Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Polc
tag
Egy ideje már elfajult az nfs.Nekem még a most wanted bejött talán a carbon aztán elkezdett lefelé süllyedni.Nekem az árkád nfs-ek már alapból nem jönnek be,akkor már ott a forza 3.
-
hommeros
őstag
Figyelmetlen vagy! Ez a játék WII és DS-re van. Ez nem a PC verzió!
Ne legyél rosszindulatú rögtön.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Ez egy Casual játék gyengébb platformokra. Nem tudom mi ez a nagy elvárás.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Fortissimus
őstag
ez szanalmas
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Kleroo
veterán
Miért kell NEED FOR SPEED néven adni?
EZ 5 éveseknek van, akiknek tetszik hogy színes kocsik mozognak a képen. Másra TÉNYLEG nem jó....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
mephi666
nagyúr
ez így ránézésre egy csiricsáré hulladék f*s...
viszont lenne benne ötlet... én legszívesebben pc-re egy ilyen nitro-shift keveréket láttam volna szívesen...
ami így eddig lejött és össze szeretném gyúratni (hátha egy ea-s majom olvassa a soraimat és elgondolkozik rajta):shift pozitívumai: szép grafika, törésmodell, belső nézet, stb...
nitro pozitívumai: arcade jelleg (jó azért nem ennyire, mint a videókon, hanem csak olyan nfs2-3-4 szinten) és a pályák: dubai, szingapúr, stb... egzotikus helyek kellenének a karám helyett...
remélem a következő nfs közel fog állni az elképzelésemhez, mert tuti recept és évekig működött náluk... elő kellene keresni újra...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
wolfman
veterán
Ez borzalom! Dehát, a Nintendo a kölköké, nekik biztos tetszeni fog.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Sir Pocok
őstag
Nekem egy kicsit gyerekes tűnik az egész....
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
DeltaPower
addikt
csak nekem tűnik úgy, vagy 1-2 autónak valóban eltúlzott méretű kerekei vannak?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
gp Videón az NFS: Nitro karrier módja.
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO