Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Teaway #17929 üzenetére

Azt észrevettem. Az 1.7, 1.8 váltásnál simán mennek oda-vissza, annyi hogy ami nincs benne azt nem cseréli le. Most viszont nem megy a textúra, nekem meg kiveri a szemem a vanilla texture. Szándékosan csesztek ki velünk, vagy valami hihetetlen újítás miatt kellett.... Most kajak várni kell mire a textúrakészítők átírják 1.9-re a csomagjaikat.

Amúgy kipróbáltuk közben az újításokat, tetszik. Sárkányrepülő hasonló mint az openblockos hang glider. Csak ezt fel kell venni mellvért helyére és zuhanás közben ugrást nyomni, minél lejjebb nézel annál jobban zuhan, dőlésszögtől függően. Szóval az irányítása kicsit másabb azért. És kopik elég gyorsan, de lehet üllőn bőrrel javítani és rámegy a törhetetlenség enchant is.
    Új csónakok fafajták szerint, kaptak evezőt így sokkal gyorsabbak és driftelni is tudnak, mennek a földön is csak lassabban. Le lehet velük ugrani hegyről, mert a csónakba ülve nem sebez. Viszont nem lehet benne hátranézni.
    Az újítás még hogy a karddal lassan kell csapkodni, mert ha ütöd az egeret mint eddig akkor csak kicsiket sebez. A mobokat ha ütöd piros szívek lesznek felette, hogy sebződött.
    Pajzsból csak egyféle van, valami fa, vaskerettel.
    Endben van még sok újítás, második endben valami vár, rózsaszín blokkok, lépcső. Valami új fa. Meg kis teknősszerű lények.
    Sárkány újrahívható, de asszem az első dob csak tojást, az alap sárkány. Sárkányfejet elvileg mindegyik. Szerón újra lett hívva az alap, úgyhogy az dob tojást, de az az enyém, már lefoglaltam. :P Nem mintha nagy tolongás lenne szerveren, hetek óta nem találkoztam senkivel. :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák