Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Az a Zeldás játék pl. nagyon tetszik, ahogy pozitív, hogy van rá Skyrim, de modjuk a Mario-s játékok nem az én világom. Nagy esélye van amúgy hogy vegyek Switch-et, mert olyan helyen leszek egy jó darabig, ahol nincs TV és ezért lenne jó egy ilyen konzol. A másik lehetőség egy elérhetőbb árú "gamer noti", de ágyban kényelmesebb lenne a switch. Arról van hír, hogy mondjuk az ESO (Elder Scrolls Online), lesz-e Switch-re? Nekem az ilyen szabadon bejárható nagy területű játékok tetszenek, akár offline solo, akár MMO formában.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
A 4k önmagában nekem nem fontos. Viszont az egy komoly garancia, hogy elég erős a konzol ahhoz, hogy nem avul el a gép pár éven belül és a fejlesztők számolnak vele mint célplatform. A switch fő problémája az, hogy sok AAA kategóriás cím nem jön rá. Persze lehet hogy nem a teljesítmény hiánya miatt ignorolják, hanem mert teljesen eltérő hardveresen a másik kettőhöz képest.
Számomra a legtöbb nintendo exclusive játék érdektelen, vagyis nagyon fontos, hogy melyik multiplatform játék érkezik meg rá és melyik nem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ahhoz képest hogy szinte már csak 4k-s TV-k szerepelnek a nevesebb gyártók palettáján, elég fura ignorolni a 4k-s felbontást. Amúgy ha nem is a 4k, de legalább az FHD-t illene masszívabban támogatni. Nagyon kellene egy ilyen koncepciójú konzol, ami nincs tévéhez kötve, de nagyon tartok attól, hogy gyenge a hardvere. Gondolom esélytelen, hogy 1-2 éven belül utódot kapjon, főleg hogy a hírek szerint nagy fogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest