Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Polc
tag
Egy ideje már elfajult az nfs.Nekem még a most wanted bejött talán a carbon aztán elkezdett lefelé süllyedni.Nekem az árkád nfs-ek már alapból nem jönnek be,akkor már ott a forza 3.
-
hommeros
őstag
Figyelmetlen vagy! Ez a játék WII és DS-re van. Ez nem a PC verzió!
Ne legyél rosszindulatú rögtön.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Ez egy Casual játék gyengébb platformokra. Nem tudom mi ez a nagy elvárás.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Fortissimus
őstag
ez szanalmas
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Kleroo
veterán
Miért kell NEED FOR SPEED néven adni?
EZ 5 éveseknek van, akiknek tetszik hogy színes kocsik mozognak a képen. Másra TÉNYLEG nem jó....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
mephi666
nagyúr
ez így ránézésre egy csiricsáré hulladék f*s... viszont lenne benne ötlet... én legszívesebben pc-re egy ilyen nitro-shift keveréket láttam volna szívesen...
ami így eddig lejött és össze szeretném gyúratni (hátha egy ea-s majom olvassa a soraimat és elgondolkozik rajta):shift pozitívumai: szép grafika, törésmodell, belső nézet, stb...
nitro pozitívumai: arcade jelleg (jó azért nem ennyire, mint a videókon, hanem csak olyan nfs2-3-4 szinten) és a pályák: dubai, szingapúr, stb... egzotikus helyek kellenének a karám helyett...
remélem a következő nfs közel fog állni az elképzelésemhez, mert tuti recept és évekig működött náluk... elő kellene keresni újra...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
wolfman
veterán
Ez borzalom! Dehát, a Nintendo a kölköké, nekik biztos tetszeni fog.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Sir Pocok
őstag
Nekem egy kicsit gyerekes tűnik az egész....
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
DeltaPower
addikt
csak nekem tűnik úgy, vagy 1-2 autónak valóban eltúlzott méretű kerekei vannak?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest