- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
"NVIDIA GameWorks RTX middleware-ből. Ezen belül is jelenetszintű ambient occlusion technikára lehet számítan" ahha, jól sikerült a gears of war-ban is az AO. Még jó hogy nem érdekel a játék különben csak idegesíteném magam.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
Dave567
addikt
Végre egy jó játék is jön, nem csak a futószalagon gyártott szarok...
A látvány meg király.[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Ha ilyen tempóban fejlődnek a vga-k nem kell túl sok idő h elegendő legyen az RT-hez. Addig meg jön egy-két fecske, ők lesznek majd nagy előnybe ha már használható stádiumba ér.
A tavalyi videó valóban látványosabb, nem vagyok programozó, de nem lehet h csak a jövőbetekintés miatt próbálkoznak vele?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
brd
nagyúr
Inkább a mikroakadásokkal kellene foglalkozniuk, mert ez így rettenetesen béna látvány.
The only real valuable thing is intuition.
-
Cassi
őstag
A raytrace-szel ugyanaz a helyzet, mint a VR-ral, időnként felbukkan valamilyen formában, kiderül, hogy még mindig csalódás és nem éri meg a befektetett energiát, aztán évekre ismét eltűnik.
-
Dr. Akula
félisten
Inkább a részletesebb modellekre + jobb textúrákra gyúrjanak mint a réjtrészingre, ha már muszáj választani. Az jobban meglátszik. Ennek így tök felesleges réjtrész.
-
pityuszan
csendes tag
Úgy látszik, hogy az emberek többségének a csili-vili homályos sz@r jön be, ahol minden fehér.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Ha már a grafikán van a hangsúly ebben a cikkben, az a fűmegoldás és annak mozgása remélhetőleg csak placeholder, mert 2018-ban ez rém gagyi.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Vesa
veterán
Biztos velem van a baj, de a demo videón én semmi olyat nem látok, ami megváltja majd a világot.
A tudomány a valóság költészete!
-
exedoc
senior tag
Ez az a videó ahol a raytracing be van kapcsolva? Csak mert kajak nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
Ed_007
aktív tag
Amennyire emlékszem, ezt a szintet a Witcher sorozat is tudta, az elsőtől kezdve.
-
Psychopeti
senior tag
Basszus... Már ők is azt fogják csinálni mint az Gumiszoft
A 2017-es tényleg sokkal jobbKend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
ribizly
veterán
Nekem elég lenne, ha a zárt tereken lenne meg a fém/folyadékok felüteketet számolná az engine így. Na persze nem tudom mennyire megvalósítható egy ilyen dolog.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
addikt
válasz #74018560 #30 üzenetére
Nem tudom, azért azt lássuk be, hogy nehéz összehasonlítani, mert az első elmosódik a gyors mozgástól, ráadásul a nap is teljesen máshol van. Olyan sok különbség nincs. Persze a szegények kilopták a kocsiból az üléseket és a tankot is lecserélték.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
törölt tag
A fű mozgása elég idétlen, de a látvány nem rossz.
(#29) smc a réginek sokkal természetesebb képe van
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Úgy éreztem, mint ha vissza utaztam volna 10 évet az időben.
Vagy nem erre való a Raytracing?Lehangolóan semmitmondó egy videó, érdektelen, ötlettelen, rossz grafikával. Ennél évekkel ezelőtt is lehetett sokkal jobbat látni, in game.
-
atike
nagyúr
Jajj... Nekem meg tetszik...
-
GeryFlash
veterán
2013 hívott hogy kéri vissza a textúráit
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
savior
őstag
Milyen gép kell ahhoz, hogy jól fusson a videó?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
VinoRosso
veterán
Már a 2007-os Xrayben is volt valami raytracingre épülő primitív GI (természetesen szoftveres) amit konzolból lehetett bekapcsolni, és utána futott vagy 5-10 FPS-el a stalker Főleg a lövéseket nem szerette, akkor mindig beröccent a muzzleflash miatt. Eltelt 11 év, és van egy érzésem, hogy kb ugyanezt fogjuk látni, csak most csilliószor erősebb hardveren.
-
Dtomka
veterán
Ha teheted próbáld ki mert jó játék. (Redux a felújított változata!)
Metro Last Light Redux Gtx 1080 Ti i7 6700K 4K, 1440p, 1080p Ultra Settings Frame TestAmúgy a fű\növényzet mozgása nekem sem jön be, nagyon távol áll a valóságtól...
-
hajbel
addikt
Ja, csak láthatóan a fák egyáltalán nem érezték be a lose yourself feelinget, mert mindvégig mozdulatlanul állnak.
(#18) Armagedown: Én is pont megnéztem a gameplay trailert, ami sokkal jobban nézett ki, pl. a helikopter kidolgozottsága is rögtön feltűnik. Most a raj követés miatt vették így le a textúrákat, vagy UBI Softos trailer 3x jobban néz ki marketinget alkalmaznak?
Egyébként mitől kéne itt hasraesnem? Elárulná valaki, hogy mit kell figyelnem? Azon kívül, hogy sokkal rosszabbul néz ki, mint a "gameplay trailer", mert az rögtön szembeötlő.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Armagedown
őstag
A tavalyi változat szebb, sokkal élehűbb
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Male
nagyúr
Nem játszottam az elődjeivel, szóval a fene tudja mennyi idő van nézelődni ebben ...de ha már a szuper új effekteket akarják bemutatni vele, akkor azért csak felhozzuk, hogy más részekkel sokkal nagyobb gondok vannak amik tönkreteszik az összehatást. ( ...és azokat nem is kell nagyítóval keresni a képen, mint az RT által hozott javulásokat )
-
GodGamer5
addikt
És a cikk már meg is magyarázta miért fogják ennek a játéknak is downgrade-elni a grafikáját.
Ez a játék akkor végre komolyabban kihasználja a dx12-t.
Remélem hamarosan jön valami új gen a videokártyák között.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Dagidög
senior tag
Elég gagyi, engem egy jó Eminem koncertre emlékeztet.
A Metro játékok korábban is beltéren tudtak leginkább villantani, ez a jelenet sem lett valami erős.
-
Male
nagyúr
Azt nézem én is, nagyon illúzió romboló. Ahogy a víz is borzalmas hasonló okokból ( úgy folyik, mintha csak kitakarták volna a patak szélét ), illetve a függöny és egyéb szövetekkel is jó lenne majd valamit kezdeni, mert a fű mozog mintha vihar lenne mellette meg lóg a terítő a nyitott ablak melletti szekrényen mozdulatlanul...
-
RT ide RT oda azért ennél láttunk már szebb játékot. De nyilván minden kezdet nehéz... Mondjuk lehet nem pont a Metro-nak kellene egy ilyen erőforrás zabáló technológiát bevezetni, mert az optimalizálás terén így is vannak szép hiányosságiak...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
-
-
.LnB
titán
Én nem látom a varázslatot. A függönyön beszűrődő árnyékok frankók, de gondolom az meg nem a Raytracing műve. Lehetett volna egy on/off video.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
"Metro Exodus lehet az első, DirectX Raytracingre épülő játék"
Ezek alapján viszont legfeljebb az első Raytracinget felhasználó játéknak nevezhetjük, nem erre épül ugyanis.
Szerk.: A videót még egyszer megnézve pedig nem látok semmi olyat, amitől le kéne tennem a hajamat. Sem az objektumok, sem a víz, sem tereptárgyak, sem a globális megvilágítás terén. Utóbbi lenne a Raytracing ugye, ám nincs árnyékolás rendesen (a napfényt nem szűri meg a növényzet, nem vet árnyékot a mögötte lévő növényzetre).
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Z_A_P
addikt
Jobban jartak volna ha nem erre, hanem a fizikara koncentralnak.
Mik azok az ugyanolyan tancot jaro fucsomok mindehol?[ Szerkesztve ]
OK
-
törölt tag
2 db nap van, az egyik a ház mögött az udvaron, a másik a kápolna fölött balra.
Amúgy lapos és érdektelen képek, de a sebességgel nem lesz baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest