Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Ezek engem meg akarnak ölni, vagy tényleg arra várnak hogy repülőre üljek odamennyek oszt kiosszak 1-2 pofont, nem vok kocka, de én már tűkön ülve várom ezt genyó gamét
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
darkarthur
senior tag
Az 5 azért lett olyan nagy rakás kaka, mert minden páratlan részt egy kaka fejlesztőcsapatnak adtak oda! A 4 nagyon jó lett, és a 6 szintén tele van fejelsztésekkel, sokkal több a fizika, stb... mutliban rettentő jónak ígérkezik,a Single meg nem nagyon érint.
Samsung S23 Ultra 5G
-
kissd01
tag
reklám itt-ott...engem nem zavar,csak legyen jó
-
Tituka
senior tag
várjuk szeretettel a videót...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
BalaNce87
addikt
Hát ez igaz, az egyetlen dolog amiért veszik az az hogy elterjedt a neve. Az 5 meg tényleg egy rakat hulladék volt minden téren, multiba még el lehet vele szórakozni egy kis ideig de hosszútávon nem. Azért veszik meg mert call of duty és nem azért amennyi munkát beletettek/hozzátettek, ne egy dlc-ért kérjenek el 10ezret. Igazából nekem full kínai miért veszik meg az emberek, amikor semmivel nem nyújt többet mint az elöző részek, valószínűleg már csak gyűjtésből veszik meg hogy azért is meglegyen az összes rész.
[ Szerkesztve ]
-
D_r_u
tag
válasz darkarthur #2 üzenetére
Nem értek egyet az utolsó mondatoddal. Szvsz a Call of Duty akkora brand lett mára, hogy ha kiadnák a Wolf3D-t Call of Duty X néven, abból is elkapkodnának több milliót, mire valaki észbe kapna, hogy mi a szitu. Ráadásként itt van a CoD5 példája, amely hiába tartalmazott kereken 0 újdonságot és egy ötlettelen, röhejes minőségű single kampányt, mégis 10 millió körül jár az eladott példányszám.
-
fpeter07
veterán
Akkor a 3 féle edition meg az energy ital még csak a kezdet volt
-
aram01
nagyúr
mindegy én azért megnézem majd
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
wednesday
őstag
válasz darkarthur #2 üzenetére
Azért mert a marketingbe hatalmas pénz van. Ilyen nagy címek esetében a reklám költség van mikor magasan veri magánat a játéknak a fejlesztési költségét. Feltételezem ezért kell drágábban is adni az új COD-ot, hogy visszahozza azt itt elköltött sok-sok millió dollárt is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez tényleg hír?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
boeing
senior tag
Hát igen még a nagy neveket is reklámozni kell,amig nem folynak a csapol,engem nem zavar.
-
darkarthur
senior tag
Csak tudnám mit kell még ezen reklámozni! Még több milliós reklámkampány? Minek? Adják ki a Game-t aztán az úgyis elvégzi amit rábíztak. Ha nem lesz jó a reklám is hiábavaló, ha pedig jó, mint a 4 volt, akkor felesleges pénzeket ölni bele.
Samsung S23 Ultra 5G
-
volvoguy
addikt
mintha a játékiparban is legalább akkora pénzek mozognának mint a filmiparban nem? egy film előállítási költsége mondjuk 100-200milla, márha iylen Transformers vagy Batman szupermozikra gondolunk, és mondjuk termelnek 500milla hasznot, ami nem kevés...
de hogy van ez a játékiparban? ki most a csúcstartó, a GTA4? mennyivel?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest