Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
pár napja már próbálgatom ezt a legújabb NFS-t. Meglepően jó az előzőekhez képest. Teccik.
Viszont valaki árulja már el, hogy lehet az, hogy egy "K-9" es jelü (gondolom) különleges egységeket szállító rendőrségi terepjáró megelőz és leszorít 360-nál????
Ez az üldözés rész az elején még okés volt, de most így a 16-os szinten mission-ön kívül kész rémálom... Ha nem épp városban, hanem autópályán vesznek észre, lehetetlen lerázni őket. Hiába megyek 380-nal akkoris megelőznek és lenyomnak =/
És akkor még egy terepjáró is 360-nál?:SSz.tem a Test Drive U-ban ezt jobban megoldották. Ott a rendőrök nem voltak képesek 360-400-zal száguldani, viszont útzárakkal, meg egyéb módon meg tudtak állítani, de ott nem zavart...
(zenét nem lehet v.hogy váltogatni közben? Nem mindig van kedvem spanyol muzsikára száguldozni =/ )
-
Linser
csendes tag
Amikor az Underground 1-el játszottam a Hot Pursit 2. után hiányoztak a fakabátok. A Most Wanted is ezért volt a kedvencem. Ezek után már jöhetne az Undercover.
-
toth_janika
őstag
Hello!
Sztem az NFS egy agyatlan autós játék! De pont ezért jó! Nem kell figyelni a karosszériára, nem kell figyelni a motorra, csak tolni neki mint az elmebajos!Nincs is annál jobb, mint mikor az embert üldözik a többiek, és mindenáron meg akarják előzni, és mikor belerohansz egy járműbe ugyanúgy mész tovább!
Már nagyon várom ezt a gamat! : -
The Butcher
tag
Mw-ben az easy tényleg röhelyesen egyszerű volt és nem nehéz. PS elment szódával, de annak is volt egy külön varázsa és az újdonság erejével hatott mivel ilyet addíg még nem láttam(unk) nagyon. Ez az undercover jó móka lesz sztem. NFS-ben egybk sosem a realisztika volt a domináns szerepű hanem a tuning a hangok, meg az élmény. aki realisztikát akar nosza neki ott a GT5 ps3-ra belsőnézettel.
-
fagy53
nagyúr
Az NFS sorozatnál nem a vezetés a lényeg, hanem az üldözés vagy az üldöztetés izgalma. Mindig az az érzésem, hogy légpárnás járművekben ülök, amelyeknek a valósághoz vajmi kevés közük van, így a vezetés élménye is kiesik.
A versenyzésben a megmérettetéshez nemcsak az ellenfelek valós hozzáállása, hanem az életszerű vezetési élmény, a tökéletes szimuláció is hozzátartozik. Aki ilyet keres az az NFS-nél rossz helyen jár, itt az adrenalin szint növelése más eszközökkel, más módon történik.
Egész jónak tűnik a grafika, bár a valóságban is ilyen lenne, és egy kis agyament üldözésért lehet, hogy érdemes lesz kipróbálni! -
twollah
nagyúr
Vissza a MostWantedhez.
De jo...
Ugy hianyzott az egesz, mint egy pup a hatamra.Remelem az AI is ugyan olyan szar lesz, mint az MWben volt.
Gatlastalanul csal, meg easy fokozaton is.
Nem vagyok egy nagy jatekos, de az mar elege frusztralo volt a szamomra, hogy meg easy fokozaton is szarra vert a gep. -
leviske
veterán
Azt hiszem érdemes volna tovább osztaniuk a csapatot... hogy 4 évük legyen egy-egy munkára. alán akkor sikerülne újat alkotni...
Így csak a ProStreet után visszatértek a MostWanted-hez...
Amugy én is akarok olyan autót, amivel zökkénésmentesen átszakíthatok egy szalagkorlátot és felboríthatok 20 rendőrautót!!!!
Ezekre már igazán odafigyelhetnének ilyen gépigény mellett...
-
Siera
senior tag
asszem nem psps a trailer
szépnek tűnik eddig,de majd möglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
gp Néhány napos eltéréssel csordogálnak a trailer-ek a két hét múlva érkező Need for Speed Undercover-ről: íme a legújabb, gameplay akcióval, néhány átvezetővel és a rend éber őreivel.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest