Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz capulet75 #49 üzenetére

Én értem mit akarsz mondani, de pont a sztorira mondod hogy epic, amit ha megfilmesítenének mindenki tudná hogy bukta lenne a vége, tipik amerikai, ez nem kérdéses. Ez a sztori egyszerűen átlagos, semmi új és különös nincsen benne pl egy bioshock sztorija jobban összevan rakva van célja is annak amit csinálsz, itt meg mész lősz és vége a küldetésnek, persze lehet hogy te ezt a stílust kedveled.
    A halo-t nem ismerem, mindenki istenítette ezért leszedtem az első részét, és meg kell mondjam hogy unalmas játék, tényleg nem tudok mit mondani rá, jól indult aztán unalomba fulladt, a többi részét meg nemtudom kommentálni. Azt veszem észre hogy amik átlagos játékot azok egyben túlértékeltek is, és iszonyat mód reklámozzák őket.
    Tudom hogy mindenkinek más a véleménye, de ki is emeltem hogy szerinted epic, de ugye ettől még nem lesz az, gondolom érted, és én csak ezt akartam mondani. Ez most nem olyan szint hogy valaki szerint ez szar más szerint meg jó, konkrétan olyat állítottál ami nem igaz, mégha tetszett volna az egész is akkor se mondanám hogy epic. Az egyedüli küldetés ami jó volt az a havas lopakodós, hogy is mondjam volt értelme a küldetésnek, nem az volt hogy rádőltél az egér bal gombjára azt hadd szóljon.

Új hozzászólás Aktív témák