Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz GegeWarrior #8 üzenetére
Na ezaz amit biztos nem veszek meg.
-
félisten
Komolyan mondom téged arra ítélnélek, hogy hátralevő életedben csak PS1-en játszhass.
Miért kell mindig szapulni szegény PC-t? Jó az.Cikkhez: Minden kiégés nélkül mondom, hogy nekem sem állt fel egyik említett játékra sem... na jó... a Mafia 2 azért az csak Mafia 2.
Várom a Star Craft 2-t, kíváncsiság szintjén, mert az első kimaradt és hátha, a Splinter a műfaj Rambósítása, nem érdekel, a Metro ötlete olyan kifulladtnak tűnik pár Stalker után, de azért hátha, Bad Company 2.. hát nem is tudom, elég az egy is, PrinceOf már unalmas, GT5 nemérdekel mert butakanapéskonzol, Supreme 2 várós.Szóval nekem nem tűnik átlag fölötti áradatnak, minden negyedévben jön ki pár hasonló kaliber.
-
huszar90
aktív tag
Egy kicsit hiányos a lista, elég nagy címeket hagytak ki.
-
CptMisi
őstag
válasz bishoplogan #20 üzenetére
"- Crysis 2 - 2011. év vége vagy 2011 eleje" inkább 2010 vége
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
JanR
addikt
A Bad Company 2 nagyon varos, csak kar, hogy marciusban elkoltom a penzem procira
A Final Fanasy / God of War es a hasonlo kaliberu jatekok miatt sajnalom, hogy eladtam a konzolom. Be kell szerezzek egy PS3-at
-
Pöttön
őstag
(#34)
Hu de nagyon megörültem hogy Starcraft 2 demo de sajnos nem[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Devid_81
félisten
Vannak azert komoly jatekok, pl az a yakuza
BC2 johet, C&C4 johet, valahogy a tobbi engem nem nyugozott le....
-
Thome
veterán
I Am Alive is jöhetne már... Bár még egy gameplay videót, képet sem láttunk belőle...
-
Robb202
tag
Azért ne feledjük el, hogy Márciusban még jön PC-re a GTA 4 Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City kiegészítő csomag.
Szerintem ez is egy jó kis játékcsomagnak ígérkezik. Ezt nagy kár volt kihagyni :d
Jó kis márciusunk lesz. Játékokban ez a legbrutálabb hónap.
-
Adams007
tag
-
_Voyage_
aktív tag
Starcraft 2 szerintem jövőre, idénre meg marad kb a Bad Company 2, ősszel talán jön valami fincsi CoD, remélhetőleg ismét egy jó NFS, és kb ennyi idénre.
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Tyrel
őstag
Na és a Supreme Commander 2-vel mi van gyerekek? Tudtommal március 5...
C&C4 bétájával játszottam, szerintem a legrosszabb C&C amit valaha csináltak... Multiplayer egyébként szerintem leginkább DoW2-re hajaz, csak itt semmi sem "működik" ami ott igen...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
pete_21
addikt
Nagyon nem értem, hogy az Assassin's Creed 2-t és a Metro 2033-at miért hagyták le a listáról...
Egyébként AC2 ugye március 5-én jön? -
Jander
senior tag
Igen, Alan Wake - május 21!
Szerintem pedig őrült, akinek ez a hónap (de főleg az év) semmi értelmeset nem tartogat. Kissé kiégett vagy csak PC-ért-síró arcnak tűnnek.
Jövő héten megyek Bad Company 2-ért boxra, aztán majd ha picit lemegy az ára jöhet egy FFXIII.
METRO 2033 valóban 16.-ra van kiírva, érthetetlen miért nem került be a videó összeállításba.
Jövő hónap is nagyon kemény lesz:
- Splinter Cell: Conviction (ápr. 16.)
- Red Dead Redemption (ápr. 27.)If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
bishoplogan
senior tag
- Fallout: New Vegas - 2010. - ősz
- Alan Wake - 2010. - május közepe!
- Gran Tourismo 5 - 2010. NA talán nyáron
- Medal of Honor: Modern - 2010. - ünnepi szezon (október-december között)
- Crysis 2 - 2011. év vége vagy 2011 elejeSzal Alan Wake vészesen közeleg
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
a videóban az utolsó játék egész jónak nézett ki. Mondjuk a neve nekem elég ismeretlen.
-
fpeter07
veterán
Én abban a tudatban voltam hogy a command and counquer 4-et csak most jelentették be Pedig újságban tesztet is olvastam
-
keIdor
titán
- Napoleon: Total War - 2010. február 26.
- Battlefield: Bad Company 2 - 2010. március 5.
- Metro 2033 - 2010. március 16.
- Splinter Cell: Conviction - 2010. április 13.
- Prince of Persia: TFS - 2010. május 18.
- Mafia 2 - 2010. május 31.- Fallout: New Vegas - 2010.
- Alan Wake - 2010.
- Gran Tourismo 5 - 2010.
- Medal of Honor: Modern - 2010.
- Crysis 2 - 2011.Én ezeket várom, bár a Napoleon ma megjelent.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
gixivo
tag
Kéne ide már a Fermi...
Ismeretlen számot nem veszek fel! - PÜ-ben keress, ott gyorsabb!
-
CptMisi
őstag
volt már jobb is, de lesz mivel játszani
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Janika!2
aktív tag
Én csak a Bad Company 2-re meg a CC4-re vagyok kíváncsi a többi játék nem igazán hat meg.... na meg persze God of War 3 de az sajnos only PS3.
-
mickemoto
őstag
Én a Price of Persia-t várom már, állítólag a Warrior Within-re fog hasonlítani az új rész
-
romero28
senior tag
metro2033 hol van gyerekek az év egyik legjobb fps-e lehet
Assassin's Creed II , The Settlers 7: Paths to a Kingdom - ezek nem márciusban jönnek ????[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
Elég gyenge felhozatal, annyi szent!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
GegeWarrior
senior tag
[link]
Assassins Creed 2 JeeeeREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
teeem
aktív tag
Én is a Bad Company 2-t várom, de kíváncsi lennék már a Starcraft 2 re is. Egyébként az évben nem nagyon van más játék ami érdekelne. Mondjuk jöhetne valami jó kis Warhammer cucc, ha már a Space Marine nem jelenik meg pc re.
-
Scholes9
nagyúr
válasz BloodyEddie #1 üzenetére
Hát, igazából ebben az évben a Starcraft 2-n és a Mafia 2-n kívül más értelmes játék nem igazán fog megjelenni, Diablo 3 meg ki tudja mikor
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
BloodyEddie
őstag
Lenne inkább április...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest