Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz FehérHolló #26 üzenetére
Oh, hogy ez nem jutott eszembe. Thanks az ötletért.
-
Eli_Stone
aktív tag
-
niof
veterán
válasz Eli_Stone #22 üzenetére
Szerintem a Reaper-ek is királyok! Annyira kitalálták a sztorijukat, hogy akár létezhetnének a valóságban is. Igazából honnan is tudnánk róla, hogy nem léteznek?...
Egyébként meg az én Shepard-öm is már tükön ül, hogy szétrúghassa a seggüket!
(Hála égnek mindegyik mentés megvan, a legénységből mindenki él, és mindenki lojális. Remélem Kasumi is marad, mert nem tartotta meg az adatokat. Ő volt a kedvencem, meg Légió.)
Várós!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Eli_Stone
aktív tag
Bakker ma de szívesen lennék inkább az USA-ban vagy Kanadában mert ők már ma megkapják a játékot én meg várhatok péntekig
Kiborító ez a várakozás. Reaper-eket akarok ölni
Pénteken első dolgom lesz elmenni a bóóótba a játékért -
nanorambo
őstag
Ha van angol felirat (és van) akkor nincs nagy probléma.
-
tiv83us
veterán
A "szörbörösz"-t, teljesen jol ejtette ki, ez a helyes angol kiejtes. (0:06). A bájoveren mar lehet vitatkozni, mivel a magyarban nem ejtunk "W"-t, legalabbis, nem ugy, mint az angolok, (Talán lehetne így ejteni, hogy "bájouör"), igy aki nem rendelkezik egy atlagosnal picit jobb nyelverzekkel, annak marad a bájover, mint ahogy sok magyar Vat are you doing-ot, meg ver are you going-ot mond pl.
Archanon: A ME3 topikba meglepoen konszolidalt nepseg jar, igy ha spoiler infot kozolnek, durvan feltunteti mindenki, hogy SPOILER!!!
En ha valami spoiler gyanusrol irok, altalaban kirakom a fenti jelzest, majd a spoileres infotigy irom le, hogy meg veletlenul se akadjon bele a szeme senkinek, csak az olvassa el, aki tenyleg akarja.jozs6200ax: 2013 elso felere tippelek, leven hatalmas mennyisegu szoveget tartalmaz (osszesen annyit, mint a ME1-ME2 egyutt veve) es nem is melo-szeruen csinaljak, csak hobby-szinten, magyaran mikor van ra idejuk.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
jozs6200ax
aktív tag
Meglátásotok szerint mikorra készíti el a fordító csapat a magyar feliratot hozzá?
-
Archanon
őstag
válasz Brutális eb #12 üzenetére
Én csak az első 30 másodperc után tudtam erőt venni magamon, hogy leállítsam. Egyszer már belefutottam egy durva spoilerbe, nem kéne még egyszer. A ME3 topikba már nem is járok, plusz a hozzászólásokat is félve olvasom.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
AtHoS
nagyúr
-
Jokes67
tag
válasz jozs6200ax #14 üzenetére
-
jozs6200ax
aktív tag
Mi az a Mass Effect?
-
SzlobiG
félisten
Jó volt ez a beszámoló meg is veszem a gémet.
-
Brutális eb
addikt
Vakker minden me3 hírnél a "nem ezeket a droidokat keresi" jedi elmetrükköt kell magamon művelnem,hogy ne indítsam el a vidiket.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Apone33
őstag
Nagyon durva alig várom várom már.
Play Hard!!!
-
AtHoS
nagyúr
Ez a többszöri végigjátszás megütötte a fülem.
A demót megnéztem kétféle módban is, de magára a történtekre nem volt befolyással. Biztos túl rövid ideig mentem a másodszorra ill. mivel nem figyeltem igazából a felkínált válaszokra csak gyorsan továbbnyomtam, emiatt lehetett ugyanaz a végkifejlet.
Nem játszottam még egyik részével sem a sorozatnak, így nincs is tapasztalatom ilyen tekintetben.
Szóval a többszöri végigjátszás mennyire valósan okoz más játékélményt, új addig nem látott küldetéseket, tehát valóban új élményt?
read-only mode on the forum
-
wolfman
veterán
Ő, remélem senkit nem bántok mg vele, de a kommentátor az elnevezéseket nagyon szépen kimondani akaró készsége elég viccesre sikeredett.
Bájovár - Bájover
Szörbörsz cég - CERBERUS (tudtommal nem kell itt kiejtést változtatni, hanem egyszerűen úgy kell mondani ahogy le van írva, vagy esetleg szerberus)reméljük nem lesznek BAGOK - bágok
De amúgy jó a videó!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Televan74
nagyúr
Akkor talán mégsem bántam meg , hogy megrendeltem?!?
Sok dologra kíváncsi leszek, már várom.Mindenbe beleugatok!!!
-
nanorambo
őstag
-
Ryder62
őstag
A ME2-ben egy nagy bug volt de sokszor előjött. Jó néhány helyen sikerült lehetetlen helyre felmászni, így sétálgattam már shepard ágyán a normandyn, korláton egyensúlyozgattam, garrus lojality missionjában a raktár részleg kezdő helyén a ládákon ácsorogtam, de a legjobb mikor sikerült asszem illiumon az erkély korlát másik oldalára kikerülnöm
-
dahneey
tag
bugok miatt nem aggódnék, az első részből emlékszem egy nagyra amit szerintem nagyon random idéztem elő, másodikból meg egy se jut eszembe. kisebbek lehet elkerülték a figyelmem.
-
FehérHolló
veterán
válasz szcsaba1994 #3 üzenetére
Van mentésszerkesztő progi, amit egyébként legalább olyan könnyű használni, mint egy vadászrepülőgépet.
Skynet is real. It's called Google.
-
szcsaba1994
tag
Szerintem ezzel senki döntését nem változattátok meg. Mindenkinek kötelező kipróbálni a játékot!
Már csak azt bánom, hogy a Mass Effect 2 mentései a Win7-tel együtt elszálltak -
Jokes67
tag
Könnyű a döntés: KELL!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Politika
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest