Hirdetés
-
GAMEPOD
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staradder
tag
Sziasztok a Replay modhoz mi kell még felrakni hogy telepíteni tudjam? Optifine van fent annak elindul a telepítője de utána a replayé nem.
kösz -
DeFranco
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #26747 üzenetére
OK, ha ez nem okoz kavarodást, akkor sima ügy, van egy privát emailje, azzal regelek egy MS accot aztán vagy arra, vagy giftként megveszem a játékot (ezért volt kérdés, hogy serialt ad, vagy accra veszem, onnan már tudok tovább menni hogy ha utóbbi, van-e giftelés).
Ha másra nem kell figyelni a vásárlásnál, akkor elvileg ez tiszta sor.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
DeFranco #26746 üzenetére
Figyu,
Az én régi gépemet Édesapám használja. Felraktam neki a W10-et, saját MS accountja van, Minecraft nélkül.
Egyszer, régebben beléptem a saját MS fiókomat használva az gépén a Store-ba, és feltettem a MC-t(anno Mojangnál vettem, amikor a Java mellé járt a Bedrock)
Pár héttel ezelőtt unokaöcsémnek lett úgy intézve, hogy az apja néven futó MS fiókra vásárolt MC-vel játszott az én régi gépemen, amin Édesapám volt bejelentkezve, miközben az Xbox alkalmazásba az apja fiókja volt aktív(ennek eléréséhez érdekes módon utoljára Édesapám gépjének a belépési kódját kellett megadni)
Én a helyedben regisztrálnék egy MS fiókot a gyerkőcnek, amire pl ajándékkártyával vennék pénzt. -
DeFranco
nagyúr
Köszi, akkor nem kell számítani keveredésre amiatt, hogy a windows account X MS fiókkal van beléptetve, majd a minecraft Y MS fiókkal van indítva?
Az MS hajlamos az ilyenektől meghülyülni, ezért vagyok elővigyázatos.
A vásárlásra akkor egyértelműen a minecraft.net az optimális forrás (kódkulcsos oldalakat és aprót leszámítva)? Vásárláskor mit ad, serialt, amit be kell váltani?
Verzióból ha jól értem már csak egy van...
-
Amur
addikt
válasz
DeFranco #26744 üzenetére
Szia!
MS fiók kell mostmár kötelezően, csinálj neki egy alternatív email címet és arra egy másik ms fiókot, nem kell váltogatni majd mert a kliensben egyszer belépteted vele és utána nem is fogja kérdezni.
fiók kell viszont a vásárláshoz a minecraft.net-en is, ott mojang fiók, de annak csak ott van jelentősége, bár ez akkor volt mikor én vásároltam, lehet azóta változott és rögtön ms fiókkal lépsz be ezt majd meglátod. -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Korábban kérdeztem már itt, most kicsit konkrétabb elképzeléseink, kérdéseink vannak.
Úgy tervezzük, hogy a fiam megkapja gyereknapra a minecraftot, PC-s verzióban gondolkodunk.
Jól tudom, hogy ha megveszem a PC-s minecraftot, akkor ott mindig egyben van a java és a bedrock verzió is?
Nézegettem az árakat, úgy látom, hogy a minecraft.net-en érdemes vásárolni, van más hely, ahol még érdemes megnézni?
Ha megveszem, akkor kódot kapok, vagy fiókot kell kreálni és arra aktiválja? Ha fiók, akkor milyen fiók?
Jelenleg a gyerek win accountja az iskolai MS fiókkára van beléptetve, teams, stb. miatt, azt viszont nem szeretném, hogy ha kötelező az MS fiókra aktiválás, akkor ez erre az iskolai fiókra legyen aktiválva. Van erre valamilyen megoldás? (Fiókok közötti átlépegetés nem játszik)
Jelenleg póbaverzióval játszik offline, első körben a kreatív mód lesz folytatva, de később biztosan lesz igény az osztálytársakkal közös játékra is. Ezzel kapcsolatban kell figyelni még valamire a vásárlásnál?
-
Amur
addikt
Nem hiszem hogy kevés, inkább memória mint proci igényes a játék.
ha van benne 6-8 giga memória akkor nem az a gond, alapjátékhoz elég kell legyen.
akkor egy java frissítést bepróbálhatsz. nem kell feltétlen optifine-nal kezdeni
beállításokban a látótávolságot ha leveszed kicsit az dobhat rajta.
meg van pár grafikai beállítás amiből ha visszaveszel sem ront az élményen egy kockavilágban. (extra animációk-víz láva stb, felhők kikapcsolása, az alap grafika minősége is lehet alapon, fényerősség vagy nem tudom hogy írja. most csak fejből írom) -
.LnB
titán
Egy i5-6600 + GTX 1660 Super gép esetében a proci kevés, hogy a 60fps-t sem tudja fixen tartani az (alap)játék? Videók alapján az 1660 Super 100-200+ fps tudna. Akkor a proci kevés?
Vagy kezdjek el elindulni a java frissítés, optifine mod telepítés rögös, és számomra teljesen ismeretlen útján?
Gyerek szeretne játszani a Java-val, de így elég kellemetlen, hogy nincs még 60fps sem fixen.
Én annyira nem értek a Minecraft-hoz. Próbálgattam az alap beállításokat, a chunk-okat állítani, de érdemi javulás nem történt. -
.LnB
titán
Sziasztok,
Fiam eddig Xbox-on játszott a játékkal. De nyúz a Java kiadás miatt, mert szeretne modokat kipróbálni. Úgy látom, hogy a PC-s Game Pass tartalmazza a Java edition-t is. Van is Game Pass Ultimate előfizetésünk. Szóval ha azt használná PC-n, akkor tudna modokat is használni? Mármint nem fizetős modokat.
Visszaolvastam közben, megvan a választ. -
Amur
addikt
Meghívtak egy anarchy szerverre, aki affinitást érez hozzá, keressen privátban, kell a klánba pár tapasztalt ember. aki gyorsan tud földalatti bázist építeni, védeni, és nagyon hamar gyémánt szettet ölteni, mert ugye itt mindent lehet, és a sima játék van egy kis pvp-vel keverve.
-
Alusky
senior tag
válasz
icemad #26734 üzenetére
A Last of Us-nál is sikerült egy totál eltérően kinéző színésszel megvalósítaniuk (gondolom nem jókedvükben, hanem nem találtak jobbat), így a kockákon se nagyon fognak fennakadni. Amúgy gondolom csak az emberi karakterek lesznek élők, a mobok meg CGI, lesz valami szőrös vagy nyálkás creeper aztán jónapot. Érdekelni fog engem is mindenképp. Még a végén valamelyik streaming sorozatot is csinál belőle, amúgy is divatja van manapság mindent is sorozatosítani.
-
icemad
nagyúr
A sztori része szerintem már kész van, valószínűleg a Story mode lesz az alapja. Én arra leszek kíváncsi, hogy embereket, hogy raknak be egy olyan világba, ahol minden ordas nagy kockákból áll. Animációs filmként eltudom képzelni, mint most a Super Mario filmet, de élőszereplős verzióban?
-
Amur
addikt
válasz
icemad #26731 üzenetére
vicces. bár láttam pár egész jó játék megfilmesítést mostanában.
A Halo sorozat pl. istenkirály, de hogy a minecraft köré milyen sztorit írnak..na ott kb bármit... még a zombik ok, de egy creeper vagy egy enderman milyen formában jelenik majd meg, azt megnézném! lesz akkor ott vírus ami kiírtotta az emberíséget, idegen fajok amik megszállták a földet..portálok amik ezek az idegen lények világába nyílnak..vannak fantáziadús forgatókönyvírók, sőt ha jól tudom pár könyv már készült, van miből meríteni.
meg fogom nézni az biztos. minden hülyeséget megnézek aminek játék az alapja..Diablo-t is igérik pár éve.. lehet a 4 premierjére időzítik(én azt tenném). -
Sztyepadzso
őstag
válasz
colossal89 #26730 üzenetére
Ez számomra is sötét folt pedig, most már ki tudnám próbálni. Az biztos, hogy kell egy Resource pack, mert alapban a blokkok felületei nem hordoznak a raytracinghez szükséges adatokat, azaz, hogy milyen minőségben és mennyiségben verik vissza fényt.
Hogy ezt miért nem lehet simán belökni, nem tudom, ha már egyszer elérhető az Nvidiától pár világ, ahol elvileg van, magyarán, gondom, van Resource pack is. -
icemad
nagyúr
Készül az élőszereplős Minecraft film.
Főszereplő Jason Momoa. Na ebből mit hoznak össze?
-
colossal89
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, Raytracing ügyben. Van-e arra lehetőség, hogy az alap windows edition játékban, egy a már legenerált világban (modok nélkül teljesen alap) bekapcsoljam radeon kártyán.
Töltöttem le RTX-es modokat azokkal gyönyörűen fut (de csak azokban a világokban), de nekem az alap játékban kellene. Barátomnak NV vel az alap játékban is be lehet kapcsolni ahogy becsatlakozik az szerveremre.
Utánna olvastam, de nem leltem a megoldást.Ha van ötletetek, és megoldásotok örömmel venném.
-
Zeki
nagyúr
válasz
istvanszucs #26726 üzenetére
Egy Xbox One S-en már mehet a cross play.
Itthon tablettel és Iphone-nal nyomultak hármasban.
Most PS5, Xbox Series S, meg tablet. -
icemad
nagyúr
válasz
istvanszucs #26726 üzenetére
Szia. Xbox részről tudok nyilatkozni.
Xbox 360-as verzió már nagyon régi, és online játék sincs benne. Azt már nem éri meg megvenni.Elméletileg a Minecraft bedrock edition már teljesen cross play támogatott. Ez azt jelenti hogy tud együtt játszani az xboxos, Ps-s, PC-s, switches, androidos és ios játékosokkal.
Xboxon és Playstation rendszeren egész jó szülői felügyelet programok vannak.
Konzolokon kell havi előfizetés is az online játékhoz, ezt se felejtsük el!Talán a legolcsóbb megoldás egy kompatibilis telefon vagy tablet. Esetleg használt pc/laptop.
Firetv-t nem ismerem egyáltalán. Utána kellene nézni, hogy az melyik verziót támogatja. -
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Kilenc éves lányom Minecraftelni szeretne.
Van XBOX 360-om, egy FireTV 4k, és nem szeretnék egyelőre 100.000+ Ft-ot költeni új konzolra vagy tabletre, laptopra.
Barátai is játszanak Minecraft-et, pl PlayStation-ön, velük is szeretne játszani.
Kérdések: érdekes-e még XBox 360-ra vagy Firetv-re megvenni?
Tud-e játszani a többiekkel? XBoxra van egy sor különböző Minecraft különböző árakon. Van-e köztük más különbség mint a Skin-ek? Biztonságos, vagy azzá tehető -e az online játék másokkal egy gyerek számára?Köszi a válaszokat
-
Amur
addikt
Van lehetőségem a world spawnt kiolvasni a mentésből?
mert hardcore-ban nagyon eltévedtem és voltam olyan amatőr hogy nem írtam le a koordínátákat. leástam és csináltam egy iránytűt, az elméletileg oda mutat, el is mentem oda, de az nem az volt.. bugos sajnos. Hogyan tudom máshogy megtalálni az eredeti spawn pontot? -
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok! Ma játékostársak indítottak szervert aternoson, ami t launcheres ftb academy 1.12.2 es, így életemben először tlaunchert kipróbáltam, sajnos a szerverhez való csatlakozás sikertelen. Megszakadt a kapcsolat. A windows defender tűzfal kikapcsolása után is ugyanez van. Próbáltam belépni az asus rt 58U routerom beállításaiba. router.asus.com oldal nem elérhető, de a netem jó, eredeto mc vel szervereken játszok, annyi gonddal, hogy vga nincs jelenleg a gépemben. Mi a probléma, és a megoldás?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
icemad #26719 üzenetére
1000 Ft-on én se szívnék, különösen a MC-nél, amiről tudom, hogy sok évén át nem lesz elhagyagolva.
De ennyit ki nem adnék egy játékért, mert 30k az egy AAA-s játék, kiadás napján. A nagy sietségben meg mostanában a kiadók szeretnek bughalmazokat kiadni, vagy évente kb ugyanazt, másik textúrákkal. Tisztelet kivételnek.
Ez alól talán a Fallout a kivétel(és igen, tele volt buggal a megjelenése napján), amivel 24 éve játszok, igaz, a 76 kimaradt, mert már játszok/játszottam online játékkal(WoT, ED), és az utóbbi években a gyereknevelés mellett meglátszott annak hátránya, hogy nem tudsz egyszerűen afk lenni. -
Amur
addikt
Srácok 122 rész után a minecraft survival kezdőknek sorozat szünetel, indítottam egy hardcore survivalt, ez is sima vanilla, semmi mod, csak egy kis shader. Akit érdekel az aláírásomban a csatorna linkje nézzetek rá!
-
icemad
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #26718 üzenetére
Én simán, csak nem ekkora összegnél. Ha egy 30 ezres játék 15-20 ezerért van fent valamelyik kulcsos oldalon, akkor bevállalom a "szerencsejáték faktort" egy szürke oldalas kóddal. De 1000 forintért nem vacakolok ilyesmivel.
-
atibuc
tag
Sziasztok.
Gyereknek vásárolnák pc verzió kódot. De nem igazodok el a verziók között.
Gyerek alapot szeretne, erre találtam: win 10, java & bedrock.
A kettő közül melyek jó, hogy neten keresztül játszon a barátaival szerveren. [1.19]
Előre is köszönöm. -
kamracuc
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #26710 üzenetére
Köszönöm a választ ez tényleg működik.
1.9-es bedrock van igen ps5-ön ezek szerint.
Hogy mik vannak, még1x köszi!!! -
Sztyepadzso
őstag
válasz
kamracuc #26709 üzenetére
Van olyan, hogy a stronghold bugos. És nincs ender kapu benne.
De nem egy Stronghold van, szóval kereshetsz másikat.
Nekem volt olyan, hogy a 3. volt jó....
Hogy ne szopj(ti a magatok részéről megtettétek a magatokjét), használhatsz seed map-ot.
PC felkeresed a CHunkbase.com-ot, és ott beírod a seedet, és a bedrock verziót.
Javítsatok ki, ha tévednék, de elvileg a ps5-ön is Bedrock van.
Ott meg megkeresed a térképen a strongholdot. -
kamracuc
csendes tag
Sziasztok.
Ps5-ön kb. egy hete a végzet szeme elvezet minket az ender kapuhoz ahogy szokott. Azonban ahogy leásunk csak a könyvtárat és pár járatot találunk. Ender kapu sehol...így nem tudjuk fiammal végigcsinálni a játékot.
Valaki tud segíteni, hogy mitől lehet ez?
Én a frissítésre gyanakszom ami nem rég volt...
v1.19.63-as verzióNéző módba ha átrakjuk a játékot, akkor sem találjuk sehol a kaput
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
JamesHun #26705 üzenetére
1.Dobálj fáklyákat mindenfelé. Akkor nem tudnak spawnelni. egy fáklya fénye 16, blokkonként 1-et csökken, 7 alatt jönnek a mobok, így számolj.
2.A másik lehetőség, ha nagy a falud, akkor lesznek gólemek, amik a creeperen kívül elrendeznek mindent. Ha ezt egy vasfarmmal ötvözöd, akkor békeidőben szépen jön a vas, este meg elpáholják a mobokat.
3.Ha nagy a falud, akkor lesznek macskák, lakosságfüggő számban, de fel tudod őket szaporítani, és akkor pl a falu szélén kikötözöd őket. Ezek viszont csak akkor rettentik el a creepereket, ha azok még nem kezdtek el "felfújódni"
4.A farkas nem jön be magától, ha meg követett, nem marad ott, a szelidített farkas(kutya) ,meg követ bárhová, ha meg leülteted, hasztalan. Lehet, hogy kikötözve hasznos lehet.
5.A kerítés ezek mellett azért jó, mert ha jól rakod le, akkor egy raid esetén 3-4 helyre kell csak hullámonként szaladnod, ők meg nem érik el a falusiakat.
6.ULTIMATE: Ha rohadt nagy farmot csinálsz, pl csirke, stb, akkor egész egyszerűen tüllőhetsz a játék által területenként megengedett spawnolható mobszámon, és nem fog tudni más odaspawnelni, nekem pl így van. -
JamesHun
addikt
hogy lehet a szörnyeket túlélőben a legjobban távol tartani a falutól ahova becsövültünk?
Kerítést építsek végig?
Nem lenne bajom a többségükkel, de a mocsok Creeper egyik reggel vagy 3 házat felrobbantott, meghallt az összes telepes és a Gólem is.
Így lett egy kihalt falum sok lyukkal
Sérült házam -
Elemental
addikt
Köszi!
Elfelejtettem jelezni, hogy sikerült. Megvettem az ms accountra, majd azzal beléptem a store-ba.
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
Megvenném a lányomnak pc-re a játékot.
Logikus, de inkább megkérdezem.
Megveszem a lányom Microsoft accountjára a Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC-t, majd ezzel az accounttal kell bejelentkezni a windosra? Sosem jelentkeztem még be winbe micro accounttal, a store-ba is elég belépni, vagy a gépházban kell belépni? Vagy a kettő ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest