Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz sing1ep1ayer #39 üzenetére
Nem fizetsz egy fillért sem addig, amíg össze nem jön a teljes kért összeg és le nem zárják az akciót. Ha nem jön össze a cél, akkor senki nem fizet semmit.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz WayneGace #32 üzenetére
Hát én nem is fogok rá áldozni. Előre befizetni pénzt valamire, ami talán majd elkészül és talán olyan lesz, ami majd teszik nekem is? Inkább megveszem azokat a játékokat, amiket össznépi koldulás nélkül sikerül kiadni és jók. Ahhoz hogy féláron jussak játékhoz felesleges előre fizetni. Majd megveszem, amikor akciózzák.
Egyébként sokkal boldogabbá tenne az arányos részesedés, bármilyen kicsi is jusson nekem. (A nevemet nem kell feltüntetni producerként). Az is lehet, hogy így 2500 dodót is felajánlanék, nem csak 25-öt. A világon egyébként ez mindenhol így működik: aki adja a lét, az részesedést, vagy kamatot kap. Az általatok védelembe vett kickstarternél pedig gyakorlatilag ló**szt.
-
HaaS
addikt
válasz cskamacska #35 üzenetére
Meggyőztél, csináljunk valami játékot.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
nightmare13
őstag
válasz cskamacska #35 üzenetére
Azért a kamu projekteket elég jól kiszűrték eddig...
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
cskamacska
addikt
válasz Wolverine #34 üzenetére
Ha a fejlesztők sikeres lefutás után felveszik, másfél évig kurváznak belőle, és utána megszöknek az Izraeli riviérára, akkor IJ. Csak eddig még nem futottak be látványos Kickstarter bukták, de ami késik, nem múlik.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
aktív tag
ha nem készül el a játék, olyankor mi van a befizetett pénzzel?
Peace is a lie, there is only passion...
-
WayneGace
őstag
válasz sing1ep1ayer #30 üzenetére
Tényleg, utalsz nekik 20 dollárt és marha korrekt lenne, ha minden évben megkapnád az évi 0,01 cent jutalékot. Valóban megérné utalgatniuk x ezer embernek szerintem is. Meg akkor ugye kapj egy tiszteletpéldányt is a játékból és a neved is legyen feltüntetve, mint producer.
El kellene olvasni miről is szól a kickstarter, hogyan is működik. Nem kötelező senkinek pénzt áldozni ilyenekre, ha nem akar.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
nightmare13
őstag
válasz sing1ep1ayer #30 üzenetére
Azért nem teljesen jó a hasonlat. Itt adsz 25 dollárt, azért hogy kapj egy másolatot. Itt kb 40000 ember között oszlik meg a sikeresség kockázata, ott meg pár ember között, ezért elvárt, hogy hozzon.
Plusz itt te nem azért adod a pénzt, hogy még több pénzed legyen, hanem hogy elkészüljön a játék, és ezért meg is kapod a játékot magát.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz nightmare13 #7 üzenetére
Én meg azt tenném hozzá, hogy úgy lenne korrekt a dolog, ha nem a játékot kapnád meg, hanem a felajánlott összeg utáni arányos részesedést életed végéig. A filmproducerek sem azért adnak ki nagy lóvékat, hogy utána hozzájuk vágjanak egy DVD lemezt.
-
Ilsyde
őstag
válasz sz.balazs.95 #26 üzenetére
Tehát nem a fejlesztot/kiadót kell hibáztatni hanem a vásárlókat.
-
mickemoto
őstag
Nem értem, mostanában egyre többet hallani ezekről a dobjátok össze a pénzt a játékra hírekről.Ezek ingyenes játékok lesznek ha elkészülnek?
-
sz.balazs.95
veterán
Az EA vezetői meg eközben röhögnek a markukba és számolgatják a milliókat, amit a 2000.-ik ugyanolyan Need for Speed eladásaival szereztek.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr. Akula
félisten
válasz cskamacska #11 üzenetére
Sikeres játékok után csinálnak egy ilyen gagyi katyvaszt, aztán sírnak hogy nem kell senkinek. Csodálkoznak?
-
Silenzio
addikt
A "Wildman" után nem kell kötőjel, hiába idegen szó, csak akkor kötőjelezzük, ha a kiejtés módja más. Kivéve az y, újabban az y végi szavak után sem teszünk kötőjelet, pl. Willyvel. Kis nyelvtanlecke OFF.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Jander
senior tag
Ez egy ördögi kör, és kifogás minden oldalról van: a játékosok azt mondják (pl itthon), hogy egyre szarabbak a játékok, nincsenek demók, kevés a fizu. Kiadói oldalról meg túl nagyok a fejlesztési költségek, sok a kalóz stb. Szerintem egyszerűen csak mindkét félnek törekedni kéne egy arany-középútra. A játékosoknak legalább azokat jó lenne megvenni, amikkel 1 óránál többet játszanak. A kiadóknak meg nem csak a COD258 féle folytatásokra kéne beáldozni a pénzt.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
McDog
aktív tag
Bár nem ismerem a céget, utóbbi években kevesebbet játszok, de ettől függetlenül meg az merül fel bennem, hogy ha az emberek esetleg nem csak letöltögetnék a játékokat, hanem meg is vennék nem lenne szükség az adakozásra...tisztelet a szerintem kis hazánkban szerintem kb. 30 %-ot sem elérő kivételnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Omfg haldoklik a WoW... jah nem, csak a Gas Powered Games.
-
honved
csendes tag
Akkor már értem, miért nem lesz többé új tartalom az Age of Empires Online-ban sem...
-
int
tag
Az utóbbi időben nem sok mindent tettek le az asztalra, ha most a játékosok kihúzzák őket a gödörből, lehet egy félév múlva megint ott lesznek...
[ Szerkesztve ]
törölt acc
-
Kashim
őstag
Tényleg kicsit zsarolósnak tűnik, most érezze mindenki rosszul magát aki nem adakozik, meg azért elég brutális összeget kérnek már nem azért... Sok kisebb fejlesztőcsapat akik már javában dolgoznak a sikeres projektjükön ennek töredékéből hozzák ki a végterméket. Jöttek már össze óriási összegek dolgokból amik felkeltették az ember figyelmét, tény, de rögtön így kezdeni és célnak ekkorát kitűzni túlzás.
De ok, nem akarom őket cseszegetni, biztos megvan a gondjuk, remélem azért valahogy helyre rázódnak.[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
hát igen talán nem age of emires online féle baromságot kéne feljeszteni hanem egy normális supcom utódot meg új modern dungeon sieget és mindejárt nem lennének a csőd szélén
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Spectrum
aktív tag
SupCom 2 után én sem támogatnám ezt a csapatot..
-
cskamacska
addikt
válasz Dr. Akula #10 üzenetére
És akkor mit is szeretnél kihozni a dologból? Hogy a topik átalakuljon "milyen játékstílusokat nem szeret Dr. Akula" listává?
Dawn of War II-nek is sokat segített sztori szempontból, hogy a első rész szimpla RTS kampányát, egy csapat alapú, izmoterikus akció-RPG dolog váltotta erős RTS beütéssel, míg a multi meg maradt rendes RTS. Nagyon bejött ez a változás, sokkal történethűbb, "Warhammeresebb" és élvezhetőbb egyjátékos módot sikerült így előállítania a Relic csapatának.(akik szintén szélnek lehetnek eresztve idén )A GPG-nek meg béka poraira. Ha egy csapatot egy totál bizonytalan kickstarteres gyűjtés kell hogy kihúzzon a katyvaszból, akkor azoknak biztosan reszeltek. Anno azt mondták okosok, hogy az a népi kezdeményű játék készül el és lehet sikeres, aminek elkészülténél a kickstarter nem feltétel, csak marketing és pénzügyi bónusz szerepet tölt be. Valami alaptőke feltétlen kell(eleve más az ha valami csak papíron létezik, vagy már működő alpha állapotban kerül a nép elé), és sikeres indulás után későbbi befektetések sem jönnek rosszul.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dr. Akula
félisten
válasz nightmare13 #7 üzenetére
Azzal se játszottam többet 3 pályánál. Mert ez a katyvasz nekem nem jön be.
-
nightmare13
őstag
Én még azt tenném hozzá, hogy gyakran fele annyit kell csak kifizetni, mint egy hagyományos játékért, hogy megkapd a játékot.
Sokkal jobb modell ez, mint a kiadói, szvsz.
(#6) Dr. Akula
Khm, Warcraft III.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Nekem ennek a vademberes játéknak már a koncepciója se tetszik. Minek ilyen katyvasz, mindentbele stílusokat erőltetni? Ebből még jó nem sült ki. Vagy rpg-t csináljanak, vagy stratégiát, vagy akármit, de ne egybe! A lecsó is finom meg a mákostészta is, de nem 1 tányérban.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Kezd divattá válni az az adakozósdi......
A játékokosok finanszírozzák a játékot, hogy aztán azt eladhassák nekik?xRagna: akkor jó, ez így más!
[ Szerkesztve ]
-
waithEard
őstag
Nekem ez kicsit zsarolásnak tűnik: "adakozzatok, vagy kirúgok mindenkit".
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest