Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Szerintem a 4 és az 5 is jó.
A késés miatt pedig szomorú vagyok. Nagyon várom már a játékot.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
hoffman_
nagyúr
Nem tetszik sajnos. Tudom, hogy 2011 van, de akkor se tetszik a grafika. Nem a "szépségével" van bajom, a profiljával inkább. Én a 3-at akarom látni a mai napig. Azt kéne felapgrédelni kicsit és csókolom. Jobb már sose lesz. De nem írom le, még bármi lehet, meglássuk.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
fasirTTT
őstag
nempara hogy késik, legalább lesz idő a többi játékra, bár ezt vártam a legjobban, nempara
magyr fejlesztésű? nem is tudtam, akkor remélem lssz benne magyar nyelv is^^ mint a H5-be, mert az nagyon überfasírtlenne -
Tonchi
aktív tag
Ahogy néztem a trailer, pár ismerős rész visszaköszönt az előző részekből. A kurzor pl. a II-ben is ilyen volt (azzal játszottam először, és a grafika ellenére élvezhető )
-
AtHoS
nagyúr
És ez automatikus vagy az oldalon is említett Adminisztrátori visszajelzés?
Itt fontos megemlíteni, hogy a megrendelés kizárólag az adminisztrátor visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak!Lehet rendelek innen én is
read-only mode on the forum
-
Xaels
félisten
"Az általad megrendelt termékek:
Might & Magic: Heroes VI Collector's Edition(PC/Játékok) 1 db = 12500 FT
Deus Ex: Human Revolution(PC/Játékok) 1 db = 7900 FT
Összessen: 20400 FT"PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
[link] Havernak innen rendeltem elő. Valószínűleg magamnak is lesz egy példány, de az csak sima verzió lesz, nekem nem ér sokat ez a pár "kacat", bár itt legalább hasznosítható holmit adnak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FefeeX
veterán
Kár, hogy ubiéknál majdnem 15ezer az előrendelés, és ez a normál változat...
Minden esetre engem is meggyőztek, a második óta megvan az összes eredetiben, sőt, a harmadik rész többször is
-
kapeti07
senior tag
Én befizetek egy példányra ha megjelenik. Nagyon ígéretesnek tűnik a videók alapján.
És az külön jól esik, hogy magyarok csinálják.
Xbox: kapeti
-
Kapti
tag
Béta tesztelő szeretnék lenni.
Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM