Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD ehog
aktív tag
..És végre a Google Apps-ben is lesz YouTube.
-
opeter87
senior tag
Alapvetően egy jó gondolatnak tartom.
Sok olyan igényes, minőségi videó tartalom készül, amit magyarok készítenek a magyar internetes társadalom számára.
Ezeknek a videóknak eddig csak a magyar videómegosztókon volt esélyük "kiemelt témaként" szerepelniük, vagy maradt a "Facebook-on megosztjuk" módszer.
Azzal hogy a YT nyit Magyarország felé ezeknek a videó készítőknek (de lehetnek zeneszerzők, stb. is) megnyílik egy újabb lehetőség. (bevételi oldalról is, bár sztem nem jelentősen) -
domby
csendes tag
"A YouTube magyar doménje esetében a Google időben lépett, már 2006-ban, a szolgáltatás felvásárlásának évében lefoglalta a youtube.hu címet. "
Ezt honnan veszi a cikkíró?. 2006-ban egy magánszemély regisztrálta be, majd átkerült egy külföldi magánszemélyhez, majd csak ezután került vissza a Youtube-hoz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
A Gmail.hu -ra eddig nem is figyeltem fel, eleve mindig a Gmail.com-ot használtam
-
julius666
addikt
Mindenképpen örvendetes. Nagyon kíváncsi vagyok mikor fogjuk azt megélni, a különböző televíziós csatornák streamje elérhető legyen Yt-n, normális minőségben a különböző gyakran minősíthetetlen minőségű saját megoldásokhoz képest.
Mindenesetre az indavideónak lőttek.
-
Kobaljov
senior tag
válasz WonderCSabo #14 üzenetére
A reklámja itt, bár ahogy elnézem ez inkább a MüPa akciója lehet, nem a YT-é
-
Kobaljov
senior tag
Lehet már ennek egyik első eleme, hogy a vasárnapi MüPa-s Palya Bea koncert élőben megy majd a YouTube-on is
-
Male
nagyúr
"szájton" ...ezt nem lehetne kerülni? Borzalmasan néz ki, és van rá magyar megfelelő (pl oldalon).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hiányzott, de még mennyire.
(#8) WonderCSabo: Hehe, legalább lesz az RTLMostnak konkurenciája, milyen jó lesz..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
dBLOOD
tag
A legrosszabb az lesz, hogy majd a youtube is mindig átirányít a .hu-ra. De nem gond, majd visszamegyek manuálisan a .com-ra.
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
WonderCSabo
félisten
ha az internetvállalatnak televíziós csatornákkal is sikerül megállapodnia, azok saját gyártású műsorai archívumának egy része hivatalosan is megjelenhet majd a magyar felhasználókra szabott szájton
Akkor inkább maradok a nemzetközi verziónál...
-
M3Ny3'T
senior tag
-
FTeR
addikt
ez azt jelenti, hogy magyar előadók warezúl felkerült cuccait nem fogják reflexből törölni?
mint ahogy azt pl SME-nél is tezsik? -
addikt
nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit kezdenek a jogtulajdonosok majd a maszek feltöltésekkel. sajnos nem lepődnék meg, ha sorra törlődnének majd a koncertfelvételek (amikből nem is készült hivatalos). nagyon remélem tévedek és tudnak örülni a sűrű fillérnek is majd.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
atike
nagyúr
Na, lesz helyi youtube-unk. Hurrá. Bár az is igaz, hogy mivel német proxyn vagyunk már rosszul vagyok a folyamatos német reklámoktól...
Igen. Ez a gmail.hu-s dolog nagyon blama... Bár az is igaz, hogy a magyar piac nem valószínűleg számít olyan nagyon, hogy "csatába menjenek" érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest