Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Az egyik leghülyébb kivégzésnek tartom az övét. Már az MK4 óta.
Egy mágus (vagy boszorkánymester, mindegy), aki ennyire idióta kivégzést kap... Minimum idézzen meg valami eszközt, energiát, lényt, ami végez az ellenféllel. Nagyon szórakozott volt az egyén, aki ezt kitalálta, hogy letépi a lábat, aztán mint egy idegbeteg, ütögeti az ellent. Nagyon nem illik hozzá.
Pl. megidéz egy óriás koponyát, ami szétszedi az ellent...de annyiféle normálisabb fatalitit ki lehetne neki találni...Shang Tsung új bohócos kivégzéséről szintúgy ez a véleményem. Inkább turbózták volna fel a léleklopót, úgy is az a klasszikus kivégzése. Sz'al azért mágusoktól kicsit komolyabb kivégzést vártam volna.
-
P3TR!CK
senior tag
It was about time.
-
Xerxész
őstag
Kinek melyik kivégzés a kedvence?
Szerintem amik a legjobbak:
Nightwolf - Ascension
Scorpion - Netherrealm Gates
Sub-Zero - Spinal Smash
Cyrax - Nothing But Net
Sektor - mindkét kivégzése nagyon ötletes
Raiden - Transplant
Kintaro - Quad RipAmik irtózatosan szarok:
Shang Tsung - Bang, Bang!
Quan Chi - Leg Beatdown -
addikt
Jöjjön csak, várom szeretettel!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
menalcas
őstag
Ha elfogadható áron lesz tuti megy gyűjteménybe
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Xerxész
őstag
Azért azt egy kicsit sajnálom, hogy nem kapunk mondjuk egy PC exkluzív karaktert... Vagy mondjuk új kivégzéseket még. Hiába, én ilyen kis telhetetlen vagyok.
Mindezeken túl nagy tisztelet azért, hogy hosszú idő után jön MK játék PC-re is. -
dejaris
addikt
Ezaz
-
kengyel
nagyúr
Nagyon várjuk
kengyel
-
dredbiro
senior tag
Vééégre
Good hunting,STALKER !
-
Xerxész
őstag
Manapság már ott tartunk, hogy sokkal hihetőbbek a nem hivatalos kiszivárogtatott infók, mint a hivatalos bejelentések. Egyáltalán nem meglepő, hogy igaz lett. Engem az lepett volna meg, ha nem lett volna az.
#13 steven84
Scorpion winS!#36 ViZion
Nightwolf.
Imádom az Ascension kivégzését. De Raident is nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Raiden esetleg... csápos rovar nem nyerő.
Kit érdekel,h mennyire élsímít, amíg az ellenfelek alkatrészeiben gázolok...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kenwood3
addikt
Végre megtört a jég
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
félisten
válasz atidzsiforc #29 üzenetére
Bárhol. Mondjuk engem csak az AA hiánya zavart.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
VoidXs
nagyúr
válasz atidzsiforc #29 üzenetére
A konzoljátékok mind azok. Ehhez pont volt szerencsém a WP7 Code Campen, ahol kipakoltak pár Xboxot. Minden jó, csak nem szép. Olyan 2008-9-ben volt ez a szint PC-n. Attól még kipróbálom billentyűzeten, csak gyönyörködni nem fogok.
robogár (#22): UE? Mint szép? Mint a Mass Effect 3?
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
Remélem nem tipikus konzolport lesz, ahol a billentyűzeten az a,b,x,y gombokat kell használni, vagy ahol a grafika megmarad olyan ocsmányan, ahogy konzolon volt...
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Benyaking
aktív tag
Nagyon város tuti vétel! Azért kíváncsi vagyok mennyit fognak elkérni egy 2 éves jatekert
-
Ateszzero
őstag
Egyike volt azoknak a címeknek ami miatt boxot vettem. Azóta semmi különleges nem volt , így eladtam. Ez azok között van amik hiányoznak , úgyhogy majdnem tuti a vétel. Mostmár csak egy gamepadot kéne addig szereznem.
Ejj megint de sokba lesz a pc . sebaj, ha jön a nextgen , megint eladogatom ami nélkülözhető. -
Janika!2
aktív tag
FAKKYEEE!
-
GegeWarrior
senior tag
Akkor ennyi erővel a Red Dead Redemption is megjelenhetne PCre
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
robogár
csendes tag
Szerintetek mennyivel lesz ütősebb pc-n az Unreal Engine 3 ?
"Embernek lenni annyi, mint választani."
-
AS
félisten
Szuper igaz hogy steambol tudtam hogy jön de akkor is Azonnali vétel lesz.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
assemble
addikt
Dicserendo, hogy vegul azert kiadjak, de akit igazan erdekelt, az mar ugyis rongyosra jatszotta
-
shaft72
tag
Fataliti LOL
Bár PS3-ra az 5000 körüli ár is elég kedvező, de mégis jobb lesz PC-re
-
Rusher
őstag
A nap híre nekem, azonnal pre order
-
JoolsNOS
veterán
Remek! Az első játékom volt xboxra. Persze a box 3 hónap után ugrott, úgyhogy királyság, hogy újra játszhatok vele.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
atidzsiforc
őstag
YES!
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
senior tag
Ideje volt!
Remelem Injustice is erre a sorsra fog jutni, mert akkor konzolra meg sem veszem. -
steven84
tag
Scorpion WIN!
-
satz18
őstag
A francba! Ez a fránya MK még a végén a diablo 3 rovására fog menni. Na sebaj.. Nagy duzzogva kipróbálom, ha már több mint 2 éve várok rá és youtubon végignéztem kb az egész story módot.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Kanczy
veterán
Ehh... itt figyel a polcomon az X360-as Kollector's Edition Season pass-szel, de ez még így is nagyon csábító
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
comodore
csendes tag
Eddig az összes játék, ami a kiszivárgott Steam listán volt megjelent/megjelenik. Ha jól emlékszem, még ezek voltak rajta a listán:
Castlevania: Lords of Shadow 1 PC
Halo 3 PC
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
Fatality
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megmondtam, vagy megmondtam? Igazak voltak azok a szívárgások akkor.
Live-Die-Respawn
-
front3r
őstag
Javítsátok légyszíves: "The PC version, adapted by High Voltage Software, will be made available through digital distribution July 3." [link]
Nem június 3, hanem Július 3!
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
félisten
Baró, végre használatba vehetem a fiókban porosodó Logitech gamepad-omat!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
őstag
Állat Kíváncsi vagyok majd milyen lesz az irányítás no meg persze a gépigény
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Freiherr
őstag
Zsír.
Back to the future
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest