-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teaway #17929 üzenetére
Azt észrevettem. Az 1.7, 1.8 váltásnál simán mennek oda-vissza, annyi hogy ami nincs benne azt nem cseréli le. Most viszont nem megy a textúra, nekem meg kiveri a szemem a vanilla texture. Szándékosan csesztek ki velünk, vagy valami hihetetlen újítás miatt kellett.... Most kajak várni kell mire a textúrakészítők átírják 1.9-re a csomagjaikat.
Amúgy kipróbáltuk közben az újításokat, tetszik. Sárkányrepülő hasonló mint az openblockos hang glider. Csak ezt fel kell venni mellvért helyére és zuhanás közben ugrást nyomni, minél lejjebb nézel annál jobban zuhan, dőlésszögtől függően. Szóval az irányítása kicsit másabb azért. És kopik elég gyorsan, de lehet üllőn bőrrel javítani és rámegy a törhetetlenség enchant is.
Új csónakok fafajták szerint, kaptak evezőt így sokkal gyorsabbak és driftelni is tudnak, mennek a földön is csak lassabban. Le lehet velük ugrani hegyről, mert a csónakba ülve nem sebez. Viszont nem lehet benne hátranézni.
Az újítás még hogy a karddal lassan kell csapkodni, mert ha ütöd az egeret mint eddig akkor csak kicsiket sebez. A mobokat ha ütöd piros szívek lesznek felette, hogy sebződött.
Pajzsból csak egyféle van, valami fa, vaskerettel.
Endben van még sok újítás, második endben valami vár, rózsaszín blokkok, lépcső. Valami új fa. Meg kis teknősszerű lények.
Sárkány újrahívható, de asszem az első dob csak tojást, az alap sárkány. Sárkányfejet elvileg mindegyik. Szerón újra lett hívva az alap, úgyhogy az dob tojást, de az az enyém, már lefoglaltam.Nem mintha nagy tolongás lenne szerveren, hetek óta nem találkoztam senkivel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Óra topik
- PlayStation 5
- Politika
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest