Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Kiváncsi vok milyen lehet ez a Monster üccsi. MO-n lehet kapni?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
eddie17
addikt
válasz Fortissimus #32 üzenetére
Már a Dirt2 is a Monster jegyében zajlott. Ugye Ken Block...
-
F e Z o
veterán
miket kitalálnak? mondjuk itthon nem igen lehet majd kapni...
H2O über alles!
-
Fortissimus
őstag
USA-ban eleg nepszeru
itt van kiket szponzoralnak, par nev:
valentino rossi, robby gordon, jenson button, dave mirra
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
luw2win
őstag
válasz Fortissimus #29 üzenetére
neked igen? mert nekem nem
Az valami nagyon jó drága cucc?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
bAtt001
addikt
Parasztvakítás felsőfokon Kíváncsi lennék hány ember veszi meg csak azért mert MW2 logó van rajta...
Akiket érdekel a játék azok biztosan tudnak már jó ideje róla, akik meg nem tudják mi az a Call of Duty gondolom nem is érdekli őket. -
hommeros
őstag
Hehe, ez jó.
Nekem van egy használt monitorom eladó, MW2-es matricával! Ára: 149.000Ft!!!
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Tolkarius
tag
Hogy mik nincsenek... érdekes, gondolom tesco gazdaságos energiaital van benne...
-
Ryuuga
csendes tag
Üdv!
www.energiadrink.hupont.huLécci nézzétek meg és írjatok a VK ba és akár chatelhettek is egymással
-
bishoplogan
senior tag
Hátha a Lidl-ben megjelenik a drink
-
Fortissimus
őstag
hehe, mi lesz a kovetkezo? terepszinu mw2 condom extra vedelemmel?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
feka007
veterán
Ilyen Monster energiát még sehol nem láttam, gondolom kapni az USA-ba azt kész.. Csinálhatnának ilyet inkább HELLből
Amúgy Nyugaton már rég megszokott ez az agyon marketingezés a nagyobb játékoknál, pl anno mikor voltam kint Párizsban, akkor minden busz GTA: San Andreas-osra volt festve..
[ Szerkesztve ]
-
Atombalu
senior tag
lol, micsoda hulyeseg
mas: sose ertettem miert akkora szám a cod vagy a mf! A nagyobb lehetőségek miatt (ide ertem a járművek használatát stb.) szerintem sokkal nagyobb játékélményt nyújt a Battlefield széria. Nagyon várom a márciust Bad Company 2 !!!
iPhone 5
-
Móci
addikt
Ismét egy marketing csoda... mondjuk a doboz az nem néz ki rosszul.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Grincs #14 üzenetére
pedig micsoda fejtörést okozna hogy ezt, vagy a Wowosat vegyem-e meg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DeSanto
őstag
-
_ak_
addikt
Ekkora hypeot legutoljára akkor láttam amikor kijött a 2nd gen iphone, csak ne hogy ez akkora "bukás legyen".
Let's begin, de gozaimasu!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Sirandrish #11 üzenetére
Hát sajnos kimaradunk. Inkább elmaradottak vagyunk
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
menalcas
őstag
Hát ez nagyon cool, elképzelem az atom fannt aki a MW2 bundle xboxán, tolja az mw2 es kontrollerekkel a prestige edisőnös mw-t, fülében mw2es fülessel, a fején pedig a preszidzs edisönhöz kapott nájt vizsönnel
És ennek überelésére ott figyel a hűtőben egy karton Monster Energy Drink szét MW2-zve hogy kemény helyzetekben legyen mit vedelniAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
nrgia
őstag
De jó, ilyen nekem is kell...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy ilyen miért nincs Magyarországon?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Tituka
senior tag
hihetetlen..
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Sirandrish
legenda
ez nagyon vagány..akarok belőle vagy 30lityit
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
D.Orion
veterán
Vuu én nagy energiaital doboz gyűjtő vagyok, ilyen kell baszki.
-
Isee
senior tag
Hu, ilyen kell nekem is, aki tud szerezni feltétlen szóljon
De amúgy elképesztő milyen reklámfogásokat lehet látni néha, ilyen volt anno a távol-keleten a Starcraft 2-s chips is.
Már csak azt várom mikor jön ki a Crysis 2-s nyalóka from Chupa Chups, amivel ajándék Cry-Engine 2 nanorucit lehet nyerni, ha veszel 10.000 darabot és visszaküldöd a vonalkódot"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Gomez86
őstag
Hol lehet ilyet venni???
Már indulok is!"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest