Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Minden lehetséges dolgot megcsinálsz, úgymint: küldetések, bolygók átvizsgálása, felfedezed a galaxis rejtett zugait, valamint importálsz egy olyan mentést, amiben megvannak az előző két rész eseményei.
De nagyon ki van számolva a dolog, ahhoz hogy a legjobb befejezést (vagy amit annak mondanak) meglásd, mindenképp kell pár órányi multi is.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Taifa Díaz #40 üzenetére
Nem húztam fel magam, bocs hogy ha úgy hangzott. Egyébként itt nem is beszélhetünk leszbikusságról sem... na de ne menjünk ismét bele.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Akkor mind nőnek néznek ki, na. A lényegen nem változtat.
-
Vistaboy
veterán
válasz TazLeacher #14 üzenetére
Ha megfigyelitek, minden cikkben szereplő képen férfi Shepard szerepel. Elsőnek azzal vittem végig, erről szól a bemutató. A női karaktert azért indítottam, hogy megnézzem, milyen különbség van a mentéssel és anélkül indított játék között. De sajnos nem sok. Amikor pedig a képességekről írtam, ott pont olyan screenshotom volt csak, amin a nő szerepelt.
Azokban az RPG játékokban, ahol nincs szerelmi szál, jobban szeretem a női karaktereket, mert szeretem nézni játék közben a mozgásukat és alakjukat. Viszont ahol már szerepel a romantika is (Mint pl. Dragon Age), a fő karakterem mindig férfi volt és az is lesz, mert nem vagyok képes női karakterrel férfinek udvarolni. Nőként nőnek más tészta, de az előbbi valahogy... brrrr...
(#8) Taifa Díaz: Játszottál te egyáltalán valamelyik résszel? Ha igen, tudhatnád, hogy az Aszárik mind nők, mert szűznemzéssel szaporodnak. Ráadásul ezt el is magyarázza Liara az első részben, hogy bármelyik faj bármilyen nemű egyedével képesek párosodni, sőt, már ott tartanak hogy a "tisztavérű" Aszári gyerekeket lenézéssel illetik náluk (Mint amilyen ő is, hiszen mindkét szülője Aszári volt, az anyjával harcolni is kellett akkor).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest