Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #49 üzenetére
Hű ez nagyon komoly, jó ez az oldal köszi. Csinlálok egy ilyen pay pal-es cuccost már amúgy is régóta tervezem, és bevásárolok.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Jeanne d'Arc #48 üzenetére
kicsit drágább de bőven a magyar boltok ára alatt van.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #47 üzenetére
Okés lehet rászánom magam. Xbox-ra van ugye???
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Jeanne d'Arc #46 üzenetére
első részt érdemes a zavviról megvenni, kb. egy mekis/burger kinges menü áráért van....
-
addikt
Megszerzem ha már az első részét nem próbáltam...
-
jegenye77
addikt
válasz Mr.Csizmás #44 üzenetére
A 2033 nekem is nagyon tettszett.Nem két nap alatt,de elolvastam én is.Várom a folytatást.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz jegenye77 #43 üzenetére
metro 2034 lesz a címe (meglepő módon ) az informátoraim szerint most októberben jön, európa kiadó által.
vagyis lehet a könyvvel alapozni a később gamára
ps.: a 33-at is úgy olvastam ki elsőre, hogy két részben, éjjel is alig aludtam
-
jegenye77
addikt
válasz Mr.Csizmás #19 üzenetére
Lefordítják magyarra is a könyv folytatását?
Mert ha jól tudom németül már lehet kapni.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
- = Zk = -
félisten
erre pont nem céloztam ...
(#41) proci985
igen, egyetértek.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
proci985
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #35 üzenetére
a CoP már egész bugmentes volt, az EUshoz nem is kellett patch. azt hiszem critical errorból is csak hármat kaptam két végigjátszás alatt, ami már felfogható győzelemként is. felüdülés volt a CS után (és akkor mentünk aq pripyati aluljáróba... helyett teleportáltunk CNPPbe), illetve SoC is kb hasonlóan volt stabil 1.06ra. ilyen szemponból örülök, hogy dobták a TWIMTBPt és a physXet, konkrétan a fizika volt az egyik ami miatt az 1.05 kb 2-3 óránként kidobált (és az még elég stabilnak is minősült!).
Metrora: még tolom, első óra alapján meg nem mondok ítéletet. max annyit, hogy elég lassan indul. de javulhat. hangulat alakul, de kicsit kaotikusnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
maszi99
őstag
válasz - = Zk = - #38 üzenetére
No nekem pont a feeling hiányzik a metróból, remélem a fiuk átvittek belőle az új metróba, mert én is szeretném tolni
Egyszerre 2 játékkal előállni mennyire célszerű azonos terepen, az nem profitcsökkenéssel jár valamilyen szinten (valamelyiket csúsztatják)
Vagy erre nem is céloztál ?http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
- = Zk = -
félisten
hátigen, valami hírmorzsa, kép, videó jöhetne már.
oké, most "ráflesselek" a METRO feelingre, de a szívem mélyén a STALKER van." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zuchy
őstag
válasz - = Zk = - #35 üzenetére
Jah, valamit azért néha csepegtethetnének. Talán már vannak annyira rutinosak, hogy nem kerül 7 évbe a 2. rész, az első résznél sokat variáltak.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Kassadin
addikt
Wikipédia szerint is az 4agames a fejlesztő. Nem lehet hogy olyanok is dolgoznak ott, akik előtte a stalkert készítették, aztán azért ez a nagy kavarodás?
Szerk: Jah hogy kiváltak, így már tiszta.
maszi99: Pedig vörösök is vannak benne, nem is a legrosszabb arcok a könyv szerint. A könyvet pedig tessék elolvasni.
- = Zk = -: Az a baj hogy nem egy játékban van az egész könyv... Úgy azért kicsit más élményt tudna nyújtani szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
juj, és tényleg.
GSC és a 4A.... de ez a kiválás nekem is rémlett. köszi, jogos a pont. bár fura, hogy idénre semmi STALKER nincs, CoP óta(#32) Kassadin
jogos, de ne legyen olyan bugos mint a SoC az első körében.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zuchy
őstag
válasz - = Zk = - #31 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Stalkert meg a Metrot teljesen mások fejlesztik. A Stalkert a GSC a Metrót meg a 4A Games. Csak az előbbi csapatból még a Stalker1 fejlesztésekor kiszálltak páran és ők alapították a 4A Games-t.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Kassadin
addikt
válasz - = Zk = - #31 üzenetére
Értem. Mondjuk ha olyan stalkert akarnak mint amilyen a soc volt, ahhoz azért kell idő...
-
- = Zk = -
félisten
nem, arra értettem, hogy a METRO DLC-k miatt PAUSE üzemmódban van a következő STALKER rész.
(#28) maszi99
ugyehogyugye?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
balcsy
aktív tag
Szerintem grafikája majdnem ugyanaz lesz mint az egynek, mivel annak is mocskos jó grafikája van ehez a környezethez.(nemtom felszinen szép szinekkel hogy nézne ki a játék de az tény hogy a föld alatti szinek nagyon passzolnak ezáltam érzi itt a kolega nyomasztoan magát(ha jól emlékszem ezt írta
Szóval csak amit mondani akarok az hogy a grafikát szerintem úgyhadják max 1-2 finomítás és rámennek az optimizálásra. Legalább is ez lenne az épszerű döntés.
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
Kassadin
addikt
válasz - = Zk = - #27 üzenetére
A dlc-t arra írtad hogy nem egy játékban adják ki az egész metro történetét, hanem szétdarabolják?
STALKER szerintem még odébb van.
-
maszi99
őstag
válasz - = Zk = - #27 üzenetére
Ez eszembe sem jutott eddig, de csak nem, mert kor társulok melléd
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
- = Zk = -
félisten
sírni fogok, ha az "új" STALKER a METRO DLC-k miatt késni fog
-
maszi99
őstag
" azért sz@rozza a játékot, mert nem fent a felszínen játszódik a sztori..."
Ez fájt
Csak hogy ne a föld alá menjünk: Crysis 2 szintén ugyanez az a nyomasztó érzés fogott el, mint a metróban, csak ott még a játékot sem nevezhettem jónak, max szépnek
Nem úgy mint az első részét aminél meg van a feeling, és ebben sok több crysis-os játékos 1-et ért velem, de mindenképpen jobbnak tartja
Még 1x hangsúlyozom: a játék jó, és nem a felszín hiánya a probléma számomra, hanem valami más ami lökést adna számomra a folytatáshoz
Remélem most nem értettél félre, köszönöm:http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
maszi99
őstag
válasz Mr.Csizmás #17 üzenetére
Értem, de előbb a Witchert kellene olvasnom, bár a játékot már többször végigtoltam.
Az első részét 37x csupán.
A stolker könyvről már hallottam, csak a filmről nem tudtam, de képben vagyok az új dolgokkal
Lesz belőle most 1 sorozat, és vele megjelenik a 2. része a STALKER játéknak, és mindez jövő év elején várható
Számításba veszem a metró könyvet mert ritkán szoktam olvasni is, és a sztorija tetszik a játéknak (nem mindennapi), nem 1 sablonhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
proci985
MODERÁTOR
elsőt pont tegnap vettem meg jól néz ki, viszont a grafikai beállításoktól az agyamat elhagytam.... remélem ennél már engednek az usernek konfigurálni rendesen.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Kassadin
addikt
Mindjárt gondoltam, a stalker nem az agyatlan lövöldözős kategóriába esik.
A játék könyvadaptáció:Dmitry Glukhovsky:Metró 2033. Nem árt elolvasni hogy értsd is hogy miről szól a játék.
Mr. Csizmás: Már csak azért is, mert a te fantáziádra van bízva a megjelenítés.
A legnagyobb baj hogy a játékból(legalábbis az elsőből) sok olyan dolog hiányzik ami benne van a könyvben. Meg lehetne csinálni hogy a könyv egész történetét a játékba ültessék, és talán nem lenne olyan ember, aki azért sz@rozza a játékot, mert nem fent a felszínen játszódik a sztori...[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
-
maszi99
őstag
Játszottam STALKER-rel, és végigtoltam, minden percét élveztem, és lebilincselt
Utálom az agyatlan lövöldözős játékokat, nem a műfajom, csak hogy némileg megismerj.
Itt valahogy nem éreztem az árütő erőt ami megfogott volna.
Ne érts félre, mert mint említettem jó játéknak tartom, de számomra hiányzik belőle az a plussz, ami a stalkerben megvolt, a feeling !!!
Bízom benne, hogy most beleteszik ezt a hiánythttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
maszi99
őstag
Az előző rész játékával nem is lett volna gondom, csak tulon túl nyomasztó hatással volt rám, ezért abbahagytam.
Remélem ennek jobb hatása lesz rám nézve, mert mind írtam a játék jóhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Malachi
addikt
a metro2033 elején tartok, de letettem a hajam tőle. ott, ahol egyedül megyünk valami banditák ellen és először ad dobókést - mikor elfújtam a lámpákat és a töksötétben csak a gépfegyverek torkolattüze villan és csak a torkolattűz fényénél rohangáló emberek sziluettje látszik...az valami új volt, teljesen. állati jó. ha ez is legalább olyan lesz, nyertünk.
-
Gude
senior tag
Hangulatos lett a videó
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Angel1981
veterán
A Left 4 Dead óta nem találkoztam olyan játékkal, ami ennyire magával ragadott volna, mint a Metro 2033!
Nagyon várom a folytatást! -
Tibor92
tag
Hát nem rossz, de ha nagy gép kell neki, akkor felejtős, akkor sem lesz baj, mert lessz itt játék, ami mondjuk engem lefog kötni, ha ez nem is.
De azért szép a grafikája, és valóban hangulatosnak néz ki..
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
Ryder62
őstag
Ez most mikor is jön? Jövőre? Remélem nem...
-
Mr.Csizmás
titán
tegyük hozzá, hogy a könyv második része októberben jön a kiadó szerint.
-
daneeeeee
aktív tag
A grafika az nagyából ugyanaz a szint mint az első részben.
Remélem azért ebben majd nem "csinálnak " neki horror gépigényt.
A gameplay tetszett. -
Peetr86
tag
Nagyon szép és hangulatos játék. Az előző részt is nagyon vártam, ezzel sincs másképp. Már csak vas kell alá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest