Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A közelharc hányás. Tudom, hogy ez az ázsiai mmo stílus a divat, na de kérem...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
wolfman
veterán
Én szinte biztosra veszem az izzadságszagot, amellett, hogy persze játékmenetileg ugyan olyan élmény lesz vagy talán jobb mint eddig volt. Az a gond, hogy ez a folytatás is azért jött létre, mert a trilógia jóra sikeredett, nem pedig azért mert még nem lett elmesélve minden a korábbi csillagrendszerben.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
troviko
senior tag
Egyszerre várom, és félek tőle. Félek, hogy nem lesz képes hozni az elődök színvonalán, méghozzá történet szintjén. Történet, karakterfejlődés és dinamika fronton. Románc fronton.
https://www.oldtech.hu/
-
deja vu
addikt
A Witcher 3 tényleg jobb mint bármelyik ME.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Goldberg03
tag
Hát ez nagyon jól néz ki.
-
boeing
őstag
Nagyon cool,várom már.
-
lm83
őstag
Igaz a hárommal már csak keveset játszottam, de így elsőre tökre úgy néz ki nekem:/
-
raus
aktív tag
Nagyon várom! Szerintem ez a sorozat, visszatekintve az eddigi három részre, a legjobb szerepjáték amivel valaha játszottam. Annyira beszívja az embert az egész történet. Vannak teljesen drámai fordulatok, romantikus és hősies pillanatok és megrázó veszteségek. Akkora humor van néhol hogy nevetni kell szívből. Még felnőtt fejjel is teljesen leköt. Persze belül gyerek marad az ember
A legjobb a küldetések során a társak beszólásai, rácsodálkozásai, megjegyzései.
Bioware te vagy az abszolút csúcs[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Vajon ezt lehet tolni coop módban? Szívesen játszanék vele úgy egyet. De lehet a háttérben már készül egy MMO is ebből a játékból... Nagyon abba az irányba tendál a játék felépítése.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Scholes9
nagyúr
Jól néz ki
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz noPublicFG #4 üzenetére
Ez az első hosszabb gameplay. Nem kevered a Horizonnal?
Live-Die-Respawn
-
senior tag
Na! Mire megjelenik a játék, végig is játszottuk.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
wolfman
veterán
Ez bizony nagyon szépen néz ki meg hangulatos. Azt viszont nem értem a karakterek arcait miért nem csinálták meg szebbre, nekem nagyon felületes a bőr.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
prolad
addikt
Tetszett a videó, már nagyon várom a megjelenést.Csak azt sajnálom,hogy nem lehet krogan karakterként játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Politika
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest