- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Furcsa, hogy pont egy olyan játéknál merül fel a valóság és a játék összemosása, aminek az egyik ismertető jele, hogy a grafikája szándékosan a lehető legkevésbé realisztikus. Van VR mód, persze, de attól még nem fogja azt gondolni semelyik gyerek, hogy a kockafejű, kockatestű, kockakardos fiú az valóságos, mert azért csak látja az életben, hogy ott nem minden kocka.
Szóval én is értem ez a téma egyáltalán hogyan került egy minecraft cikk alá úgy eleve. -
Norb79
őstag
Ebben benne van a java-s, win10, win10 phone, xbox360, Xbox one, iOS, android és Nintendo switch verzió mellett a még egyéb platformokra kiadott verziók is, szóval minden összesen ennyi kelt el. Nekem is van a gyerekek miatt vagy 5-6 verzió.
És Legóból is közelítjük a 29 millió kockát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD