-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashaba
tag
válasz
apatyas #14396 üzenetére
Köszi a segítséget, megvolt a bravúros menekülés, de sajnos pont a célnál üldözőbe vett egy csapat zombi és csontváz, sarokba szorítottak, rossz irányba fordultam (lávás zsákucca) és jól meglincseltek
Sebaj, volt tartalékom elég.
Más: régen úgy emlékeztem voltak "dungeonok" mindenféle ládával, de már rég barangolok egy barlangban de semmi. Ezeket hogy találom meg? Illetve hol lehet sok gyémántot találni? Már bedrocknál vagyok.
(ez hosszú lett)
[ Szerkesztve ]
-
Nashaba
tag
Imádom ezt a játékot
Bányásztam, keresgéltem alapból legenerált, mély barlangokat. Egyszer csak találtam egy igazán nagyot, szép láva"esésekkel" meg minden. Amint megfogalmazódott a fejemben, hogy "de szép csak ne essek bele" jött egy creeper és belerepítet a mélybe, bele egy apró vízfolyásba, két blokkra a lávától, egy szívvel, minden fele értékes dologgal
[ Szerkesztve ]
-
Nashaba
tag
válasz
mikk2000 #13561 üzenetére
Köszi a választ, majd megnézem! Be kell hogy valljam, olvastam a wiki-t és a neten is kerestem mindenhol, de maga a hivatalos fórum nem jutott eszembe...
Azt hittem, hogy ez nem okozhat problémát, már az, hogy az 1.7.10-es mappába való másolás mert hogy eddig minden működött onnan. Sőt, azt hittem, hogy azért ír simán /mods mappát mert már elavult a readme.
[ Szerkesztve ]
-
Nashaba
tag
válasz
mikk2000 #13559 üzenetére
A legegyszerűbb módszer, hogy tudd, jó-e telepítés után, hogy megnyomod a "v"-t egy új mapon és akkor kiírja, milyen messze van a legközelebbi település.
Serricon: Igen, ezeket a mágusokat láttam.
Köszi mindkettőtöknek, letörlöm és feltelepítem megint az egészet az este ha lesz időm, hátha![ Szerkesztve ]
-
-
Nashaba
tag
válasz
jonnyjoker01 #13554 üzenetére
Igen, két mappa van és a .jar a mod mappában, fel is ismeri, sőt, a speciális blockok is megjelennek, de egy village se jelenik meg, pedig creative-ban is repkedtem :/
-
Nashaba
tag
Sziasztok!
A Millenarie mod-ot szeretném használni, de úgy fest, hiába mutatja azt a Forge, hogy sikeresen be van töltve, nem igazán akar működni. Régebben nem volt vele gondom, most 1.7.10-et használok. A log sem ír semmit, hogy esetleg gond lenne, de se a "V" nem mutat semmit és települések sincsenek. Valaki használja még rajtam kívül? Esetleg a gép nem elég izmos hozzá? (Acer Aspire Switch 10) A Minecraft Comes Alive működik gond nélkül. Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akciókamerák
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest