Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én már el vesztettem a fonalat ennél a játéknál,az első évad részeit mind végig játszottam aztán kicsit el maradtam a dolgokkal.Hány évada van már akkor,meg hány része?Valaki le tudná írni vagy valami oldal ahol fel van sorolva pontosan minden?
-
Eddig az első két epizódot "játszottam" végig, és tulajdonképpen tetszik is a sztori, de ez már valahogy még annyira sem játék, mint az első két évad volt. Ez már szinte teljes egészében egy sorozat. Az, hogy kétszer belepiszkálok, meg három négyszer adok valami választ, már nem igazán játék.
Ráadásul szerintem nagyon rövid is egy epizód. Ha a Misót mini szériának nevezték, akkor ez miért nem az? Azért mert nem három, hanem öt részes? Még az öt rész egyszerre történő megtekintésénél is nagyon rövid a "játékidő".
Amikor azt mondom, hogy többre számítottam, azt szó szerint kell érteni, ha már egy sztorit kapunk játék helyett, akkor hadd élvezze az a szerencsétlen rajongó minél tovább, ne csak ilyen röpke ideig, míg tart jelenleg egy-egy rész.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig néhány napot kell már csak várni, és folytatódik a Telltale játékának új évada.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest