Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
nem csereltem semmit,egy kb 2 eves suste van rajta, mukodott is.WAN-on csatlakoztatva felvesz dhcp-rol ip-t,de hiaba portscannelem, nincs nyitott port. LAN-on wiresharkkal semmi nem jon ki belole, a 'gyari' 192.168.8.1 nem elerheto. A te fw-dnek is ez volt a def. ip-je?
A gyari fw-t felejsd el, kosza otlet volt,szeretnek mukodokepesse tenni a szappantartot
-
kiskakas
senior tag
nem errol van szo egy nagyon regi suste van rajta,evekig nem hasznaltam,de most sehogy nem erem el. SSID-je OPENWRT, az altalam megadott es ismert jelszavakkal nem enged csatlakozni, LAN porton pedig nincs default ip cime, most wiresharkolom,de semmi
jah es a 30-30-as resetek is megvoltak.
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
Szia Suste!
tudsz esetleg linket a wr3020 gyari,eredeti fw-hez?
koszi! -
kiskakas
senior tag
-
kiskakas
senior tag
na megtaláltam..esetleg tudnál ennek a kimenetnek egy weboldalt gyártani?
root@NexxWT3020:~# gcom info -d /dev/ttyUSB1
##### Wireless WAN Modem Configuration #####
Product text:
====Manufacturer: ZTE CORPORATION
Model: MF667
Revision: BD_TMODEMF667V1.0.0B01
IMEI: 356181049739814
+GCAP: +CGSM,+DS,+ES
OK
====
Manufacturer: ZTE CORPORATION
IMEI and Serial Number: 356181049739814
Manufacturer's Revision:
BD_TMODEMF667V1.0.0B
Hardware Revision:Network Locked: 0
Customisation:Band settings: (
)
APN: 1,"IP","internet","0.0.0.0",0,0
##### END #####
root@NexxWT3020:~# gcom info -d /dev/ttyUSB0
##### Wireless WAN Modem Configuration #####
Product text:
========
Manufacturer: IMEI and Serial Number: comgt 21:42:03 -> -- Error Report --
comgt 21:42:03 -> ----> ^
comgt 21:42:03 -> Error @776, line 45, String is shorter than second argument. (7)root@NexxWT3020:~# gcom -d /dev/ttyUSB1
SIM ready
Waiting for Registration..(120 sec max)
Registered on Home network: "Telekom HU",2
Signal Quality: 13,99 -
kiskakas
senior tag
olyan modul-t keresek epp 3g mellé,amivel vmilyen status infokat ki lehetne iratni az aktuális kapcsolatról. pl 2g/3g/umts-el csatlakozott, milyen jelszinttel,stb, stb..
-
kiskakas
senior tag
vissza tudok allni a gyari fw-re, nem? mondjuk a soros portos modszer se gaz, csinaltam mar bekebeli linksys wrt-ken
3g usb stickkel kapcs, kettot probaltam ki, mindketto mukodik, ezt a postot epp tmobile mobilnetrol irom
ZTE MF110 (telenor) és ZTE MF667 (tmobile) stickjeim vannak, ill a héten szerzek egy inviteles huawei sticket, pénteken 2 másikkal is kipróbálom.
A beallitas tok egyszeru, tudni kell a szolgaltato APN-jet, a www_suste oldaladon talan egyszerubb,de a gyari Halozat/Interfacek hozzaadasa se egy ordoglakat.. Annyi,h itt a Tuzfal beallitasoknal a WAN-hoz kell csatolni.
Ja, egy dologra figyelni kell, ha el van mentve a bongeszoben a router ip cimehez user/pass, akkor a 3g opciokba a pap user/pass-hoz is be fogja irni automatikusan, legalabbis firefox biztosan... ezt torolni kell..
-
kiskakas
senior tag
oke, megnezem,de valsz mar csak holnap lesz ra idom.
probakepp radugtam egy usb-s hangkartyat, ill egy regi dlink usb-s wifit,ezek el sem indultak, gondolom keves volt az aram. a nexx-et kulso nokia 1.5a toltovel hasznaltam.A radugott modem egyebkent melyik vtty lesz?? 0-1-2 ?
ubootmod az mi is?
-
kiskakas
senior tag
Hasonlo vonulat, igaz drágábban
-
kiskakas
senior tag
megjott a motyo, eloszor azthittem,h egy üres borítékot kaptam.. Suste leirasa alapjan felment eloszor a cc openwrt, majd a suste bb.. egyelore minden fasza. Egy kulso vagy akar belso,forraszthato, antenna csati esetleg elfert volna rajta, mert az a 2x1cm hosszu nyákból kimart cucc mókás..
ha lesz idom, nekiallok ma tesztelni 3g modemekkel, nekem spec erre kellett.
szerk:
látom,vki már ezen is túlvan, antenna mod
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
sziasztok!
honnan lehetne biztosan 8m flashes NEXX WT3020-t rendelni? ebayon van egy rakat,de nem nagyon ternek ki a memoriara. :I Nekem is utazo routernek kene, koszonom
-
kiskakas
senior tag
3g-s modemeket tamogat az usb resze? openwrt-vel gondolom igen.
ill ha jol latom, az openwrt doksi alapjan,akkor a WT3020F es WT3020AD tamogatja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest