Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
A full gameban a carrier modba mi a f@szt kell csinálni?Megtaláltam a benzinkutat ahol tud is tankolni, majdmegtaláltam a garás és a benzinkut között 1 jelet ,de ott semmit nem csinál,bejártam a pálya nagy részét ellenféllel ne mtalálkoztam vji segitsen...
-
Flow
senior tag
Srácok, a drag race-t sikerült már valakinek megcsinálnia? Egyszerűen hiába váltok 3-4x excellentet, fél mp-nél jobban nem tudtam megközelíteni az ellenfelet...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
raczger
őstag
Azért demora indul a játék, mivel a demo textfájljait raktad be, és ott demora kattintva indul a játék, akár azt is írhatod, hogy Exit Game, és akkor arra fog indulni a játék
Nekem a nagyobbik bajom az orosz verzióval, hogy több hiba van benne, mint a demoban, szerintem valami beta-s full változat lehet, vagy ilyesmi, meg a kormányt sem képes rendesen kezelni, így élvezhetetlen.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
kiskakas
senior tag
nekem gyanus ez az orosz 'full' verzio,enis lehuztam,de a fomenuben meg mindig pl Demo menure indul a jatek..
egyebkent akinek kell hozza az angol text file pakk:
http://rapidshare.com/files/150892854/texts.rarzuchy-hoz hasonloan en sem tudom,h mit kene csinalni az elso palyan, csak a garazsba lehet bemenni, ezenkivul meg van egy okolbe szoritott kez alaku jel es egy benzinkut, utobbinal lehet tankolni,de ennyi. Meg a felezo/4x4 gombokat se lehet bekapcsolni.
-
zuchy
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy a játék elenjén nem tom mit kell csinálni. Elmegyek a garázsba, tuningoltam, festettem, meg minden, de nem csinál semmit. Elmentem egy kicsit más felé de sehova nem enged be csak tankolni. Ja és még igy is a garázshoz mutat a nyíl. Lehet rossz a crack? Légyszi segítsetek mert nem tom mi a baj
Egyébként orosz verzióm van a full.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
barnam_
nagyúr
Lessétek meg a player.xml-t a dokumentumokon belül, át lehet írni úgy, hogy mind a 3 pálya elérhető, illetve a versenyeket is jelenítse meg. A Jeep-t is megnyitottam, a többit nem tudom, mert nincs benne abban a fájlban.
Értelemszerűen csak a teljes verzióra vonatkozik. -
Dirtyz
őstag
Próbálja valaki kormánnyal? A G25-öt nem nagyon tudom belőni hozzá...
Védd a fákat, egyél hódot!
-
barnam_
nagyúr
válasz fekeandras #26 üzenetére
Ja a fájlt amit szerkesztesz, rakd írásvédettre, különben a játék átírja. Miután betöltött a játék, alt+tab, és kiveheted az írásvédett elől a pipát.
mindenkinek: a teljes változatban mit kell csinálni a garázsnál?
nem lehet bekapcsolni se a 4kerék hajtást, se a difizárat. -
barnam_
nagyúr
válasz fekeandras #24 üzenetére
Passz, de arra rájöttem hogyan lehet annyi pénzed, amennyit akarsz:
a dokumentumok mappában van egy motorm4x nevű, azon belül a player.xml nevű fájlt kell átírni. rögtön az elején:<profile version="1.4" [B]money="307969.000000[/B]" profile_flags="702" profile_stars="0" camera_mode="4" last_scene="shady_sands" current_car="1356380747">
-
barnam_
nagyúr
válasz fekeandras #21 üzenetére
azon simán menni fog.
az orosz verziót honnan lehet megszerezni?
-
barnam_
nagyúr
válasz fekeandras #19 üzenetére
Nincs nagy gépigénye. Ha nem valami muzeális vga-val akarsz játszani. sztem menni fog.
-
fekeandras
őstag
Mekkora gépigénye?Mert ha nagy akkor el sem kezdem letölteni...
-
student
őstag
ha esetleg már játszik valaki az orosz verzioval ha felülirod neki a demo language fájljait tökéletesen müxik az oroszon és angol minden.
-
-
LJ.
tag
Hello!
Bakker, ez a játék nagyon megtetszett, remélem méltó utódja lesz a Screamer 4x4nek. Azzal milyen istenkirályul lehetett hálóban játsazani
De viszont van egy kis bajom. Hogy nem rendelkezek valami erős konfiggal, és szerintetek mennyi az esélyem hogy ezen a notin ez elfut?
Nem kell nekem fullulrabrutál grafika csak hogy játszhatóan, akadás nélkül elfusson.Kösszi a válszt!
-
Gzolo
senior tag
Ígéretes játék, 3 verseny van a demóban:
- a trial amit mondtál
- a buggys amit említettek (nem a sebesség a lényeg, hanem hogy beérj a célba, 4 kerék, difi, high módba mennyetek, akkor nem pörög túl a motor
- és az időmérős rallyNekem sajnos kifogyott a benzin és így semmit sem tudok már kezdeni a demoban =(
(kijött már a teljes játék orosz verziója, ha érdekel valakit adok linket, priviben jelezze)
-
student
őstag
tetszik a gém de ahhoz képest hogy a screamer mennyivel régebbi annak még mindig jobbnak érzem a fizikáját ahogy mozog a kocsi. az egy unikum ebbe a témába
-
kiskakas
senior tag
A demoban nem csak 1 pálya van, kicsit kolbaszolni kell a terkepen. Van pl egy 'hillclimb' szeru palya,ahol egy buggyval kell 5x megmaszni egy hegyet, minel kevesebb hibapont nelkul.
-
Dashes
őstag
Innen gyorsabban lejön.
-
Kickass
őstag
Egész jónak tűnik, Screamer 4x4 utód
-
Lidi
aktív tag
Azt nem értem, hogy miért erőltetik ezt a blur / bloom effektet. Valóságban nem sokan látunk így sztem.
-
barnam_
nagyúr
Ígéretesnek tűnik, ezt meglesem!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest