- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
OliApa
aktív tag
Így már érthető, miért tiltották be Ausztráliában...
http://velemmivan.blogspot.com/
-
FefeeX
veterán
Az teljesen más, a GTA4, a San Andreas meg a Vice City is megjelent PCre. A MK korábbi játékai meg nem. Ergo nem hasonlítható össze.
Sok potenciális játékos... Nos, erről már nagyon sok értekezés folyt itt fórumon belül is. Nem olyan sok, hogy megérje, ellenkező esetben már rengeteg játék jött volna PCre is. Nem a portolás a nagy költség, hanem az ez idő alatt a csapat által elvégezhető munka ellenértéke túl magas ehhez képest. Tehát ha felkínálják, hogy a következő 2 hónapban itt a fizetésed 200 ezer amott meg 400 ezer, akkor te sem fogsz elmenni 200 ezerért csupán azért mert már annyiért is megérné dolgozni...
A meg hozzá tévét meg állandóan előjön a konzoltalanoktól fals megközelítésből... Meg kéne már érteni, nem kell a konzolhoz tévét venni, ugyanúgy játszható DSUB/DVI/HDMI bemenetű, bármekkora méretű monitoron, vagy akár régi tévén is. Ez olyan mint hogy azért nem veszek benzint a fűnyíróba, mert a benzinhez autót is kéne vennem... -
-
FefeeX
veterán
Nemnem, ennek alapján készül a minisorozat, le vagy maradva egy pöppet
kapeti07: nem is mondta senki, hogy a Box verzióban nem lesz plusz szereplő. Csak itt a vészmadarak, hivatalosan még egy szó sem esett még a Box változatról magáról sem... Szóval lesz-e benn exkluzív karakter? Senki nem tudja, de egyesek nyilatkoznak a cég helyett is... Én azért remélem, benn lesz Marcus Fenix
Amúgy nekem összességében a MK1 arcade gép ugrott be, órákig játszottunk, és néztük ahogy a helyi menők játszanak 20-asokért A MK2 arcade már sajna időkorlátos volt, akármilyen jó is voltál benn, lejárt az idő és vége lett...
kenwood3: szerintem sem lesz belőle semmi, ahogy már az elmúlt 4 rész esetében sem volt, mint ahogy tekkennél sem volt, és a Capcom sem járt túl jól a SF4-gyel... Szóval sokan próbálnak magukba életet lehelni, és buta módon biztatják a többieket is, pedig az esély PC verzióra nagyon kevés (<1%)
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Sajnálom, hogy Kratos csak a PS3-ban lesz. De hát megértem, ő egy PS3 exkluzív szereplő.
Azért az mekkora lenne, ha XBOX-on meg a Gears of War-os főszereplő lenen a plusz karakter
Vagy Alan Wake
Xbox: kapeti
-
kapeti07
senior tag
Nagyon jó kis kedvcsináló videó. Én is tuti megveszem. Jót tett a sorozatnak, hogy végre visszanyúltak a gyökerekhez és korhatáros verziót készítettek. Ha jól emlékszem Ausztráliában már be is tiltották (még mielőtt megjelent).
Azért remélem egy-egy karakternek lesz több Fatality-je is.
Xbox: kapeti
-
szpal17
őstag
Na ezt tuti megveszem boxra...
Már látom az online meccseket magam előtt...brutális lesz -
drstupid
tag
Mortal vs Dc universe is jó volt remélem ez is jó lesz, Ja meg nemsokára jön a film is aminek már fent van a trailere jutub
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
gabesy
tag
Régi szép idők jutnak az eszembe, mikor még az első részel játszottam PC-n. Aszem beszerzem PS3-ra.
Gabesy
-
Lacc88
senior tag
jó lesz ez !
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
maxisama
tag
hogy elcsapja Liu Kangot a taxi xd
-
HyP3b0y
senior tag
Hehe, keveset játszottam mortallal, annál többet a tekkennel és már látom is, hogy miért...ez nem verekedős játék, ez a pszichopata idegbetegeknek van levezetésre
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
sith7
félisten
válasz Butcher-HUN #5 üzenetére
sajnos nem ...
-
wolfman
veterán
Elég jónak ígérkezik, nekem elnyerte a tetszésemet, főleg hogy az első részből átemelték a tesztet, de még több fajta is lesz.
Viszont a videókat elnézve a kivégzések elég ötlettelenek. Inkább vicces, mint hogy azt mondanám rá, hogy "HELLLJEAH!" Elég bután néz ki, hogy letépik valaki felsőtestét úgy hogy az alsó teste nincs is rögzítve(tehát akkor felemelné). Na mindegy, ebben picit gyengének érzem a játékot, viszont hatalmas piros pont a készítőknek, hogy arra mentek hogy a régi részekből építkezzenek és ne pedig valami flancos hülyeséget találjanak ki hozzá!
Fekete pont hogy nem jön PC-re!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
DeFranco
nagyúr
Parádés. Pont annyit vett át a legendás részekből amennyit kell (rengeteget ). Ez meg van spékelve egy korrekt grafikával, pár újdonsággal. Szuper. Nagy húzónév lesz a konzolokra.
-
Gude
senior tag
Sub zero csinálhatna valamit
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
james001
veterán
100 % hogy beszerzem,főleg Kratos miatt
(legjobb lett volna ha a demóba is berakják... )https://psnprofiles.com/kazama001
-
nrgia
őstag
Ez állat...kötelező darab számomra.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
bAtt001
addikt
a régi szép emlékek amikor a 4-el játszottunk az hiszem, a régi jó hangok is benne vannak
-
Boxi88
őstag
Nagyon ígéretes, bár nekem a videóból az jött le, hogy egy kör nagyon rövid... nagyon hamar véget ér minden egyes kör. De majd meglátjuk!
-
maxxtro02
tag
válasz Butcher-HUN #7 üzenetére
működő emulátorról még nem hallotam,sajna ez van
-
maxxtro02
tag
válasz Butcher-HUN #5 üzenetére
-
Butcher-HUN
senior tag
Über fasza brutál error! PC-re nem jön ki?
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
- = Zk = -
félisten
jeles grafika
..de sosem szerettem a Mortal játékokat. sem a Tekkeneket..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
senior tag
Éééés igen. Pont erre számítottam. Nagyon régen erre várok. A régi játék modern grafikával.
-
RROD360
tag
Basszus ez nagyon nagynak mutatkozik
-
törölt tag
Nagyon nagyon rég éreztem ekkora késztetést egy verekedős cucc beszerzésére. Arról egyébként van valami infó, hogy a 360-as verzióhoz is járna egy extra karakter? A Live még mindig szimpatikusabb, de Kratos ugye még mindig több mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps3 Játékok
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!