Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
Másik kedvencem a Diablo Immortal mellett, első napos vétel helyett veszek is 500 ingame pénzt azonnal. Már csak vmi gamer telefon kell, mondjuk a kofferes Asus. Azért meg kell adni módját a buszos/budin ülős gamingnek.
-
Dvix
senior tag
kenjék a hajukra! Mekkora vastag csulát akarnak már a régi fan-ok szemei közé köpni? gyalázat! De legalább jól csinálnák érted... ez a pénz éhség hihetetlen....
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Eh.... Megölik a játékokat ezzel a mikrotranzakciós förmedvényekkel... Tök jó animáció a videóban - mire meg átvált a gameplayre azt hittem nem jól látok. Mi a megcélzott korosztály...?
-
Kasya
nagyúr
Erdemes olvasni a rövid velemenyeket a masik topikban.
-
Fred23
nagyúr
Ennek alapján elég gagyi.
-
tuki2200
senior tag
Szerintem egesz jo lett. Ugyan az mint a Castle Crush meg hasonlo jatekok, de hala az egnek kivettek belole a jatek kozben random kartyahuzas faktort. Kellemes 20percet toltottem el vele a postan
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mooka-Miki #4 üzenetére
Ez csak a regi bejelento trailer. Youtube tele van mar gameplay videokkal de nem talaltam olyat aminel a keszito nem a szokasos "Waccaaaap dude" kezdes utan nem dumalja vegig az egeszet.
Live-Die-Respawn
-
Mooka-Miki
senior tag
Szép hosszú videó C&C egységekkel amiben csak egy csipetnyi játékmenet volt, hogy bevédjék magukat: "De hát ott vót benne, nem átverés, ez tényleg céjencé."
Ez sem ér egy fityinget sem. -
satz18
őstag
Reméljük hasonlóan szép sikereket fog befutni mint a Diablo Immortal.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
ASTON117
tag
Már rakom is fel, a pc játékokba is az volt a kedvencem amikor a Nod announcer azt mondta hogy "Microtransaction complete!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest