Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A probléma az, hogy nem simán patchelik többnyire, hanem belenyúlnak magába a játékba is, sok esetben tartalmilag is. Ami "extrákat" meg adnak, az kb minden esetben alapból ott van a játékban. Szóval az egész nesze semmi fogd meg jól. Szimpla marketing bullshit.
TOM-202: Azon sem tudom mi az extra, hogy egy ezeréves DOS-os játékhoz mellékelik a DOSBox-ot...
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz #79621120 #13 üzenetére
Látom a számomra "klasszikusok" közül irkálnak jó párat. Főként az eredeti változatokat kellene erőltetni, amikbe még nem nyúltak bele semennyire
(Engem am, még mindig zavar, hogy ennyi helyen kell jelen lenni (steam meg a többiek...), ha több műfaj érdekli az embert... A GOG számomra a retróról szólt, most meg tele van új játékokkal is.
Filmek kategóriát se értem miért került egy ilyen beállítottságú oldalhoz, de pl szívesen látnék a 60-as 70-es évekből származó régebbieket, mint pl a Bullitt, The Cincinnati Kid, River of No Return, The Unforgiven stb).
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem nem tetszik ez az új GOG külső .
-
Hunzoza
csendes tag
Továbbra is a legszimpatikusabb terjesztő oldal. Remélem a lengyeleknek még jobban beindul az üzlet megérdemelnék.
-
saelin
veterán
Tabról nézve azért akad egy két érdekesség, de azt egy böngésző csere megoldja (chrome jól jeleníti meg).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
TOM-202
senior tag
Ezekkel én is pont így vagyok. Az egyetlen elérés hogy nekem csak ~35db játákom van az accountomon. Sok itteni már megvan eredetiben vagy újságmellékletként így nem vettem meg innen újra. Az a jó benne hogy bármelyik gépemre letölthetem és telepíthetem a megvásárolt tartalmakat annyiszor amennyiszer csak akarom és tényleg minden innen letöltött jéték probléma mentesen megy W7x64 alatt, még az ősrégi DOS-os játékok is. pl. tavasszal a nagy leárazáskor megvettem a teljes Wing Commander Saga-t pedig megvan mind az eredeti nagy dobozokban 4-5-6 CD-s kiadásokban, csak már gép nincs a környéken amin hibamentesen elfutna.
-
törölt tag
A GOG-on azért nem "csak" a játékot kapod. Régi játékok esetén felpatchelik, hogy a legújabb OS-en is fusson minden, plusz szinte mindenhez kapsz bónusz tartalmat (soundtrack, artwork, háttérkép, kézikönyv) ami olyan mintha collectors editiont vennél. Ettől függetlenül én sem vásárolok teljes áron, csak akciósan, de így is ~50 játék van a librarymben és régi játékot mindig innen veszek Steam helyett.
-
.mf
veterán
válasz petymeg2033 #3 üzenetére
"Külön üdvözlendő az árképzés is."
Mármint a nem 1 USD --> 1 EUR igen, de az alap árképzéssel továbbra sem vagyok kibékülve. Szinte minden olcsóbb boltban (néha jelentősen), ha éppen van, mint náluk; pedig boltban egy fizikai terméket is kapunk, itt meg csak egy letöltési linket. 6-10-15-20 USD egy-egy sokéves régi játékért? Elmennek a...
"Steam-en nagyon régóta vesszőparipám az 1USD=1EUR "átváltás". Nem túl szép dolog, hogy 20-30%-kal többért kapjuk a tartalmakat, mint tengerentúli pajtásaink."
Ha még csak annyi lenne... Már az USD --> EUR átváltás több, mint 20-30%, aztán mi még áfát is fizetünk rá.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
Tegnap vettem a Freedom Force-ot és jobban megérte euróban mint dollárban.
Amúgy persze, hogy drága a Steam a kiadók régióspecifikus árazása miatt. Megoldás: Amazonról kell vásárolni vagy traderektől beszerezni a játékokat.
-
aizen92
addikt
válasz petymeg2033 #3 üzenetére
Pislogtam is, hogy 10 Dodó 8 Euró náluk. És a Witchert 11.725-ért be is lehet szerezni!!!
Steamen ezért nem veszek soha megjelenéskor semmit, mert piszokdrága, inkább más boltok kínálatából, akár 576 is olcsóbb ,mint maga a steam. Persze leárazások nagyon jók az aláírom, de ez a 1 $=1 € nagyon nem jó, főleg most, ahogy a forint áll....
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
petymeg2033
tag
Tényleg nagyon szépen meg lett csinálva a Witcher lapja.
Külön üdvözlendő az árképzés is.
Steam-en nagyon régóta vesszőparipám az 1USD=1EUR "átváltás". Nem túl szép dolog, hogy 20-30%-kal többért kapjuk a tartalmakat, mint tengerentúli pajtásaink. Ha nincs sale, akkor bármelyik online vagy offline boltban jóval olcsóbban megkapható szinte bármelyik játék.
Pl: Just Cause 2 Steam-en 14,99€ (~4500HUF), míg tavaly 1000 Ft-ért vettem Tesco-ban. Aztán persze Steam-en aktiváltam... -
Steve1207
veterán
Egész pofás lett, olyan könyvolvasó stílusú a listázás, igaz az alapjai nem változtak annyira.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Eladó Samsung S23 Ultra 256Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest