágot.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Wolverine
félisten
válasz kaoszpapja #11 üzenetére
Ha jön is ilyesmi, akkor sem számítanék más megoldásra, mint pl. a Steamhez kötés vagy a D3 aktiválási megoldása (legyél mindig online).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
Szerintem a játékokra gondolt, nem az álláshirdetésekre
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz kaoszpapja #8 üzenetére
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz kaoszpapja #3 üzenetére
Csinálnak, csak nem ezt - ha megnézed az állásajánlatokat a blizzard.com-on, keresnek embereket egy next-gen MMO-hoz (alias Titan), és egy még be nem jelentett projekthez is.
-
Sirandrish
legenda
Jobban is járnak szerintem..már nagyon DNF szaga lenne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GeryFlash
veterán
A wow ugyan mmorpg, de maga a nézet tps, de a vivendinél csak a profit maximalizálás megy minél kisebb befektetéssel
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Archer
őstag
TPS-t tudtommal még az életben nem csináltak, nem merték elkészíteni hátha nem annyira jön össze és nem lesz akkora siker mint a többi játékuk. Helyette inkább a biztos utat választották. Szerintem.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
kaoszpapja
aktív tag
Nehogy már valami újat is csináljanak...
-
errorcode06
őstag
Az bizony. Nagyon vártam a bejelentés után. Aztán csalódtam mikor megtudtam hogy csak konzolra jön, aztán elvetették a projectet...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Youri
veterán
Kár
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest