Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
ÁÁÁÁÁ már lassan minden nap megnézem ezt a vidit , meg a képeket , már nagyon várós és hol van még nov10.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Boci_83
őstag
Ez nekem is bejövős, a kés a végén meg nagyot büntet!!
-
jozefgucci1
addikt
Abban reménykeden ,hogy ha kijön végre az MW2 akkor a sok kis csíter átpártol egyböl.Komolyan mondom egyre roszabb a helyzet nálunk a napi 2-3 megvan PB shoot alapján
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
lovag05
aktív tag
Egyszerűen kifejezve: - Nyomd a gombot, bmeg!
So many demons, so little time...
-
-kdM-
senior tag
válasz jozefgucci1 #14 üzenetére
ilyenrol meg nem is hallottam, hogy gorgozes ... egesz egyszeruen nem cod4-el kezdtem az fps-ek vilagat
-
nemethati
senior tag
Ja hogy van tovább is, és megvan a késdobálós rész
Tényleg hatalmas, ennél már csak az lenne jobb ha kitekerhetnéd a kempelő mesterlövész nyakát -
menalcas
őstag
Eddig is bitos voltam benne hogy origibe lessz meg, de az a vidi elég odab*szós, PC-n meg feelingesebb, hajrá csak már jönne ki, kés dobás mekkora cool csak kérdés ha elhajigálod a kést és kifogyik a skulód puszta kézzel fogsz apritani , vagy 30as killstreak után bekapcsol a chuck norris mód és egy pörgövel kihal a fél bolygó, na mind1 majd kiderül de eddig nagyon + a dolog hajrá
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Adams007
tag
ez tényleg nagyon jó videó
már várom -
priti
addikt
WH-zik ez nem vitás meg AIM-ozik meg tökm tudja mi van még, midegy is mer' csíter, csíter, mivel nem halt meg ... a sok gyökér 30FPS-es COD4 fan gépén remélem nem fog futni legalább az elején, mert már az összes répám tele van velük, persze bannoljatok mer' biztos csalok
Hardverlesen
-
ThaBoss
senior tag
Óriási, de nagyon sokára lesz még mire kijön, addig majd megőrülök
-
Elijah Baley
tag
Megfogott a kicsike..., pedig nem vagyok egy FPS fan...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
P00By
nagyúr
Az sp jó rövid lesz.
A videó tetszik! -
nemethati
senior tag
Komolyan tolja a zászlós csávó Na csak jöjjön ki végre, mekkora LAN-ok lesznek!
-
Svájcinéger
őstag
MW2: Kívánlak ! Nagyon ! De sokára lesz még november !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
jozefgucci1
addikt
Láttátok a végén a késdobálós fickót ?Az nagyon ott van .Úgy összeségében jó kis videó.
Már most rengeteg előrendelés van az MW2-es szerverekre ahogy hallom .Sokan váltanak MW-röl amint lesz új , de szerintem érdemes óvatosan kezelni ezt a dolgot.Bár nagy valószínüséggel nem lesz akkora pofáraesés mint a Cod5 esetében ahol sokan bebukták ( köztük mi is ) még a zombi mód ellenére is.
Azért én előrendeltem a játékot biztos ami biztos .Ha mást nem eladom itt az apróban némi bukóval , de azért erre kicsi az esélyOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-kdM-
senior tag
csak most nezem, 17+os? ... kivancsi vagyok mi lesz ebbol neten
-
copass
veterán
ez nagyon büntet!
késdobálós ölés!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Tituka
senior tag
jó video...
nagyon várom már a játékot, a multi megint szenzációs...
Skizofrén vagyok, és én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- Autós topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
- Eladó új Kingston MV2 2TB - PCIe 4.0 NVMe M.2 (36.000 Ft)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest